Back to Question Center
0

Semalt gir SEO tips for e-handel bedrifter

1 answers:

Det er et ubestridt faktum at flere og flere mennesker bytter tilonline shopping på grunn av bekvemmelighet, variasjon og verdi det tilbyr. For å være relevant i det overfylte nettområdet, e-handelbedrifter må komme opp med kreative måter å tiltrekke seg online-kunder. Som det er, spiller SEO fortsatt en kritisk rolle i markedsføringenstrategi for e-handel selskaper.

Den ledende ekspert på Semalt Digital Services, Jason Adler gir 8 tips som vil gjøre din e-handel virksomhet blomstre.

# 1: Design et imponerende e-handelsnettsted

Dette er egentlig det grunnleggende trinnet. Det setter grunnlaget for altannet som følger. Sørg for at e-handel nettstedet ditt er enkelt å navigere, engasjerende og responsive. På denne måten vil kundene dine beholdekommer tilbake for å handle med deg.

Ikke klø på hodet hvis du ikke har ferdigheter til å sette opp ene-handel nettsted. Bedrifter som Semalt vil hjelpe deg med å bygge en optimalisert detaljhandel nettside. På toppen av dette integrerer de et sikkertkontrollsystem, et oppsporingssporings- og styringssystem, pluss opprette innhold som vil tegne klienter til deg. Det er enda et verktøyfor å holde oversikt over webtrafikk og konverteringer for å måle effektiviteten til e-handelswebområdet.

# 2: Utnytt det mobile aspektet av e-handelswebområdet

Internetforhandler har i 2015 regnet med at 104,5 milliarder dollar varbrukt på mobil e-handel salg. Tallene forventes å stige oppover, så det er opp til deg å dra nytte av dette. Altstarter med utformingen av nettbutikkstedet ditt: sørg for at det er optimalisert for å kjøre på mobile gadgets. Hold av flashannonser og popup-vinduer.

# 3: Forskning, forskning, forskning

Forskning på hvilken type innhold du bør sette opp og det spesifikkesøkeord / setninger som målmarkedet ditt vil like. Prøv å finne ut hva kundene dine klikker på og gjør det bedre. Fokusdin oppmerksomhet på destinasjonssider, hjemmesider og produktside bestemmer hvordan de rangeres etter Google-algoritmen. Det gjør ikke vondt for å sjekkeut hva konkurransen din er opp til.

# 4: Lag relevante lenker

Innkommende koblinger spiller fortsatt en kritisk rolle i markedsføringen av e-handelnettside. Se etter bloggere som kanskje vil koble til produktene eller nettsiden din og samarbeide med dem. Du kan også finne vurderinger av dinprodukter på sosiale medier og legg til inngående linker til din e-handel nettsted. Der er over 60 verktøy du kan bruke til å utnytte denne taktikken.

# 5: Lag fersk innhold

Din e-handelsside bør være mer enn en produktkatalog medstatiske beskrivelser. Lag et poeng med å skape med vår egen blogg og legg inn nytt, innsiktsfullt innhold. Du kan prøve en gaveguide forforskjellige helligdager som anbefaler produkter du har på utsalgsstedet.

# 6: Be om kundeanmeldelser

Kundevurderinger bygger ikke bare troverdighet, men øker ogsåSEO. Tenk på denne måten: Jo flere anmeldelser du får, jo mer innhold (friskt) får du.

# 7: Utfør regelmessige web sjekker

Det er normalt å gjøre feil. Som mer innhold og nettsider erlagt til, jo mer er du utsatt for feil. Sjekk ut for manglende tagger, skript, omadresser, dupliserte sider, døde koblinger, manglerbilder og andre feil ved å gjennomføre kvartalsvis på e-handelswebområdet. Bruk gratis verktøy for å sjekke lasthastigheten,nettsikkerhet og så mye mer.

# 8: Bygg en bataljon av influencers

Lag med bloggere og få dem til å skrive om e-handelnettsted, produkter og gjennomgang. Start en sosial media kampanje for å øke din SEO og web trafikk.

Ved hjelp av disse tipsene kan du bygge en sterk online tilstedeværelse.Dine konkurrenter vil bli etterspilt fra sjokk Source .

November 23, 2017