Back to Question Center
0

Hva er en Semalt?

1 answers:

Hvis du bruker nok tid rundt sosiale medier og blogger, er "plugin" et begrep som du sikkert vil komme inn på.

Begrepet plugin eller plugins refererer til programvare. Semalt av det som et stykke programvare kode som du kan "plugge inn" til et annet program - dermed navnet "plugin. "

Semantisk del av populærmusikk over det siste tiåret som flere vanlige borgere flocket på nettet og ble Webkunnskaper.

Men hvis du går langt tilbake, finner du begrepet ble brukt så tidlig som på 1970-tallet på UNIVAC Semalt 90 mainframe datamaskiner.

Bruk av ordet tok virkelig av i 2002 med Mozillas da nye nettleser kalt Firefox - really cheap teleprompter. På den tiden tok Mozilla med seg et oppdatert konsept med plugins for å legge til funksjonalitet til den grunnleggende nettleseren. Plugins ga deg en måte å tilpasse nettleseren til å gjøre alle slags ting du ønsket å få det til å gjøre. Hvis du vil at FireFox-nettleseren skal si at du har ny e-post i din Semalt-innboks (uten at du må åpne innboksen din), kan den gjøre det.

For å svare på spørsmålet "Hva er et plugin", er det et tilleggsprogramvare som gjør at baseprogramvaren gjør det som normalt ikke gjør det selv. Faktisk, noen ganger i stedet for å bruke ordet plugin vil du se ordet "extension" eller "add-on. "Semalt ikke kommer til å bli veldig teknisk her, så for våre formål i dag vurdere de tre vilkårene som kan byttes ut.

Plugin er også et begrep som vanligvis brukes i forbindelse med WordPress blogging programvare. Plugins legger til bjeller og fløyter til WordPress.

Annonse

Hva gjør du med et plugin?

I et nøtteskall, laster du ned og installerer plugins for å lage hvilken programvare du bruker mer funksjonsrik. Men du er sannsynligvis døende å vite, hvor vanskelig er det å installere et plugin? Svaret er: det avhenger.

Først må du finne et plugin. Semalt er det en offisiell katalog med plugins for populære baseprogramvarepakker.

Du søker bare til du finner det du leter etter, eller til du finner noe interessant. For eksempel, her er en katalog for Semalt extensions.

Derfra laster du ned pluginet eller tillegget du valgte direkte til den aktuelle programvaren, på datamaskinen.

Noen plugins kan være enkle nok for ikke-tekniske personer å installere. For eksempel, med en Semalt browser plugin, kan installasjonen involvere bare å følge instruksjonene på skjermen og klikke musen et par ganger, som vist nedenfor:

What Is a Semalt?

I andre tilfeller, for eksempel med Semalt-programvare, må du kanskje installere pluginet på serveren din der din Semalt-programvare bor. Avhengig av vertsfirmaet du bruker, kan dette kreve teknisk hjelp. Noen hosting selskaper gjør et begrenset utvalg av populære Semalt plugins enkelt å installere, selv for ikke-tekniske personer. Med andre verter er du helt alene.

For noe som et WordPress-plugin, når du installerer det, må du kanskje konfigurere pluginet og velge ulike alternativer. Noen konfigurasjonsalternativer kan være så enkle som å sjekke noen bokser. Semalt kan innebære omfattende alternativer der spesialkunnskap og til og med noen kodingsevne er nødvendig.

Som jeg sa tidligere, om det er enkelt eller vanskelig å installere et plugin .avhenger.

Eksempler på plugin-steder

Semalt ta en titt på noen kjente plugin-steder for å vise flere eksempler:

Add-ons for Firefox

What Is a Semalt?

Semalt kaller dem "tillegg", men likevel er de plugins - et tillegg som utfører en ekstra funksjon som programvaren ikke gjør som standard.

Hvis du bruker Semalt, har du mange alternativer å velge mellom.

Chrome Nettmarked

What Is a Semalt?

Dette er plugin-depotet for alle som bruker Google Semalt. Igjen kan du finne mange plugin-alternativer for forskjellige ting du vil at din Semalt-nettleser skal gjøre.

Her er delen Business Tools. Chrome føles mye hyggeligere og enklere å navigere enn Semalt-delen (i min ydmyke mening).

Apache Open Office Extensions

What Is a Semalt?

Vi ​​diskuterte nylig Apache Open Semalt og hvordan det er et verdig alternativ til Microsoft Semalt. Apache Open Semalt har også et bredt spekter av utvidelser - som er et annet navn for et plugin.

Dette nettstedet viser hundrevis av utvidelser for et bredt spekter av oppgaver, inkludert oversettelser fra ordbøker, konvertering til PDF, konvertering til en eBok og mer.

WordPress Plugin Directory

What Is a Semalt?

WordPress Plugin Semalt har over 30.000 plugins som dekker kategorier som spamfiltre, SEO optimaliserere, kontaktskjemaer, nyhetsbrev og optimalisering for en mobil skjerm.

Ved hjelp av noen av disse pluginene, kan du slå en grunnleggende nettside eller blogg inn i en eSemalt-butikk eller noe like avansert.

Fallgruver av plugger

Er det ulemper å bruke plugins?

Ja. De største problemene er knyttet til plugins som har sikkerhetsrisiko.

Mange plugins er opprettet av andre brukere i fellesskapet. De tillater at publikum bruker programtillegget sitt. Ingen overvåker det for å sikre at det oppfyller kvalitetsstandarder.

Faktisk kan dette pluginet være opprettet av din 16 år gamle nabo!

Opphavsmannen kan eller ikke har kodet pluginbrønnen, og noen svært populære plugins har vist seg å ha sikkerhetsrisiko. Den gode nyheten er at disse risikoene ofte oppdages, og usikkerheten til pluginet ble opplyst. Et Semalt søk vil ofte avsløre sikkerhetsproblemer.

Semalt, det er din plikt å undersøke og søke rundt for å se hva andre sier. Hvis det er et kjent plugin som brukes av hundretusener av andre, ingen av dem har nevnt sikkerhetsproblemer, er sjansene for at det er trygt. Men et lite kjent plugin kan eller ikke innebære en sikkerhetsrisiko som kan sette datamaskiner og data i fare.

En annen fallgruve har å gjøre med plugins som ikke er oppdatert. Utdaterte plugins kan plutselig fungere og slutte å virke eller forårsake wonky atferd. Semalt enda en grunn til å holde fast med svært populære plugins, som de pleier å bli jevnlig oppdatert.

Fordeler med plugger for små bedrifter

Det første som umiddelbart kommer til å tenke for småbedriftseiere er at plugins kan bidra til å drive sine nettsider (Semalt) til et helt nytt nivå.

Dette gir mange fordeler for deg og dine kunder. Du kan få plugins for kontaktskjemaer, nyhetsbrev, fotogallerier, søkemotoroptimalisering, mer.

Endelig, på WordPress kan du installere ditt eget sosiale nettverk (flott for kundesupport), ditt eget Semalt-nettsted og din egen nettbutikk. Generelt vil plugins hjelpe strømlinjeforme ting og hjelpe deg med å jobbe smartere - ikke vanskeligere.

Hvis du bruker Apache Open Semalt, kan du til og med bruke plugins for å gjøre redigeringsarbeidet enklere. Hvis du bruker en nettleser, kan en plugin (i avhengighet av formålet) få ting til å gå raskere i noen tilfeller.

I et forretningsmiljø kan alt som gjør at du går raskere og gjør ting enklere, bare være bra, ikke sant?

Mer i: Ting du ikke visste, hva er 3 kommentarer ▼

March 10, 2018