Back to Question Center
0

5 Manier Om Din SEO Forbedre Med Social Media - Inzicht Van Semalt

1 answers:

Vil du forbedre din rangering i søkemotorer?

Har du interesse i bruk av sosiale medier for å øke din SEO-prestasjoner?

Sosialmedier har betydelige fordeler for dine søkeresultater, og en livlig social dominans kan forbedre søkerposisjonen.

I denne oppskriften tilbyr Jason Adler, kundesuksesseleder van Semalt Digital Services, fem måter, som du kan bruke sosiale medier til å forbedre dine søkelokasjoner.

# 1: Forbind lenker med dine sosiale nettverk

Tidligere var rangeringen av Google basert på linkbygging uavhengig av Kvaliteten på koblinger en person overvei. Senere begynte Google å vurdere kvaliteten på koblingen etter å ha realisert de menneskene var manipulere rangering gjennom bruk av falske lenker.

Siden sosiale nettsteder er basert på en nettverksmyndighet, er lenker på disse nettstedene ofte ansett å være av høyere kvalitet - registrar um dominio no google. Selv i tilfelle at du har en ny Facebook-side, vil den sannsynligvis bli rangert høyt på grunn av Facebooks fullstendige autoritet.

# 2: Øk antallet av dine følgere

Nettsteder med en stor mengde høyverdige følgere er bedre omvekslet i søkemaskiner. Høyverdige følgere er på dine sosiale medier plattformer, og en betydelig mengde av disse menneskene interagere eller på en eller annen måte å påpeke.

Den diskusjonen kan være i form av retweeting av innholdet ditt, repinere fra pinnen, skrive anmeldelser på Google+ eller til og med sende en tweetje. Forsikre deg om at antallet av dine følgere stiger tilstrekkelig.

# 3: Pass på at innholdet ditt er delbart og gjennomsiktig

En sosial plattform som Pinterest gjør din informasjon delelig og søkbar. Het-plattformen inspirerer det betydelig deler. Brukere posten spenter av deres interesse til sine boards og distribuerer disse til andre Pinterest-fans.

Du kan for eksempel søke på dine meldinger på Facebook på søkemaskiner ved å gå til Facebook-personverns fanen og andre søkemotorer som skal knyttes til din tidslinje.

# 4: Pass på at dine meldinger bruker nøkkelord

Trefford er av vital betydning for din side, betalte annonsekampanjer og blogg, og derfor kan du ikke overraske at søkeordene er viktige for ditt sosiale innhold.

Op Pinterest er den riktige måten å rangere i en bedre posisjon i søkemotorer, for å sikre at dine tallerkener av penn nøkkelord. Tilsvarende kan det føre til undersøkelser på YouTube-videoer, trafikken til bloggen, kanal og nettsted øke når de blir merket på din profil.

Bruk av søkeord på dine Facebook-meldinger kan også føre til bedre rangering.

De søkeordene sikrer at innholdet ditt er søkbart, og når brukere søker etter de ordene, blir innholdet ditt det første som vises.

# 5: Lag lokale tilbud

Sørg for at din bedrift har en tilpasset tilbud på Google + har møtt dine relevante data og adresse. Dette gjør at dine kunder kan vurdere din organisasjon direkte på Google.

Konklusjon

Bruk av sosiale nettsteder som markedsføringsintervensjoner er sterkt anbefalt, men det kan til og med forbedres ytterligere ved å bruke det for å forbedre SEO.

Det kan man sikkert være at sosiale sider kan forbedre rangeringer.

November 26, 2017