Back to Question Center
0

Semalt: Botnet Traffic Guideline - Slik unngår du

1 answers:

En bot er en automatisert 'zombie-datamaskin' som oppfører seg som et ekte menneske. En bot kan infisere en serverend eller brukerend. For eksempel kan bots utføre store malwareangrep som påvirker PCer eller mobilenheter. På samme måte kan bots angripe en server som forårsaker mange skader som DDoS-angrep. Mange nettsteder som Google og PayPal er avhengige av roboter for å effektivisere sine aktiviteter. De fleste personlige opplevelser avhenger av effektiv bruk av bots. Hackere og andre mennesker med syke intensjoner kan også bruke bots til å utføre internett svindel. Bots er ikke dårlig programvare, men har en signifikant søknad for en rekke internetbedragerier. For eksempel inneholder enkelte nettsteder bots som kan skape kredittkortinformasjon fra mange brukere.

Artem Abgarian, Senior Customer Succes Manager for Semalt , gir her noen overbevisende problemer i denne forbindelse.

Hvordan botnets er opprettet

Man kan lure på hva botnettrafikk er, og hva det kan gjøre. En botnet innebærer en gruppe eller et nettverk av disse "zombie-datamaskinene" som arbeider sammen for å utføre en lignende funksjon. Mange bots eller maskiner påvirket av bots kan oppføre seg som zombier på en rekke serverresponser. Vanligvis ser angriperen etter tilfeller av sårbarhet på et offer eller et mål. Herfra målretter de seg for å installere programvaren på offerets datamaskin. Populært bruker folk spam-e-postadresser for å sende bots til datamaskiner. De lurer deretter offeret på å klikke på en kall-til-handling-knapp som starter hele angrepet. Andre svindlere sender spam-e-postmeldinger som inneholder skadelig programvare og trojanere..

Når en bot er installert på et offerdatas datamaskin, bruker de nå PC-nettverket til å utføre sine angrep. For eksempel kontakter de domene serveren der kommandoer og instruksjoner kommer inn. Personen bak botnetangrepet bruker kommandoen og kontrollen (C & C) -serveren til å samle inn informasjon som de trenger fra de infiserte maskinene.

En nettstedangriper som driver botnetordningen har et klientprogram som inneholder sett med instruksjoner for bots. Disse oppgavene kan innebære innsamling av data, gjennomføring av nettlesere (passord, kredittkort, pålogginger og hurtigbuffer), kontroll av en datamaskin eller til og med bruk av offerets maskinvare. Et fleksibilitetsaspekt av botnets inkluderer evnen til å kontrollere noen enkelt eller flere bots.

Botnets effekter

Botnets kompromitterer internett sikkerheten til mange nettsteder. Informasjons- og datasikkerhet blir påvirket av disse botnetangrepene. Når en botnet installerer skadelig programvare på en brukers PC, er denne informasjonen ikke lenger kontrollert av brukeren. Personer som lagrer sensitiv informasjon som finansielle kontoer, bankinformasjon, påloggingsinformasjon, etc .; På et infisert system risikerer man å miste til angriperne.

Angrepere kan også angripe så mange datamaskiner som mulig av deres grunner. For eksempel har botnetangrep utført avslag på tjenestenes angrep på nettverk. DDoS-angrep innebærer å sende mange webforespørsler til en server, og reduserer effektiviteten på grunn av planlegging. I ekstreme tilfeller bringer folk ned et helt nettsted med disse teknikkene.

Konklusjon

Botnetrafikk er vanlig i daglig bruk. For eksempel kan folk starte botnetangrep for å opprette falsk trafikk eller henvisningspost. Denne SEO-artikkelen inneholder informasjon som for eksempel botnettrafik. Du kan holde systemet sikkert fra effektene av disse botnetangrepene Source .

November 29, 2017