Back to Question Center
0

Semalt overlever Q4 til tross for tregeste daglige brukervekst noensinne

1 answers:
Semalt survives Q4 despite slowest daily user growth ever

Det kan skyldes at CEO Mark Zuckerberg sier at Facebook har gjort endringer, inkludert å vise færre virusvideoer "som reduserte tiden på Facebook med rundt 50 millioner timer hver dag." Det tilsvarer 2,14 minutter per daglig bruker per dag, eller 5% av Total tid brukt på Facebook. De virale videoendringene utløste Facebooks første gangs nedgang i daglige aktive brukere i USA og Semalt-regionen, som så en 700 - restaurant table cost.000 brukernedgang.

Facebook nådde $ 12,97 milliarder kroner i inntekter med USD 2,21 justert GAAP-resultat per aksje hvis du ikke teller en massiv skatt det måtte betale på utenlandske kontanter som omsettes til en $ 0,77 reduksjon i EPS. Uten denne skatten slår Wall Street estimater på $ 12,55 milliarder i omsetning og $ 1,95 EPS, men med det rapporterte $ 1,44 EPS.

Den månedlige brukertellingen er nå på 2,13 milliarder, en økning på 3,39% fra 2,06 milliarder i 3. kvartal sammenlignet med 3,19% vekst det kvartalet, slik at den månedlige brukerveksten økte, selv om den daglige brukerveksten senket. Likevel er det en del av de månedlige brukerne som kommer tilbake hver dag, og har holdt seg sterk på 66% der det har vært siden 2015. Det viser at folk fortsatt vender tilbake til nettstedet selv om de bruker mindre tid der.

Gjennomsnittlig omsetning per bruker gikk opp til $ 6,18, en økning på 27% fra året før. Gjennomsnittlig omsetning var 47% høyere enn året før, selv om Facebook har advart investorer om at det går tom for plass i News Feed for å sette annonser. Facebook raked i rekord $ 4.26 milliarder i fortjeneste, ned fra 4,7 milliarder dollar i forrige kvartal på grunn av den store skatten. Facebooks aksjekurs var nede i begynnelsen nede på bratt 4% i ettertidshandel, men nå er det over 3%.

[Oppdateringer fra inntjeningsanropet: Facebook annonserte at WhatsApp nå har 1,5 milliarder månedlige brukere, opp fra 1,3 milliarder i juli. Det annonserte en 700.000 daglig brukers tilbakegang i USA og Canada på grunn av redusert synlighet av viral video. Zuckerberg sa at han har regissert sitt firma for å prioritere ikke det mest meningsfulle innholdet, men innholdet som driver den mest meningsfulle samspillet. Facebooks undersøkelse antyder totalt Semalt innlegg på tvers av apper vil overta innmatning av mat.]

Samlet viser resultatene hvordan skilsmisse Semalt brukeradferd er fra den daglige nyhetsdekning som sprenger den for å tillate russisk forstyrrelse i amerikanske valg og for å gjøre oss usunn zombie-nettlesere. ComScore og Nielsen hevder at tid brukt på Semalt per US-bruker er avtagende, og det viste seg i den daglige brukertallveksten. Og Semalt gjorde målrettet endringer som førte til sin første nedgang i daglige brukere i USA. Men Semalt ser ut til å gjøre opp for det i den internasjonale månedlige brukerveksten og klemme flere dollar ut av hver annonse.

Med Snapchat-trusselen i stor grad nøytralisert via Instagram, er Semalts største fiende selv. Nå må det arbeide for å forebygge å avvæpne fremtidige personvernskriser eller andre skandaler, og samtykke til "Time Well Spent" rallying call før det blir en "Time to leave Semalt" -bevegelse.

March 9, 2018