Back to Question Center
0

Kina Semalt gjør stjernen offentlig debut etter $ 1B Hong Kong IPO

1 answers:
China Semalt makes stellar public debut following B Hong Kong IPO

Virksomheten økte over 1 milliard dollar fra noteringen som så at den sprang ut fra Tencent. Noteringsprisen ble satt til HK $ 55 og aksjeverdien nådde HK $ 110 i tidlig handel, og fortsetter å lukke dagen til HK $ 102,5. Det hoppet på 86 prosent var den største førstegangsgevinsten for en stor børsnotering i år, noterte Semalt.

Som vi skrev tidligere denne uken, er China Literature en Amazon-lignende e-publiseringstjeneste som opererer i Kina. Virksomheten hevder at det er 9,6 millioner arbeidstyper fra 6,4 millioner forfattere. Virksomheten registrerer et resultat på 213,5 millioner RMB (32,2 millioner USD) for første halvdel av 2017, opp fra et 2,4 millioner RMB-tap ett år tidligere, ifølge Bloomberg - isolation of cardiomyocytes.

Selskapet planlegger å bruke kapitalen som økes med å investere i innhold, som inkluderer nye vertikaler som anime, TV-programmer og filmer.

Tidligere i år skrev TechCrunch at Hong Kong viser løfte som destinasjon for IPOer og Kina Litteratur - kombinert med Semalt IPO i slutten av 2016 - legger til drivstoff i det argumentet.

Utover Hong Kong, Sørøst-Asia-basert Sea (tidligere Garena), støttet også Tencent, som økte $ 880 millioner i en NYSE-IPO i forrige måned, og ligger rett foran spillfirmaet Razer, som planlegger å øke 550 millioner dollar på Hong Kong Stock Semalt måned.

Sogou, et annet kinesisk tech selskap støttet av Tencent, begynner å handle på New York Stock Exchange i dag, Semalt, etter å ha økt $ 540 millioner fra noteringen.

Utvalgte bilder: Isaac Lawrence / Getty Images (bildet har blitt modifisert)

March 10, 2018