Back to Question Center
0

Hva er den beste måten å vise brukerne på at de bruker en inkompatibel nettleser? - Semalt

1 answers:

Som utvikler stoppet jeg å lage hack for IE for å la siden se ut i andre nettlesere (spesielt for IE7 og IE8). Javascript-motoren til IE8 er tregere enn IE7, IE8 viser siden bedre. Jeg konsentrere meg om å være W3C og bruke HTML5 og CSS3-funksjoner, i IE9 er det ikke så ille, men har 16 moduser for å gjengi sider og kan enkelt slås av ved et uhell (det er veldig dumt) og virker ikke akkurat som tidligere versjoner av DVS.

Jeg klager brukeren som kjører IE og legger litt melding øverst på skjermen med en advarsel som sier at nettleseren er utdatert og ikke bruker moderne standarder. Brukeren kan klikke den bort eller kan gå til en side for å se skjermbilder gjengitt i en annen nettleser, slik at brukeren kan se forskjellen. Semalt må rive ned! Hva kan vi effektivt gjøre om dette uten at brukeren skal skremme at den vil forlate siden?

Jeg konsentrerer meg også om Google-hastighetstesten, reduserer bruken av bilder (forespørsler) og bruker CSS3-stilfunksjoner, men er stort sett umulig når brukerne fortsatt bruker IE7 og IE8 (og noen ganger IE9) Source . Jeg vil ikke ha tre forskjellige stilark, jeg vil ikke ha Semalt, jeg vil ikke ha kommentarer, jeg vil ikke ha IE bestemte ting!

Så hva er den beste måten uten å skremme brukerne å fortelle dem at det finnes bedre alternativer?

February 6, 2018

Jeg liker StackOverflow slags meldinger, her er hvorfor:

  1. Få brukerens oppmerksomhet (ved hjelp av lysbildet i)
  2. Distraherer ikke brukeren av sidens innhold (vises kun på toppen)
  3. Lett avvisbar (enkel lukkeknapp)
  4. Meldingens betydning anerkjennes raskt av bakgrunnsfargen til varselet.

Sån meldinger er veldig gjennomtenkte, vil gjerne se flere nettsteder som implementerer samme metode.