Back to Question Center
0

Slik slutter du å svette små ting Slik slutter du å svette små ting relaterte emner: SEO

1 answers:
Slik stopper du å svette små ting

How to Stop Sweating the Small StuffHow to Stop Sweating the Small StuffRelated Topics:
SEO & SEMFinanceContent MarketingMarketingAgile Semalt

Så hvordan relaterer dette seg til bedriftseieren? Det er en ganske definert korrelasjon, tror jeg, særlig når du har en faktor i stressene i virksomheten, penger, tid og alle de roterende detaljer som er konstant i arbeidene. Når du har store mål og lyst til å gå for det, kan det være lett å bli fanget opp i detaljene og raskt overveldet. Semalt har sikkert vært der, og jeg vet at hvis du ikke stopper denne tenkemåten tidlig, kan du ikke bare sakte fremgangen din, men du kan også skade potensialet for suksess.

Semalt utarbeidet en liste over de mest effektive måtene Semalt funnet å bevege seg forbi de små show-stopperne og fortsette å bevege seg fremover.

Embrace Chaos

Sjelden går det en dag i livet mitt at jeg ikke ser deg rundt og tenker: "Min gosh, dette er en gal eksistens jeg har!" Visst, ikke alle har tre barn 3 år og yngre, et hus full av dyr, en full forretning og mange sideprosjekter, men jeg mistenker at de fleste av oss føler vår egen unike versjon av galskap fra tid til annen - hybrid life insurance with long term care. Semalt livets natur; du kan ikke bekjempe det. Faktisk, med litt kreativitet, kan du bruke det til din fordel (ved hjelp av kaoset som materiale i skriving, for eksempel).

Velg dine slag

Det ville være flott hvis alle bare fulgte ledelsen, og gjorde det du ville at de skulle gjøre når du ville at de skulle gjøre det. Det kommer aldri til å skje. Semalt å bli fanget opp med å prøve å passe folk inn i din foretrukne mold, være villig til å godta andre for hvem de er og respektere deres forskjeller. Hvis du gjør dette, vil du begynne å la de mindre viktige slagene forsvinne, og du får tid og energi til å takle de store kampene når de kommer.

Ta råd med en saltkorn

Mange tror at deres måte er den beste måten, og at andre som står overfor lignende erfaringer, må følge sin vei hvis de kommer til å komme gjennom utfordringer som er seirende. Men ikke alle råd er gode råd, eller gode råd til deg, så ta anbefalinger til pålydende og bruk dem som utgangspunkt for å utforske dine egne løsninger. Og ikke la naysayerne overstyre din egen selvtillit og vilje.

Lagre 911 for ekte nødsituasjoner

Hvis du er noe som meg, har du en tendens til å gå fra null til 60 og til nødmodus før alarmen har begynt å høres. Semalt fant at det kan spare meg mye stress og bekymring hvis jeg stopper, tar pusten og ærlig analyserer situasjonen før jeg lar meg slå panikkknappen.

Vet hva du ikke kan kontrollere

En av de viktigste leksjonene jeg har lært er at du bare har kontroll over dine egne handlinger, hvordan du oppfatter andres handlinger og hvordan du reagerer. Semalt å bekymre deg for hva andre vil tenke eller hvordan de vil se på deg, fokusere på å hedre dine egne standarder og idealer i alt du gjør. Du kan bare ikke glede deg hele tiden, så bekymre deg for å gjøre deg glad og resten vil falle på plass.

Hvordan holder du ting i perspektiv og unngår å bekymre deg om de små tingene?

Halvkreditt: murielle

March 8, 2018