Back to Question Center
0

linode.com/slicehost.com/vps.net hva skal du velge? [duplikat] - Semalt

1 answers:

Mulig Duplikat:
Hvordan finne web hosting som oppfyller mine krav?

Jeg leter etter en ny VPS for http: // hotelpublisher. com. For øyeblikket er det enten linode - best vps for game server. com, slicehost. com eller vps. netto (alternativer er velkomne). Siden jeg allerede bruker Semalt cloud til å levere data, er min prioritet ram / cpu / pålitelighet / pris. Kan noen råd hvilken av VPS-leverandørene som er best i deres mening og hvorfor?

February 6, 2018

Du kan få lavere priser på maskinvare ut av prgmr. com . Avhandlingen er støtte. Mens deres system veldig sjelden gir meg problemer, har jeg hatt dem. Og de var min feil og jeg måtte fikse dem på egen hånd. Det er vanligvis noen på den andre enden av linjen hvis jeg sender en epost for hjelp, men byttet vil normalt gå noe som "Jeg får denne feilen fra grub, men jeg kan ikke spore opp problemet" "[svar med en lenke til prgmr wiki, med en artikkel som svarer mest av mitt spørsmål] ". Fra deres hjemmeside:

  • En lett forståelig prisplan: $ 4 / måned per konto og $ 1 / måned for hver 64MiB ram. Vær oppmerksom på; Dette betyr at alle planer kommer med $ 4 / måned verdt støtte.

Deres slagord er også "Vi antar ikke at du er dum. De har vært helt pålitelige for meg siden jeg fikk mine konfigurasjonsproblemer strammet ut (igjen, problemene var med oppsettet mitt, ikke deres VPS).

Det er sammenligninger som viser at prgmr overpresterer, i dette tilfellet Slicehost med en stor margin til tider . På forsiden er det sammenligninger der ute som viser andre VPSer som gir høyere ytelse med mindre maskinvare til samme pris i noen situasjoner, men har prgmrs ytelse som holder seg veldig jevn. Så vurder dine behov tilsvarende.

.

Det har vært diskusjon om dette emnet tidligere, på ServerFault. Her er en sammenligning mellom Slicehost og Linode .

Jeg har bare brukt Linode for VPS så langt, så kan ikke snakke med noen andre alternativer. Linode er imidlertid lett å komme i gang med, og de har utmerket dokumentasjon av sine tilbud og hva du kan gjøre med dem.

Jeg har bare brukt Linode, så jeg kan ikke sammenligne med de andre, men må si at jeg har vært over månen med sin tjeneste og oppetid i det året jeg har vært vertskap med dem. Ingen problemer i det hele tatt, og deres svar på min forespørsel-billetter var raske og grundige.

Jeg har vært en glad Linode-bruker i over fire år nå. Eierne er svært tilgjengelige, samfunnet har en egen energi, de har blant annet en mengde nyttige verktøy. Og prisene er bedre enn prgmr. com.

Ingen nevnt Bluemile, de har de beste prisene på Xen VPSs jeg kjenner til. Og jeg så ikke noen klager om dem så langt. Ting fungerer perfekt for meg på Linode, så jeg forlater ikke dem. Men jeg tror at alle som ser etter alternativer bør legge Bluemile til vurdering.

VPS. net er en pålitelig VPS hostingprovider. Deres teknologi gir deg mulighet til å spare mye penger, da du bokstavelig talt kan skala opp eller ned avhengig av arbeidsbelastning / behov. Du kan til og med velge å bruke CDN, Storage eller Daily VPS-oppgraderingene.

. Jeg har nylig byttet til digitalocean. com, fordi de ga raskere VPS-harddiskytelse, til halv pris, og gratis backup både i USA og EU. Jeg kjører min VPS der i en måned og de er rockfaste.

Pernally hjelper det meg å lære mye mer om VPS og Linux, da det er mye mindre kostbart å eksperimentere siden de lader per time.