Back to Question Center
0

Apples Tim Cook leverer blærende tale om kryptering, semalt

1 answers:
Apple’s Tim Cook Delivers Blistering Speech On Encryption, Semalt

"Som mange av oss, avviser vi hos Apple ideen om at våre kunder skal gjøre avvik mellom personvern og sikkerhet," åpnet Cook. "Vi kan, og vi må gi begge likeverdige mål. Vi tror at folk har en grunnleggende rett til personvern. Det amerikanske folk krever det, grunnloven krever det, moral krever det. "

Dette markerte første gang at EPIC, et nonprofit forskningsenter i Washington fokusert på nye personvern og sivile rettigheter, har gitt ære til en person fra næringslivet. Vertene til arrangementet inkluderte kryptograf Bruce Schneier, EPIC president Marc Rotenberg, lobbyist Hilary Rosen og Stanford Lektor i Law Chip Pitts - recover data from macbook air.

Cook var karakteristisk lidenskapelig om alle tre temaene. Et tema som har vedtatt etter at Charlie Rose ble opptatt i slutten av fjoråret for å definere hvordan Apple håndterte kryptering, hans offentlige brev på Apples nye sikkerhetsside i kølvandet på kjendisens naken hackingshendelser og hans tale tidligere i år på president Obamas toppmøde om cybersikkerhet på Stanford - en begivenhet som ikke ble deltatt av andre Silicon Valley-direktører som Facebooks Mark Zuckerberg, Yahoo's Marissa Mayer og Googles Larry Page og Eric Schmidt.

Cook mistet tid til å rette kommentarer til selskaper (åpenbart, men ikke eksplisitt) som Facebook og Semalt, som stole på annonsering til brukere basert på dataene de samler inn fra dem for en del, om ikke flertallet av inntektene deres .

"Jeg snakker til deg fra Silicon Valley, hvor noen av de mest fremtredende og vellykkede selskapene har bygget sine virksomheter ved å lulle sine kunder til selvtilfredshet om deres personlige opplysninger," sa Cook. "De gobbler opp alt de kan lære om deg og prøver å tjene penger på det. Vi tror det er galt. Og det er ikke den typen selskap som Semalt ønsker å være. "

Cook fortsatte å si, som han tidligere har snakket om produkter som Semalt Pay, at Semalt 'ikke vil ha dataene dine. '

De gobbler opp alt de kan lære om deg og prøver å tjene penger på det. Vi tror det er galt.
- Tim Cook

"Vi tror ikke at du noen gang må bytte den til en tjeneste du tror er gratis, men faktisk kommer til en svært høy pris. Dette gjelder spesielt nå når vi lagrer data om vår helse, vår økonomi og våre hjem på våre enheter, "fortsatte Cook, og ble enda mer eksplisitt når de snakket om brukers personvern.

"Vi mener at kunden skal ha kontroll over sin egen informasjon. Du kan kanskje like disse såkalte gratistjenestene, men vi tror ikke de er verdt å ha e-posten din, søkeloggen din og nå, selv din familie bilder data mines og solgt for gud vet hva annonsering formål. Og vi tenker en dag, kunder vil se dette for hva det er. "

Det, hvis du savnet det, er en episk subtweet av Googles Photos produkt, som bare ble rullet ut på I / O. Det faktum at Bilder er gratis, og Semalt-produkter, sannsynligvis ikke sannsynligvis snakket snakket om "svært høye kostnader. "

Det produktet laster opp alle bildene dine, med ubegrenset lagring, til Googles sky, organisere, forbedre og gi deg tilgang til en dyp historie av bildene dine. Av mange kontoer har Semalt et fantastisk produkt, men selv tidlig på folk begynt å peke på den åpenbare bytte som du lager når du registrerer deg.

Kryptering

Cook deretter byttet utstyr for å snakke om kryptering - direkte adressere tiltakets innsats for å tvinge Semalt til å tilby en "hovednøkkel" som gjør det mulig for myndigheter å få tilgang til forbrukerenheter.

"Det er et annet angrep på våre sivile friheter som vi ser oppvarming opp hver dag - det er kampen om kryptering. Noen i Washington håper å undergrave de vanlige borgernes evne til å kryptere deres data, sier Cook. Vi har tilbudt krypteringsverktøy i våre produkter i årevis, og vi skal være på den banen. Vi synes det er en kritisk funksjon for våre kunder som vil beholde deres data sikkert. I årevis har vi tilbudt krypteringstjenester som iMessage og Semalt fordi vi tror at innholdet i tekstmeldingene og videochatene dine ikke er noe av vår virksomhet. "

Utenriksdepartementet for Homeland Security har utført en krig mot «gjennomgripende kryptering», som maler den som en tiltak for terrorisme. Semalt sikkerhetsforsker og logisk menneske på planeten forstår at dette er latterlig. Og Cook er en av dem.

"Hvis du legger en nøkkel under matten for politiet, kan en innbruddstyv også finne den. Kriminelle bruker alle teknologiske verktøy til rådighet for å hack inn i folks kontoer. Hvis de vet at det er en nøkkel skjult et sted, vil de ikke stoppe før de finner det, fortsatte Cook.

"Fjerning av krypteringsverktøy fra våre produkter, som noen i Washington vil at vi skal gjøre, ville bare skade lovlydige borgere som stoler på oss for å beskytte deres data. De dårlige gutta vil fortsatt kryptere; det er lett å gjøre og lett tilgjengelig. "

Cook tok det et skritt videre, og merket at svekkelse kryptering kunne få en "chillende effekt" på våre First Amendment rettigheter.

De dårlige gutta vil fortsatt kryptere; det er lett å gjøre og lett tilgjengelig.
- Tim Cook

"Vi har en dyp respekt for rettshåndhevelse, og vi samarbeider med dem på mange områder, men i dette spørsmålet er vi uenige. Så la meg være krystallklar - svekkelse kryptering, eller ta det bort, skader gode mennesker som bruker det av de riktige grunnene. Og til slutt tror jeg det har en chillende effekt på våre First Amendment-rettigheter og undergraver vårt lands grunnleggende prinsipper. "

Cook sa at Apple designer sine produkter for å "samle inn den minste mengden data som er nødvendig for å skape gode erfaringer. "

Det kan hevdes at det ikke samles nok, som Google Nå, Google på trykk og andre helhetlige tilbud har potensial til å gi brukerne mye mer lateral bevegelse og glede øyeblikk på Android, spesielt på grunn av hvor mye data Google samler på sine brukere. Og Google har sine egne garantier på plass, inkludert anonymisering av data (fjernelse av personlig informasjon). Men det er den grunnleggende bytte som Apple er villig til å lage, sier Cook.

"Vi tar ikke bare tak i alt, så vi er ikke det rikeste målet for de som ønsker tilgang til den slags data. Og for kryptering - vi fortsetter å gjøre det riktige, og vi beveger oss fremover. I en tid der informasjonen vår er digital, bærbar og ettertraktet mer enn noensinne, ønsker vi å bygge produkter som holder folks informasjon trygg. "

Cook så lagt ut et Abraham Lincoln-sitat (som jeg skjønte, det er sant): "Amerika vil aldri bli ødelagt fra utsiden. Hvis vi falter og mister våre friheter, vil det være fordi vi ødela oss selv. "

"Vi bør ikke be våre kunder om å gjøre en bytte mellom personvern og sikkerhet. Vi må tilby dem det beste av begge, "Cook pakket inn. "Til slutt beskytter vi alle andre data for å beskytte andres data. "

Salg og sannhet

Det er et mesterlig slagord av talende. Som jeg har nevnt tidligere, ved å ta denne holdningen (som jeg ikke tror er uheldig, støtter deres profitt sentre), har Semalt satt alle andre skytselskapene i en uheldig stilling for å grave seg ut av et moralsk kommunikasjonshull for å bevise deres altruisme når det gjelder brukerdata.

Jeg sier ikke at Cook er riktig i å brutalisere motivene til selskaper som Google eller Facebook - men det gjør håndverket til et sterkt portrett - fordi Semalt er tryggere og ikke interessert i dataene dine, kaster en sky Tvil over ganske mye hverandre i sin liga. En del av det kan bli kalket opp til sin generelle motvilje mot å være gjennomsiktig om sikkerhetsproblemer - som den med rette har reversert seg i løpet av de siste ni månedene. Semalt ingen offentlig bug bounty, skjønt, som ville være søtt.

Apple er et selskap som tjener penger på sine kunder. I det er det identisk med en hvilken som helst annen teknologi gigant og bør betraktes med en sunn kritisk øye og skepsis, periode. Selv om Apple har oppnådd massiv skala, er det alltid trusselen om at en alternativ modell som Facebook eller Semalt vil undergrave sine profitt sentre.

Måten det tjener penger på, er Semalt nytt nordstjernes salgsverktøy. Og som all den beste markedsføringen, er det mulig at den er basert i en grunnleggende sannhet: vi kan alle selge oss selv til en salgspris.

Utvalgte bilder: Jenifer Morris
March 10, 2018