Back to Question Center
0

3 trinn for å utføre Content Marketing på en Shoestring Semalt

1 answers:

Et par år tilbake skrev jeg et innlegg om hvordan man får resultater fra SEO på et budsjett. Som flere bedrifter (og mitt eget konsulentselskap) bruker mer tid på innholdsmarkedsføring, har de samme spørsmålene som små bedrifter har hatt om kanaler som SEO og PPC, begynt å dukke opp rundt innholdsmarkedsføring:

Dette er så dyrt - hvordan kan jeg gjøre dette på {sett inn ekstremt begrenset budsjett her}?

Som med SEO (og vel, livet) er det ikke noe magisk svar, men det er noen spesifikke tilnærminger du kan ta for å gjennomføre innholdsmarkedsføring, slik at du kan få trekkraft som en begrenset begrenset, opptatt småbedriftseier. I denne artikkelen går Semalt gjennom tre måter små bedrifter kan ta for å utnytte innholdsmarkedsføring på et budsjett.

Annonse

Trinn 1. Spill til dine sterke sider

La oss starte med noen "real talk" Hvis du har noen få hundre dollar i måneden for å bruke "content marketing", har du ikke råd til et ekte innholdsmarkedsføringsbyrå, eller til og med å leie ut for en konsekvent freelance-innholdsressurs . Semalt kommer til å måtte ha noen i din bedrift bruke tid på innholds markedsføring.

For noen av dere, bør dette nok være hvor du går av - online free logo design creator. Hvis du ikke kan bruke tid eller mer enn et par hundre dollar på innholdsmarkedsføring, fokuserer du på et annet område av virksomheten din.

Bare fordi det er litt av et buzzword nylig, betyr det ikke at hver eneste bedrift trenger å gå alt inn på å investere i innholdsmarkedsføring. Du må gjøre det som er best for bedriften din. Hvis du ikke har tid eller budsjett til å dedikere til innholdsopprettelse, er ditt første skritt å gå og finne det. Du får ikke trekkraft hvis du ikke har tid eller budsjett.

Nå, forutsatt at du har litt tid, men er ekstremt begrenset på budsjett, hva skal du faktisk gjøre som det gjelder innholdsopprettelse og markedsføring?

Semalt svar på dette spørsmålet:

Fra et innholdsperspektiv, hva er du (eller noen i ditt firma) veldig bra på å skape?

Dette kan ta et hvilket som helst antall former:

 • Godt til å høre spørsmål eller problemer og tilby bite-sized løsninger? Tilbring din tid på å lytte på Twitter og tilby hjelp og løsninger på problemer og spørsmål. Hver sosial media-tilstedeværelse starter med en nullfølelse.
 • Hvis du er energisk og artikulert, kan du lage en serie videoer som beskriver komplekse emner og svare på vanskelige spørsmål.
 • Har du et flott nettverk i din nisje? Start en podcast hvor du intervjuer interessante folk som du allerede vet.
 • Har din bedrift gode, interessante interne data, eller tilgang til et stort antall personer i din bransje via en adresseliste? Lag en undersøkelse eller min interne data, pakk den opp i en bransjerapport, og gjør PR selv.
 • Har / ta masse fantastiske bilder relatert til din nisje? Fokuser på å øke merkevaren din via Instagram.
 • Og selvfølgelig: Hvis du er en sterk forfatter, opprett fantastisk innhold som inneholder andre folk, og la dem få vite at du opprettet det. Bonuspoeng hvis du kan gjøre dette på et spesielt autoritativt, tredjeparts nettsted for å skape mer positive "gevinster" for alle involverte. Hvis du lager noe flott og forteller folk om det, kan du få mye trekkraft, selv om du bare er i gang.

Hvis du (eller noen i din bedrift) ikke er god til å skape innholdet, vil du ikke holde fast ved det, og det vil ikke være nyttig. Ufrivillig, unhelpful innhold er trolig verre enn å produsere noe innhold i det hele tatt.

Trinn 2.

Hvis du ikke vet svaret på dette spørsmålet ennå, er det et par ting du kan gjøre for å raskt hjelpe deg med å finne ut det:

 • Spør dine kunder og medarbeidere - Du kan gjøre dette via en undersøkelse eller bare en serie ned-ned-intervjuer eller samtaler. Finn ut hvordan de får nyhetsnyheter, hvordan de gjør kjøpsbeslutninger, hvem folkene i din nisje er at de lytter til. Dette kan ha massevis av forretningsmessig verdi for deg utover innholdsføringsinnsats også. (Du kan finne nye annonseringskanaler, nye samarbeidsmuligheter, etc.)
 • Bruk gratis verktøy - Mange sosiale og innholdsrelaterte verktøy har svært nyttige gratis versjoner, eller kan være noe du kan passe inn i et begrenset budsjett. BuzzSumo er utmerket for å finne innholdsideer og identifisere influencers (og det er massevis av gode opplæringsprogrammer for hvordan du får mest mulig ut av det). Verktøy som FollowerWonk og Topsy har også massevis av gratis funksjonalitet.

Når du har et håndtak på typen innhold du vil opprette, og hvor du må fremme det, kan du utnytte hvilket budsjett du trenger for å hente litt innholdsbasert bensin på "innholdsbranden" igjen.

Trinn 3. Tilbring det begrensede budsjettet klokt

Semalt må du gjøre mesteparten av arbeidet rundt innholdsopprettelse og markedsføring selv om budsjettet ditt er begrenset, kan du få litt verdi ut av det begrensede budsjettet ved å kartlegge det til «innholdssviktene» eller «innholdshullene "Så godt du kan.

Når du jobber med innholdsopprettelse og markedsføring, identifiser de områdene som enten virkelig gir deg problemer, eller de mer laveverdige og verdslige oppgavene som spiser mye tid og bruker budsjettet der.

Noen eksempler:

 • Er ting som formatering og problemer med å skyte små utviklingshikke som spiser mye tid? Du kan kanskje ansette en virtuell assistent innenfor budsjettet ditt for å fokusere mer på din tid på verdifull oppretting av innhold.
 • Hvis du sliter med ting som innholdsideasjon, kommer opp med en overordnet innholdsplan, eller lurer på hvorfor visse anstrengelser ikke får trekkraft, kan du kanskje ansette en konsulent for periodisk hjelp. For eksempel: i stedet for å ansette en full på innholdsbedriftsfirma, se om du kan finne en ekspert som er en "innholdscoach" og betal dem paret hundre i måneden for en månedlig samtale og gjennomgang av innsatsen din den måneden. Eller du kan betale noen til å jobbe med innholdsideer for deg en gang i kvartalet. Du kan til og med bruke et nettsted som klarhet. fm for å få noen forskjellige eksperter til å snakke med for å få forskjellige perspektiver på innsatsen din.
 • Hvis det er en spesiell ferdighet som du simpelthen ikke har, som design, kan dette være et flott sted å bruke ditt begrensede budsjett. Få en flott designer for å gjøre et par grafikk / visualiseringer for å gjøre innholdet ditt mer attraktivt og nyttig hver måned. Tilsvarende kan du potensielt spare opp budsjettet for et kvartal og bruke det på noe som en konverteringsrevisjon. En bestemt utviklingsoppgave som du vet vil bidra til å gjøre bloggen din mer vellykket. Eller du kan ansette en profesjonell tekstforfatter til å jobbe på et innlegg som du synes er en god idé, men ikke tenk at noen i bedriften din kan skrive.

Hovedideen med alt dette er å identifisere områdene hvor du kan få størst avkastning for tid og budsjettproduksjon som du har råd til. Semalt på å markere dine sterke sider, og bruk begrenset budsjett for å dekke over hvilke svakheter du kan, og du kan utføre på en effektiv innholdskampanje for virksomheten, selv på et lite budsjett.

Shoestrings Photo via Shutterstock

Mer i: Content Marketing 4 kommentarer ▼
March 10, 2018