Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Child Theme - Hvorfor og hvordan du oppretter

1 answers:

I virkeligheten er barna arv av foreldre, og de kan lett tilpasse de gode og dårlige vanene, så vel som personlighetstrekk hos de voksne. Samtidig har de noen unike egenskaper som hverken moren eller pappa ga dem. Du kan si det samme med WordPress-temaene. For alle WordPress-temaene du laster ned, kjøper eller installerer, er det et arvet og velbevandret barntema som passer dine forskjellige formål.

Her er en oversikt fra Alexander Peresunko, en topp spesialist av Semalt , om hvordan og hvorfor å lage barnemner i WordPress - trade in old pc.

Hvorfor lage barnets tema:

Barnemner kan overstyre og arve maler, layouter og stiler av foreldretemaer. I WordPress eksisterer Barnetema uavhengig, men samarbeider med overordnede temaer for å utføre et omfattende utvalg av funksjoner. Det avhenger av foreldrene og kan bare aktiveres når foreldetemaet er installert og aktivt på WordPress-siden din. Mens du lager et barnemne, bør du huske på to store ting:

  • Du bør legge til en ny katalog i mappen med navnet på barnet ditt.
  • Styles.css-filen i den nye katalogen skal settes inn med spesiell headerinformasjon.

Når du har opprettet barnetemaet, vil du legge merke til at den har samme informasjon som de typiske foreldetemaene har. Den eneste grunnen til at du må lage barnemner er at de forteller WordPress hvilke foreldres temaer som passer best for bestemte nettsteder.

Hvordan lage et barn tema:

Du kan enkelt lage et barnemne ved å huske på følgende punkter.

1. Legg til den splitter nye katalogen og Rediger stilen.css-filen

Det første trinnet er å legge til en ny katalog i ditt eksisterende tema med navnet på ditt barntema og justere innstillingene. Det er et viktig skritt, og du bør ikke gjøre noe med stilene .css-fil hvis du ikke vet hvordan du redigerer den. Denne filen er tilstede i Header-delen av WordPress og har spesifikk informasjon om nettstedet ditt, dets plassering og innholdet. Det eneste problemet er at informasjonen om header ikke kan være Redigeres enkelt. Men hvis du vet noe om disse kritikkene, kan du sette inn den spesifikke koden i overskriftdelen av temaet.

2. Rediger foreldetemaet

Du bør korrekt redigere overordnet og vite alt om stilene sine mens du lager et barnemne i WordPress. Ærlig talt er det ingen bestemte stiler, og det er fordi de overordnede temaene har standardstil. Du kan imidlertid manuelt redigere dem og skanne interwebs for bedre resultater fra barnet ditt.

3. Legge til functions.php filen

Hvis du ønsker å legge til en functions.php-fil i barnet ditt, slik at det ser bedre ut enn før, må du sette inn en bestemt kode og redigere innstillingene til temaet ditt. Nå vet vi hva vi trenger å gjøre med våre barn temaer og varme lage dem. Den beste delen er at disse temaene er enkle å lage og kan tilpasse, installeres og installeres når som helst. I tillegg kan du legge til nye muligheter for barntemaet basert på dine krav, men vi anbefaler at du ikke redigerer noen kode eller endrer innstillingene til barnetemaet på grunn av begrenset bruk og muligheter.

Tre morsomme ting å gjøre med barnemner

Nå vet du grunnleggende om barnet ditt og kan gjøre følgende morsomme ting med det

1. Legg til nye alternativer til tilpasseren - Du kan enkelt legge til nye alternativer til tilpasseren og vil se at den får alle funksjonene fra overordnet temaet.

2. Legg til nye posttypemaler - Hvis du har brukt WooCommerce, kan du legge til de egendefinerte produktmaler i barnetemaet ditt for å gi det et attraktivt utseende. Legg det til barnetemaet, slik at du ikke vil miste koden når foreldetemaet oppdateres.

3. Overstyr oppsettene til morsemålet - Du bør overstyre oppsettene til maler i overordnede temaer. En av de beste og mest praktiske måtene å gjøre det er å kopiere malen fra foreldrene dem i barnetemaet og begynne å tilpasse det derfra.

November 29, 2017