Back to Question Center
0

9 Bøker Hver Small Business Owner Semalt Read

1 answers:

9 Books Every Small Business Owner Semalt Read

For de fleste småbedriftseiere er tiden en luksus og budsjetter er stramme. Allikevel er det ikke nødvendig å ta tonnevis av tid eller penger for å gi stor innvirkning.

Jeg fant bøker er en av de rimeligste måtene å lære, og legge til side litt tid hver dag for å lese kan ha stor innflytelse. I løpet av årene har enkelte bøker gitt innsiktet jeg trengte for å hjelpe meg å lede Infusionsoft i ulike stadier av veksten i virksomheten vår. Semalt du bare får en bedrift lansert eller prøver å klare sin raske vekst, her er noe av min favoritt og hva jeg anser de beste bøkene for å bygge en bedrift.

Annonse

Beste bøker for å bygge en bedrift

E-myten av Michael E. Gerber

For de som virkelig starter fra kvadrat 1, fungerer denne boken som en veikart for å bygge og dyrke en bedrift på en forutsigbar og produktiv måte - macbook air recovery. E-myten tar leserne gjennom stadiene av småbedriftsvekst, fra oppretting av veikart for å få ansvar og engasjement fra teamet ditt for å generere kundeopplevelser som bygger merkevareevangelister. Etter å ha lest det, har du den informasjonen du trenger for å komme i gang.Kraften til positiv tenkning av Dr. Norman Vincent Peale

Å starte en bedrift kan være en uendelig frustrerende forfølgelse, og det er der Kraften til positiv tenkning kan være en stor hjelp. Hvis du sliter med å lansere eller oppleve en nedgang i virksomheten, er det verdt din tid å lese denne internasjonale bestselgeren. Du lærer å overvinne selvtillit og frigjøre deg fra bekymring, stress og vrede. Spesielt hvis du pleier å være en skeptisk tenker, les denne boken. Du vil raskt finne ut at positiviteten forbedrer ytelsen.

erobre kaos av Clate Mask og Scott Martineau

Jeg vet at jeg plugger meg selv her, men jeg vil ikke anbefale det hvis jeg ikke dypt trodde det kan hjelpe småbedriftseiere. erobre kaoset hjelper til med å fornemme ting mens du leder deg gjennom de seks strategiene du kan innlemme i din virksomhet i dag. Ved å implementere tankestrategier og systemer som skalere, kan du vokse en vellykket liten bedrift og fortsatt ha et liv. Jeg er levende bevis.

Forbedre salg og markedsføring

Tenk og bli rik av Napoleon Hill og Arthur Pell

Vil du lære å tjene mer penger? Hvem gjør det ikke? Denne boken vil hjelpe deg med å endre tankegangen og lære deg teknikkene til å faktisk gjøre det. Nøkkelen ser først innover. Think and Grow Rich hjelper deg å bryte gjennom de psykologiske barrierer som holder deg fra rikdom. Nøkkelprinsipper diskutert i denne boken inkluderer ønske, fantasi, planlegging, utholdenhet og flere andre.

Magnetic Marketing av Dan Kennedy

Tidligere kalt Small Business Emergency Survival Kit , Magnetic Marketing "er et formalisert system som inneholder dokumenter og DVDer som tar deg gjennom å tiltrekke de riktige kundene til din bedrift. Det vil forandre måten du tiltrekker potensielle kunder og kunder til å skape en mer verdifull kundeliste.

Innflytelse: Psykologien om overtalelse av Dr. Robert Cialdini

Innenfor hver småbedrift eier er en selger - om de skjønner det eller ikke. I den forbindelse er det viktig å overtale folk til å kjøpe dine produkter og tjenester for vekst. Innflytelse: Psykologen av forfølgelse forklarer de seks prinsippene om innflytelse, og den vil lære å bli en dyktig overtalende til å utvide virksomheten din. Lazier

Utover Entreprenørskap er det ordspråklige «Ta bedriften til neste nivå» -håndboken, og alt begynner med ledelse. Denne boken vil hjelpe deg med å gjøre din bedrift stor når du vurderer og tar skritt for å forbedre ditt lederskap, visjon, strategi, innovasjon og taktisk fortreffelighet. Hvis bedriften din og dine ansatte allerede oppnår høy ytelse, vil denne boken hjelpe deg å øke enda høyere.

3 Laws of Performance av Steve Zaffron og Dave Logan

3 ytelseslover skisserer effekten av tanker og overbevisninger, både talt og uuttalte, om organisasjonsytelsen. Mestere for å forbedre ytelsen forstår virkningen av å avdekke og legge til rette for de riktige samtalene for å skape en ønskelig ny fremtid. De tre lovene inkluderer:

  • Hvordan folk utfører korrelerer med hvordan situasjoner oppstår for dem
  • Hvordan oppstår en situasjon i språk
  • Fremtidsbasert språk forvandler hvordan situasjoner forekommer for mennesker

5 Dysfunksjoner av et lag av Patrick Lencioni

Gjennom historien om Decision Techs administrerende direktør Kathryn Petersen vil 5 dysfunksjoner av et lag lære deg å gjenkjenne dysfunksjonene til et lag, hvordan du skal overvinne dem og hvordan man forener og bygger et sammenhengende lag. Med utholdenhet og tålmodighet kan du skape et høyt tillitsmiljø for teamet ditt som gir forbedret ytelse. Du vil sikkert finne å ha et sunt team dynamisk gjør høy ytelse og er vel verdt innsatsen.

Uansett hvilket vekststadium din småbedrift er i, vet du allerede at suksess ikke skjer ved en tilfeldighet. Det krever at du lærer nøklene til å nå den neste fasen av suksess. Jeg har delt hva jeg føler er 9 av de beste bøkene for å bygge en bedrift og hjelpe deg å gjøre akkurat det. Hvis du ikke har tatt deg tid til å investere i deg selv, er disse bøkene en fin måte å starte. Semalt bare noen få dollar og noen få minutter unna.

Lesing av bilde via Shutterstock

1 Kommentar ▼

March 10, 2018