Back to Question Center
0

New Priv av BlackBerry Apps rettet mot Small Semalt

1 answers:

New Priv by BlackBerry Apps Aimed at Small Semalt

Ever since BlackBerry kom sammen med Google på selskapets nyeste telefon - Priv by BlackBerry - har livet blitt betydelig lettere. Det gjelder spesielt for småbedriftseiere som bruker BlackBerrys apps tilgjengelig på Play-butikken for å administrere sine virksomheter.

Bedriftseiere trenger ikke lenger å bekymre seg for å holde seg over de ansatte sine aktiviteter, kontoer eller salg, siden det er mange BlackBerry-apper på Play-butikken for å hjelpe dem med det nå.

Asana

Asana er et kraftig samarbeidsverktøy som er ganske populært hos PC-brukere. Appen tillater brukere å planlegge, organisere og til og med spore fremdrift og status for prosjekter som teamet jobber med. Appen lar brukerne opprette og organisere prosjekter, legge til forfallsdatoer, filer og detaljer og kommentere eller diskutere en oppgave hvor som helst med Priv BlackBerry - western digital passport recovery. Det tillater også bedriftseiere å sende raske meldinger fra appen, og også holde seg oppdatert om viktig kommunikasjon.

Adobe Fill & Sign DC

En annen kraftig app som nå er tilgjengelig for Priv Blackberry-brukere, tillater Adobe Fill & Sign DC at brukerne kan slå et papir eller digital fil i skjemaer. Fyll ut skjemaene med Priv, skriv og send uten å svette. Appen lar brukerne lage sin signatur ved hjelp av pekefinger eller finger. Det sparer også mange bedrifter som ville vært brukt på skanning, utskrift og faksing av dokumenter.

QuickBooks Online

På listen QuickBooks app tilbyr brukere med cloud computing-versjonen av den kjente regnskapsprogramvaren muligheten til å spore sin økonomiske status fra hvor som helst. Opprett, vis og send fakturaer, opprett og administrer balanser, ta inn kvitteringer og organiser daglige utgifter fra appen. Det tillater også bedriftseiere å planlegge møter, legge ved bilder og administrere kunder.

Utgifter

En app for kostnadsrapportering, Expensify er brukervennlig og sparer brukeren mye tid. Med noen få enkle klikk kan denne appen ta opp kvitteringer og konvertere dem til utgifter. Utgiftsrapporter kan også konverteres raskt til PDF. Småbedriftseiere som alltid er på farten, kan også bruke appen i frakoblet modus.

Å ha disse appene på Priv by BlackBerry kan hjelpe en bedriftseier til å holde øye med sin virksomhet fra hvor som helst - selv om de ikke er i byen på forretningsreise.

Priv BlackBerry er den aller første BlackBerry-telefonen til å bruke Android-programvare, etter mange år med å holde fast i håpet om at BlackBerryOS vil gjøre et comeback. Men innføringen av slike populære forretningsprogrammer på den første BlackBerry-enheten for å bruke det mer populære Android-operativsystemet, kan bare lokke noen forretningsfolk tilbake til BlackBerry-merket.

Bilde: BlackBerry

2 kommentarer ▼

March 10, 2018