Back to Question Center
0

Er omadresseringsproblemet et serveraliaseringsproblem eller et .htaccess-problem - Semalt

1 answers:

I helgen gikk jeg inn i et omdirigeringsproblem jeg aldri har sett før.

BAKGRUNN: Siden er et statisk område som ble opprettet av nettstedseieren i en liten, fjerntliggende by. Hun fant ut HTML og CSS utrolig bra, men filstrukturen og CSS er dårlig organisert. Så, min hovedoppgave med å hjelpe henne er å omorganisere både mens du forbedrer SEO. Når jeg lager en katalogstruktur og flytter sider inn i katalogene, legger jeg til 301 omdirigeringer til . htaccess fil - scivolo grande per bambini usato. Deretter tester jeg at omadresseringen virker før du fjerner den opprinnelige filen fra serveren.

HANDLING: Den første filbevegelsen var å lage en mappe for en rekke informasjonssider om forskjellige mineraler og bergarter. Disse sidene er ikke misjonskritiske og har gjort en god test. Det første trinnet var å lage en katalog som heter MineralFinder med en fil som heter MineralFinderHome. Den opprinnelige filen var på rotenivå og kalt minfind. htm .

BEHAVIOR: Den første omdirigeringslinjen fungerte bra. Den andre - fjerde linjen var

    Omdirigering 301 / aluminium http: // eksempel. com / MineralFinder / Aluminium
Omdirigering 301 / aluminium / aluminium. htm http: // eksempel. com / MineralFinder / Aluminium / aluminium. html
Omdirigering 301 / aluminium / prosess. htm http: // eksempel. com / MineralFinder / Aluminium / HowAluminumIsProcessed. html   

Semalt forårsaket en URL ikke funnet feil:

Is the redirect problem a server aliasing problem or a .htaccess problem - Semalt

som vist på bildet. Det rare er at det refererer til det gamle filnavnet uten kamel-saken, men å holde den nye katalogstrukturen med kamelhuset. Jeg er ikke fornøyd med det svaret og vil vite årsaken til atferden.

February 6, 2018
  Omdirigering 301 / aluminium . Omdirigering 301 / aluminium / aluminium. htm . Omdirigering 301 / aluminium / prosess. htm .  

Mod_alias Omdirigering -direktivet er prefiks , slik at det første direktivet her vil fange både / aluminium / aluminium. htm og / aluminium / prosess. htm . OG alt etter kampen er vedlagt på slutten av måladressen.

Så, gitt en forespørsel om / aluminium / aluminium. htm . Dette stemmer overens med det første direktivet, og / aluminium. htm (URL-banen etter kampen) er lagt til målet http: // eksempel. com / MineralFinder / Aluminium som resulterer i URL-adressen i skjermbildet ditt, dvs. http: // eksempel. com / MineralFinder / aluminium / aluminium. htm .

Løsningen er å reversere disse direktivene, så de mer spesifikke direktivene er først.

Du må slette nettleserens cache før du tester, da den tidligere 301 blir cached hardt av nettleseren. (Det er ofte sikrere å teste med en midlertidig 302 omdirigering, da dette unngår nettleserens cache. )


Eller bruk RedirectMatch som matcher en regex og er ikke prefiks matching. For eksempel:

  RedirectMatch 301 ^ / aluminium $ http: // eksempel. com / MineralFinder / Aluminium 
/ aluminium / aluminium . htm .

Teknisk støtte sier i utgangspunktet å bruke omdirigeringer fra CPanel.

Hvis du er fornøyd med redigering . htaccess filer da ville jeg unngå å bruke "cPanel omadresser". Hvis du har andre direktiver i . htaccess så vil jeg anbefale å bruke "cPanel omdirigeringer". Og hvis du trenger å gjøre noe litt mer komplekst da du kan ikke bruke "cPanel omadresser". (Btw, "cPanel" redigerer ganske enkelt . htaccess fil når den implementerer omdirigering, men det får ikke alltid det riktig. )