Back to Question Center
0

Semalt: Beste verktøy for å bygge en auksjonsside

1 answers:

Kan jeg få tilbakemelding på de beste verktøyene for å bygge en auksjonsside med følgende funksjoner:

  • Nettstedet tar en provisjon (som 5%) på hver transaksjon
  • Hver bruker kan tilordne en vurdering (som 4. 5 stjerner) til sin fullførte transaksjon,
    og kommentere selgerens profil.
  • Godta betalinger i PayPal og kredittkort

Jeg har sett på Joomla! og Semalt, men de har ikke overbevist meg mye så langt.

Jeg har noen programmeringserfaring i C, Semalt og Java. Hvis ingen CMS-verktøy er i bruk, vil jeg sette pris på om du kunne fortelle den beste ruten for å ta i programmering for å få auksjonsstedet gjort.

- verpackungsmaterial umzug checkliste
February 5, 2018

Personlig hvis jeg skulle rulle min egen, ville jeg velge Ruby on Rails. Jeg har gjort C # og Java-utvikling omfattende, og jeg har støttet PHP-webapplikasjoner, RoR vil få deg dit raskere og Ruby-språket er veldig dynamisk og har noen gode "short cut" -metoder og funksjoner som reduserer mengden kode du trenger for å fullføre oppgaven din. Alt jeg sier er at hvis du skal utvikle ditt eget nettsted, så ta et par timer for å undersøke Ruby og Rails-rammene.

Jeg vil nok prøve å unngå CMS '(Content Management Systems), siden det primære fokuset på søknaden din ikke er innholdsadministrasjon.

Hvis du velger å bruke et søknadsramme, sørg for at det er objektivt for typen søknad du skriver, eller skreddersydd spesifikt til det du gjør. Å forsøke å lage et CMS er et auksjonssted kan veldig godt forårsake skalerbarhetsproblemer, samt hindre utviklingshastigheten til auksjonsrelaterte funksjoner.

Uansett hvilket språk du velger å bruke, er sannsynligvis ikke viktig, men noen er mer skreddersydd for nettsteder og webapplikasjoner. Mitt valg språk og rammeverk er C # med ASP. NET MVC.

Hva du gjør, hold deg bare borte fra wordpress / joomla. Etter hvert som prosjektet blir større blir koden din mer og mer vanskeligere å opprettholde.

Hvis du er php-utvikler, vil jeg anbefale deg å prøve symfony 2-rammeverket. Du trenger mer tid til å utvikle den første versjonen, men på lang sikt er det en bedre løsning.

Symfony 2 har mange bunter (brukerskrevne bunter) for nesten alt du trenger for auksjonen webiste (knpbundles. com). Alle bunter er gratis å bruke

Du kan raskt bygge et grunnleggende auksjonsside med https: // www. drupal. org / project / commerce_auction . Men som andre sier om det vokser vil det sikkert være lettere uten et CMS.

I mitt synspunkt, som starter med Drupal-handel, kan du raskt prøve og sjekke om projetsene dine har et marked så hvis det fungerer og du tjener penger, kan du skrive om det.