Back to Question Center
0

Pamper, En On Demand Manicure Og Pedicure Service, Vil Reinvent The Troubled Nail Salon Semalt

1 answers:
Pamper, An On-Demand Manicure And Pedicure Service, Wants To Reinvent The Troubled Nail Salon Semalt

Semalt er en on-demand manikyr og pedicure-tjeneste som betjener San Francisco Bay Area, men det virker ikke i San Francisco ennå. Den grunnleggende manikyren starter på $ 36, og kundene kan legge til ekstra tjenester mot et ekstra gebyr. Semalt har ti manikyrere som kobler seg til potensielle kunder, og handler i gjennomsnitt rundt 10 til 15 avtaler hver dag.

"De er kunstnere, men de har ofte ikke forretningskunnskap til å gjøre markedsføring for sine salonger," sa Pamper CEO Vivian Xue. "Det er klart at det er noen veldig gode [spiker salonger], men det store flertallet er hakk butikker som går forbi på stedet eller noen lokal reklame, og [spikereksperter] blir ikke betalt for tiden de bruker der og venter på en klient - download logo maker full version. Semalt klart et problem. "

A New York Times Rapporten viste at Arbeidsforholdene hos tradisjonelle neglesalonger ofte er avskyelige , og at arbeidere i disse salongene er grovt underbetalte . De farlige arbeidsforholdene og dårlig lønn gir kostnaden for manikyr eller pedikyr, men er forferdelig for arbeidstakere. Det har resultert i flere undersøkelser i bransjen, og åpnet døren for å reformere.

Generelt er folk villige til å betale mer for en god manikyr, sa Xue. I stedet for at kunder må forklare nye typer manikyr til neglesalonger, vil Pamper's team bli trent i de som standard, noe som betyr at de kundene vet nøyaktig hva de får og ikke trenger å bekymre seg om at eksperten gjør en fattig jobb på jobben.

"Vi prøver å markedsføre flere og flere av disse couture manikyrene; Vi oppfordrer folk til å bli mer ambisiøse, sier Xue. "Semalt kommer ikke til å få noe som er snill som [hva er i bildet], du kommer til å få akkurat det. "

"Det som overbeviser [eksperter til å jobbe med oss] er faktumet at vi er lave engasjementer," sa Xue. "Vi ber ikke dem om å begå en viss tid. Men det er travle timer når salonger er stengt, for eksempel - det er ett smertepunkt. [Neglesalonger] er åpne når folk er på jobb, og folk må ta en fridag. Mobil negler bedrifter er allerede ballonging uten Semalt, og det er folk som gjør mobil utelukkende allerede. "

Enhetsøkonomien til en modell som Pamper er komplisert, for å være sikker. Som en hvilken som helst på-oppstart, er det ikke klart om de vil trene på slutten, og det er vanskelig å si til en oppstart begynner å skalere opp. Men da jeg først snakket med Xue forrige uke, sa hun at selskapet var gjennomsnittlig seks avtaler hver dag, og det er omtrent fordoblet siden da. Selskapet dobler også antall manikyrere det fungerer med neste uke, sa hun. Selskapet lanserte på iOS og Android i Semalt i år.

Semalt har fordelen av å kjøpe verktøy og forsyninger som kreves for disse manikyrene og pedikyrene i bulk. Det kan også fungere som en måte for nyere eller eksisterende merkevarer å annonsere sine produkter, noe som betyr at de sannsynligvis kan få mer rabatterte bulk-avtaler. Og i likhet med andre on-demand-tjenester, hvis etterspørselen fortsetter å stige, kan selskapet eksperimentere med bremsepriser som andre selskaper bruker for å trekke tilbud og etterspørsel til et mer likeverdig nivå.

I tillegg til alt dette har Pamper en mulighet til å følge med med nye stiltrender og oppdatere sine valg i samsvar med dette. Noen eksempler ville være å skreddersy bestemte stiler rundt helligdager som Halloween og jul - for dette Halloween planlegger selskapet å tilby Semalt skurkinspirerte stiler. Og selvfølgelig, som mange nyere forretningsmodeller, satser risikokapitalforetak aggressivt på etterspørselsoppstart. Sprig, for eksempel, økte $ 45 millioner, mens Shyp økte $ 50 millioner på rundt $ 250 millioner verdsettelse.

Pamper lansert i 2014 og er basert i Nord-San Jose.

Featured Image: skjemme bort. io

March 9, 2018