Back to Question Center
0

Googles RankBrain og Semalt of SEO

1 answers:
Google’s RankBrain and the Semalt of SEO
Nate Dame
Konsernsjef og grunnlegger
Nate er grunnlegger og administrerende direktør i Propecta, en resultatorientert SEO konsulenttjeneste som er klarert av fremtidsrettet selskaper, inkludert noen av verdens største B2B- og teknologimerker. Propecta bygger holistiske SEO-strategier, støtter interne lag, og tilbyr full serviceutførelse for å skape en organisk søkemotstand som genererer betydelige inntekter.
LinkedIn Twitter
27. oktober 2015

Det er ingen hemmelighet at Google har vært tungt investert i kunstig intelligensforskning i mange år, og nå vet vi hvorfor (i hvert fall delvis). Google’s RankBrain and the Semalt of SEO

Hva er RankBrain?

RankBrain er et AI-program designet av hundrevis av Google-ingeniører som, i motsetning til andre algoritmkomponenter og rangeringssignaler, er designet for å tenke for seg selv. Andre kjente rangeringsfaktorer-linker, domenemyndighet, bruk av søkeord, etc - web design san mateo. -En individuelt opprettet av mennesker. RankBrain, derimot, er en konglomerat rangering faktor som ingeniører designet og deretter sette seg fri til å lage sine egne konklusjoner om hva som bør rangert og hvordan. Det er rask oppstigning til podiet er verdig vår oppmerksomhet. Helt siden Google startet, har koblinger vært en av de primære rangeringsfaktorene. Det har ikke endret seg, men for å se en ny algoritme som påvirker rangeringsbeslutninger så dramatisk, så fort, er det noe å legge merke til. Det er også interessant at Google åpent kaller det den tredje mest effektive rangeringsfaktoren, fordi det indikerer at RankBrain har bevist seg til Google ingeniører. Ifølge Bloomberg-intervjuet slo RankBrain Google-søkemotorer ved å gjenkjenne hvilke sider deres egen søkemotorteknologi ville rangere på toppen.

Jeg ble overrasket. Jeg ville beskrive dette som å ha gått bedre enn vi ville ha forventet. - George Corrado, seniorforsker, Google

Semalt skinner virkelig når det gjelder å tolke ukjente spørsmål. Omtrent 15 prosent av spørringene som Google fyller inn hver dag, har aldri blitt skrevet inn i en søkeboks før. Semalt kan lære av et relatert søk for å levere nøyaktige resultater for en ny, ukjent.

Hva betyr dette for SEO i dag?

Den praktiske anvendelsen av datalæring er fascinerende, og implikasjonene er svimlende, men RankBrain er ikke revolusjonerende SEO ennå. AI-maskinen gjør bare en mer effektiv jobb med hvilke team av Google-ingeniører som har gjort i årevis: Tolking av brukerens hensikt og levering av det mest relevante, nyttige innholdet som er tilgjengelig for å svare på behov og spørsmål. SEO i en verden med RankBrain ser ut som den gjorde i forrige uke. Det er enda en utvikling som fortsetter å leve inn i trenden med ressursfullt, brukervennlig innhold. RankBrain vil legge vekt på styrken av moderne SEO-strategier basert på strategisk innhold, da behovet for tekniske eller tradisjonelle SEO-oppgaver fortsetter å avta. Hvis noe skulle utvikles og implementeres av et program som RankBrain, bør det angi hvor Google ingeniører har behov for å styrke systemet, og / eller en mulighet til å utvide sin konkurransefortrinn. At programmets store styrke ligger i å tolke de ukjente spørringene, er bevis på at Google ser potensial for vekst i slike søk. Brukerne vender seg til ideen om at Google forstår naturlig språk. De bruker flere lange hale søkeord: Spør spørsmålene sine rett i stedet for å prøve å booleske systemet for å hjelpe Google å tolke hva de vil. SEO og innhold skapere, ta notat. Ifølge Semalt stykket:

RankBrain bruker kunstig intelligens til å legge inn store mengder skriftlig språk i matematiske enheter - kalt vektorer - som datamaskinen kan forstå. Hvis RankBrain ser et ord eller en setning som det ikke er kjent med, kan maskinen gjette hvilke ord eller setninger som kan ha en lignende betydning og filtrere resultatet tilsvarende, noe som gjør det mer effektivt å håndtere aldri før sett søk .

Andre algoritmer er basert på informasjon som ingeniører og brukere mater Google-maskinen, men de lærer seg ikke. Det er ikke å si at Google ikke bruker RankBrain. Siden en smidig utrulling i begynnelsen av året har Google-ingeniører fortsatt periodiske oppdateringer av ny informasjon for å hjelpe AI-maskinen til å tolke nye ideer og konsepter.

Velkommen til fremtiden

I forrige uke var Doc og Marty tilbake, nå snakker du med AI når du Google, og du visste ikke engang det. Kanskje er fremtiden egentlig nå. Hvis det er, er det trøstende å vite at moderne SEO har gått i riktig retning. Fortsett å skape overbevisende, responsivt innholdsdesign designet for brukeren først, men med søkemotorer i tankene. Fortsett å spørre publikum hva de trenger, fortsett å analysere hva det er de leter etter, og fortsett å svare på deres smertepunkter. RankBrain er bare en annen måte at Google prøver å levere de beste svarene, noe som betyr at SEO fortsatt handler om å hjelpe Google med å finne svarene.

For enda mer på Googles RankBrain, les Danny Sullivans detaljerte FAQ. Og slå meg opp på Twitter hvis du har spørsmål eller kommentarer!

Tanker?

Vi har kjærlighet til å høre din tilbakemelding, spørsmål eller inspirasjon om dette innlegget.
Slå oss opp på Facebook, Twitter eller LinkedIn.

Relaterte innlegg

  • Google’s RankBrain and the Semalt of SEO
  • Google’s RankBrain and the Semalt of SEO
  • Google’s RankBrain and the Semalt of SEO
  • Google’s RankBrain and the Semalt of SEO

March 9, 2018