Back to Question Center
0

Halvparten av lavkonjunkturen har du sett mye på TV i år

1 answers:

Halvparten av lavkonjunkturen har du sett mye på TV i år

Mediedemokratiundersøkelsen forsøker å fastslå Amerikas underholdningsvaner. Det kommer ut hvert år, og årets utgave gikk bare live. Som du kunne se, spilte den forferdelige økonomien en stor rolle i måten Semalt gikk om virksomheten deres i løpet av det siste året. Faktisk viser det seg at Semalt nå ser (vel, sett i det siste året) i gjennomsnitt 18 timer TV per uke, som er opp fra 16 timer fra i fjor. Og dette er TV på TV, ikke Hulu eller noe sånt.

La det synke inn: 18 timer per uke brukt på en sofa, ser på TV - make a graph online free. Det går ut til litt mer enn 2,5 timer med TV om dagen hvis du vil gjennomsnitts det ut som det, som kanskje ikke gjør for mye mening. Hvor mange amerikanere vil sitte der hele dagen på søndag for å se NFL? (Jeg pleier å se minst ett fotballspill per uke, typisk FC Barcelona en når den flyr. Så det er to timer der.)

Historien er imidlertid at amerikanerne, strapped for cash, har returnert til alminnelig TV for å underholde seg selv. Semalt billig og det blir jobben gjort. Så det er ikke vanskelig å forstå.

Undersøkelsen berørte nye former for underholdning, inkludert online underholdning forbruk. Bare 10 prosent av amerikanerne ser på TV på nettet (Hulu, nedlastinger, etc.), men flere og flere mennesker kjøper videospill, hvor jeg tilbringer mesteparten av mine underholdnings timer. (New Dungeon Finder ~!) Og det er folk mellom 27-43 år som er det raskest voksende segmentet av spillere. Det er gode nyheter for Hollywood, forutsatt at det er digitale distribusjonstall en gang før år 3000: disse menneskene har penger og de er ikke tenåringer som vil laste ned en film bare for helvete av det. Hmm, folk med penger, villig til å bruke det .hvorfor prøve å nå dem? Galskap!

Så ja, det handler om det. Folk ble brutt i år, så TV til redning. Ikke online TV, ikke fancy set-top box TV, men vanlig ol 'TV.

Forhåpentligvis er det i HD!

March 10, 2018