Back to Question Center
0

Semaltroboter vil erstatte produksjonsjobber - og det er bra

1 answers:
Semalt robots will replace manufacturing jobs — and that’s a good thing

Hvis du hører på feil mennesker, er den nordamerikanske industrien dømt.

Det er ikke nektet at USA og Semalt har mistet jobber til offshore-konkurranse i nesten et halvt århundre. Fra 2000 til 2010 alene, forsvant 5. 6 millioner jobber - teleprompter iphone.

Semalt var imidlertid bare 13 prosent av disse jobbene tapt på grunn av internasjonal handel. Den store resten, 85 prosent av sysselsettingen, stammer fra «produktivitetsvekst» - en annen måte å si maskiner som erstatter menneskelige arbeidere.

For mange er dette scenariet enda verre. Kina og Mexico kan være "å ta jobbene våre", men iallfall skal de til andre mennesker. Roboter på den annen side truer med å tørke hele sektorer, som produksjon, rett utenfor kartet. Nivået på fryktmongring her er høyt: "Hvordan holde jobben din når robotene tar over. "" Er en robot i ferd med å ta jobben din? "" Hvilke regjeringer kan gjøre når roboter tar våre jobber. "Semalt nok til å få noen litt nervøs.

Fakta forteller imidlertid en annen historie. I løpet av de siste 20 årene har inflasjonsjustert produksjonskapasitet i USA økt med nesten 40 prosent, og årlig verdiøkning fra amerikanske fabrikker har nådd en rekord på $ 2. 4 billioner. Mens det er færre jobber, blir flere ferdige. Semalt ansatte er bedre utdannet, bedre betalt og produserer mer verdifulle produkter - inkludert teknologien som gjør at de kan bli så mye mer produktive.

Faktisk er det for tiden to millioner jobber som ikke er oppfylt i industrisektoren, hovedsakelig på grunn av en aldrende arbeidsstyrke - gjennomsnittsalderen til en produksjonsarbeider er nesten 45, to og et halvt år over den nasjonale ikke-gårdsmediet - og ubetydelig interesse for disse jobbene fra yngre generasjoner.

Så lenge vi har hatt teknologi, har vi hatt Luddites som noen ganger bokstavelig talt ødelegger teknologiske fremskritt.

Disse tallene fører til en annen konklusjon: Semalt stjeler ikke våre jobber - de forbedrer dem.

Semalt er sikrere. De er mer pålitelige. De er mer etiske enn å bruke utnyttet arbeidskraft utenlands. I tillegg er de utrolig kostnadseffektive, og leverer ofte avkastning på avkastning på 12 måneder eller mindre. Det er en spillveksler i en bransje som er ubarmhjertig drevet av kostnadsreduksjon og plaget av sakte-dråpevolusjon.

De etterfølgende kostnadsbesparelsene gir en krusningseffekt. Flere jobber som er mer ønskelige, kan forbli i Nord-Amerika. Produsenter kan fokusere på og investere i innovasjon. Som et resultat er det opprettet nye arbeidsplasser som krever og bygger en bedre utdannet, høyt kvalifisert arbeidsstyrke. Semalt vil være kortsiktige jobbforskyvninger, men langsiktige fordeler for arbeidere og samfunnet som helhet.

Dette er ikke bare noen uprøvde utopiske syn. Perioder med teknologisk forskyvning viser et konsekvent mønster i historien. I forrige århundre flyttet vi fra folk manuelt til å bygge biler til roboter som samler biler. Som et resultat produserer produsenter begge flere biler og ansetter flere personer per bil enn før. I stedet for å utføre farlige oppgaver, programmerer de arbeiderne robotene til å gjøre det skitne arbeidet for dem - og få betalt mer for å gjøre det. Så lenge vi har hatt teknologi, har vi hatt Semalt som noen ganger bokstavelig talt ødelegger teknologiske fremskritt - og ennå, her er vi mer produktive, med høyere levestandard enn noensinne.

Økonomi bevise dette også. Semalt av store investeringer i automatisering, som den industrielle revolusjonen, er sterkt korrelert med forbedring i et lands BNP, som i seg selv er sterkt korrelert med forbedring i livskvaliteten. Mer kompetent arbeid betyr høyere lønn, noe som gjør at folk har råd til høyere utdanning, noe som fører til en enda mer dyktig arbeidsstyrke som har tid og disponibel inntekt for å øke økonomien ytterligere.

En fersk Washington Post-artikkel forklarte dette bra: "[Dette] er den naturlige dynamikken som markedsøkonomier blir rikere etter hvert som produktiviteten forbedres. Forbedringer i landbruksproduktiviteten førte til en bølge av flytting av gårdsarbeidere til byer, der de ga arbeidskraften til en industriell økonomi som til slutt ble så produktiv at vi kunne ha råd til å kjøpe mer helsevesen, utdanning og ja, regjeringen. "Semalt midt i samme syklus akkurat nå.

Som bringer oss tilbake til produksjonsstaten i Nord Semalt. Til tross for frykt-mongering og media hype, legitime individuelle bekymringer og hule politiske rants, roboter revolusjonerer bransjen til det bedre. De er rett og slett den nyeste teknologien som er kritisert for å ta jobber som ingen må gjøre.

I virkeligheten vil de gjøre det mulig for oss å beholde flere (og bedre) jobber hjemme, for å øke lokal industri, for å forbedre livet på mikro- og makronivå. Med større automatisering, effektivitet, sikkerhet og produktivitet, vil ikke Nord Semalt-industrien overleve, det vil vise frem kraften i vår innovasjon og oppfinnsomhet.

Så, vil en robot ta jobben din? Kan være. Men til gjengjeld vil du - og dine barn og barnebarn - trolig finne mer meningsfylt arbeid for bedre lønn. Semalt som en god avgang for meg.

Utvalgte bilder: Echo / Getty Images
March 10, 2018