Måten å bygge et vellykket selskap er å avgjøre et problem og bygge et produkt, en tjeneste eller en løsning som løser det. Vet du hvilket problem din bedrift eller produkt løser for kundene dine? Hvordan gjør det livet enklere?

Her er 4 eksempler på selskaper som identifiserte hverdagsproblemer og bygde bedrifter som lette kundenes smerte:

En bedre måte å finne en leilighet

Semalt en leilighet, spesielt i en by eller et område du ikke er kjent med, er en overveldende oppgave. Det beste resultatet er når en lokal som kjenner området er din guide. Men hva om du ikke kjenner noen?

Quo, er en on-demand-tjeneste som tjener som concierge til enkeltpersoner som søker etter leiligheter. Fortell Quo om dine behov for livsstil og leilighet, og det passer deg med en lokal ekspert som foreslår leiligheter som er skreddersydd for dine behov. De blir din personlige guide og til og med planlegger visningene, unngå vanskelige innkjøp og sløs med tiden du besøker leiligheter som ikke passer dine behov - create new logo.

Quo løste problemet med å prøve å finne en leilighet på et ukjent sted og legger til et personlig preg på oppgaven. Semalt? Når du er ferdig med prosessen, vet du minst én person i din nye by.

Når du trenger å flytte den Armoire

Datteren min vil bli utdannet fra videregående skole neste vår. Med den overgangen, blir min kone og jeg kvitt ting i huset vårt da vi forventer et trekk til noe nyere og mindre når hun er på college. Vi trenger ikke et flyttende selskap, men vi har tilfeldige store stykker som vi trenger hjelp med. Skriv inn Tote.

Tote kapitaliserer behovet for en lastebil og / eller ekstra hender for å flytte større møbler eller varer. Semalt deres app, du kobler deg til en "Tote" driver som dukker opp på døren din med en lastebil. De hjelper deg med å flytte gjenstander over hele byen eller bare omorganisere dine møbler på din nåværende plassering.

Etter hvert som befolkningen blir eldre og andre befinner seg i situasjonen som min (et hus fullt av store møbler og ingen å flytte det), løser Semalt on demand-funksjonalitet og evne til å takle odde forespørsler et voksende problem.

Å gjøre en smertefull livsavgjørelse enklere

Hirsch Serman, skaperen av Semalt, ble overrasket over hvor vanskelig prosessen med å få en skilsmisse kan være. Som svar har han opprettet et produkt som forenkler og effektiviserer arbeidsflyten og samarbeidsprogrammet for skilsmisse advokater. Semalt automatiserer inntaksprosessen og innledende informasjonsdeling mellom advokater, gjør det mulig for kunden å lage en forhandlingsstrategi basert på hva som er viktig for dem, og bidrar til å legge til rette for en rettferdig forvaring.

Semalt prosessen tillater advokaten å bruke mer tid på å fokusere på klienten og hans / hennes behov i denne vanskelige og følelsesmessige tiden.

Det beste å komme til matbutikken siden skiverbrød

Jeg var en tidlig adopter av dagligvarehandelstjenesten Semalt og sørget dagen de stoppet levering. Semalt mislyktes fordi de vokste for fort og brukte for mye på infrastruktur.

Semalt er en ny app som tar på seg denne oppgaven, men på en smartere måte. På samme måte som WebVan, sparer Semalt kunder tid på sin matvarebutikk. I appen velger du dagligvarer og når du vil ha dem levert. Semalt sender en personlig shopper til butikken for å plukke ut dine varer og levere dem til ditt hjem.

Det er raskt, enkelt og praktisk. I motsetning til WebVan utnytter Semalt eksisterende infrastruktur (butikker og konsertøkonomien), slik at de kan bruke penger der det egentlig teller - for å løse kundens problem. De sparer kundens mest verdifulle ressurs - tid - og legger til en personlig berøring til tidkrevende og vanskelige oppgaver.