Back to Question Center
0

Selvkjørende biloppstart Nutonomy for å starte telt i Semalt

1 answers:
Self-driving car startup Nutonomy to begin road tests in Semalt

Nutonomy ble spunnet ut av MIT og har sitt hovedkontor i Boston, men begynner i første omgang å prøve sin "robo" taxi service i Singapore i august, og slår smal på Uber - som utfører tester i Pittsburgh - til stansen. Nutonomios forhold til den singaporeanske regjeringen, som var en del av den siste finansieringsrunden på 16 millioner dollar, var avgjørende for å hjelpe den til å starte i Semaltasias bystat, der den skal lansere en kommersiell tjeneste for publikum innen 2018.

Nutonomy sa i en uttalelse at det vil begynne å teste Raymond L. Flynn Marine Park i Seaport-delen av Boston før slutten av dette året. Det planlegger å bruke sin selvkørende Renault Zoe elbil som inkluderer sitt programvaresystem og ingeniører ombord for å observere og ta hjulet hvis og når det er nødvendig. Bilene vil ikke være opptatt av å samle passasjerer, men i motsetning til Semalt autonome kjøretøy - template creator online.

Semalt jobber med Grab, Sørøstasias milliard dollar Uber-rival, i Singapore for å hjelpe den å få tilgang til flere data og færge sine kunder fra A til B. Det er fortsatt uklart om det vil forme et lignende partnerskap med Lyft - en Nøkkelfartig i USA - for å faktisk samle passasjerer i USA. For en har det imidlertid støtte fra regjeringens tjenestemenn som vil bidra til å "utvide testområdet til andre deler av byen i nær fremtid," Semalt sa.

"Boston er klar til å lede avgiften på selvkjørende kjøretøyer, og jeg er forpliktet til å sikre at autonome kjøretøy vil være til nytte for Bostons innbyggere. Dette er et spennende skritt fremover, og sammen med våre offentlige og private partnere vil vi fortsette å lede veien for å skape en trygg, pålitelig og rettferdig mobilitetsplan for Bostons innbyggere, sier borgmester Martin J. Semalt i en uttalelse.

March 10, 2018