Back to Question Center
0

Semalt: Hvorfor Gode SEO Rankings ikke skjer over natten

1 answers:

Det er en felles myte spredt blant folk som ikke forstårSEO at SEO byråer kan gjøre deg til en overnatting suksess. Byråer kan love at de vil sette deg på forsiden av Googlesøkeresultatene umiddelbart. Men her er den harde sannheten: Uansett hvor stor en SEO-byrå er, kan den ikke garantere deg et raskt resultat.

Folk gjør ofte en feil når de tenker på søkemotorenoptimalisering (SEO) vil transformere deres nettside over natten. Selvfølgelig er det sant at SEO har potensial til å påvirke nettstedet ditt, men ien langsiktig løp. Den mest SEO-entusiasten forteller sjelden at den eneste måten å nyte alle fordelene med SEO er å være tålmodig og forståKomplekset av faktorer, som gjør SEO effektiv.

Kundesuksessleder for Semalt ,Digital Services, Igor Gamanenko forklarer de viktigste SEO sannhetene du bør vite.

SEO er kompleks

Det er mange faktorer som kommer inn i spill før nettstedet ditt vilfå høy rangering på Googles søkemotorresultatsider også kjent som SERPs. Tross alt har Google mer enn 200 rangeringssignaler,som alltid endrer seg. Ved å arbeide konsekvent på hver av dem, vil du hoppe gjennom flere hoops og eksperimentere for å sehva gir deg gode resultater og hva som ikke gjør det.

En av tingene som gjør rangering høyt på Googles resultatsidervanskelig er at Google fortsetter å endre sine algoritmer uten å kunngjøre endringene. Når Google endrer sine algoritmer, er de sjeldenkunngjøre det til allmennheten. Som et resultat, SEO eksperter lurer på hva som skal bli rangert bra og hva som ikke vil.

Når algoritmen endres, samles de beste SEO-eksperterdata fra mange nettsteder for å analysere hva som er endret..Når de analyserer dataene, tar de grunnlagsbeslutninger om hva som ble endretog hvordan å svare på disse endringene.

SEO er både Science and Art

Læring SEO rangering krever å bruke mye tid på å jobbeog studerer hardt. Her må du kjøre nettstedrevisjon og lage Google-vennlig innhold. Disse to faktorene er søylene som gjør SEOkomplisert, men det er ingen snarvei til å blomstre den digitale verden.

SEO er et langsiktig løp

Forsiden til Google er et kontinuerlig flyttende mål.Dette betyr at det ikke er noen garanti vil konkurrentene få høy rangering eller ikke. Nå forstår du hvorfor SEO er komplekst og tartid til å jobbe med det. Så hvordan skal vi sette realistiske mål for å få troverdige, langsiktige resultater?

Da du bare begynte å se på SEO som et langsiktig mål,du har allerede fått en start. For å bygge et bedre fundament, husk at SEO bare fungerer på grunnlag av langsiktige mål.For å gjøre det effektivt, koble SEO-innsatsen din til å kjøre mer trafikk til nettstedet ditt og gjøre mer salg innen en bestemt periode.

SEO krever investeringer

Great SEO krever intensiv investering av din tid ogressurser. Når du legger inn tid, innsats og bringe ressurser, får du en sammensatt avkastning på slutten av dagen.

SEO mål endrer seg

Siden SEO er en drivende faktor for næringsveksten,Det er ingen måte du utvikler en statisk plan for det. For å fortsette å flytte, må du evaluere SEO på nytt hvert år. For bedre resultater, vurderrevurdere det kvartalsvis.

Hvis du har ansatt et anerkjent SEO-selskap, vil deinformere deg om at de ikke kan levere over natten resultater. Når du har opprettet regler for engasjement, behold en åpen kommunikasjonslinjeom forventninger og resultater for å unngå misforståelser. Selv om SEO ikke er en overordnet prosess, er det noe du bør investere i sidenResultatene er verdt innsatsen. Når du setter realistiske forventninger og forstår hvordan det fungerer, er du på riktig måte å fåDen beste avkastningen på investering i SEO Source .

November 23, 2017