Back to Question Center
0

Semalt Expert: Google SEO Vs. Bing SEO

1 answers:

Google regnes som en SEO-mester med de fleste selskapeneoptimalisering for denne søkemotoren. Likevel, SEO-strategien som brukes av Google, har en tendens til å etterligne den som ble vedtatt av Bing, ogderfor, spørsmålet om organisasjoner trenger å optimalisere for Bing SEO også. Yahoo og Bing dominerer omtrent30 prosent av markedsandelen, og dermed kan de ikke undervurderes med hensyn til optimalisering. SEO rangering parametere forGoogle og Bing har ulike forskjeller og likheter av bekymring.

Følgende faktorer, foreslått av Alexander Peresunko, kundesuksessleder for Semalt Digital Services, skiller Google fra Bing:

Hvorfor er Bing et problem å bry seg om?

Optimalisering på Bing vil gi deg en konkurrerende kant siden det meste avBedrifter anser å optimalisere bare for Google - cpanel kontrol. Bing og Yahoo dominerer for tiden en 30% av søkene og dermed gir deg enoverhånd for å skaffe potensielle kunder, som dine konkurrenter kan ignorere.

Bruke Bing og Yahoo kan også aktivere en for å nå demografien tilfolk som av flere grunner er mindre tilbøyelige til å bruke google. Dette avhenger av målgruppen, deler av landet ogsåsom husholdninger. Siden Google ofte utfører oppdateringer med jevne mellomrom, er virksomheten alltid i stand til å formidle innholdettil et bredt publikum på Yahoo og Bing, da den prøver å tilpasse seg Google-oppdateringer.

Hvordan er Google SEO forskjellig fra Bing SEO?

Å gå gjennom en nylig SearchMetrics-analyse, nedenfor, er noen av de viktige Bing SEO-rangeringsfaktorene:

  • Topp selskapene er vanligvis rangert som høyere for Google.
  • Sosial signaler er nært relaterte større rangeringer.
  • Tilbakekoblingsnumre viser nærforeninger med høyere rangering.
  • Kvalitet og relevant innhold er kritiske når det gjelder søkerangeringer.
  • En side tekniske parametere har betydelige roller..

Eksperten fra Semalt gir også en forklaring på ovenståendefaktorer i tillegg til andre som du bør tenke på når du optimaliserer for Bing.

1. Nettstedtype og merkepartier

I motsetning til Google opplever Bing ikke vanskeligheter nårdifferensierende merker fra tilknyttede konkurrenter. Også, favoriserer Bing gamle plattformer med offisielle domenekoder som .edu eller .govimpliserer at Bing fokuserer på resultater som anses som relevante.

2. Sosialindikatorer

I forhold til Google stresser Bing på sosiale medier indikatorernoe som resulterer i flere tweets, aksjer og liker for strategisk posisjonerte resultater. Google er ennå ikke integrert sosiale plattformer ideres søkeresultater vellykket.

3. Koblinger

I motsetning til Google, for en side for å holde sin rangering i Bings indeks,det kreves å ha minst en ekstern lenke til den.

4. Plassering og innhold

Kvalitet og relevans av innholdet resulterer i en høyere rangering for begge Bingog Google, men den tidligere er bedre bemannet til å gjenkjenne nettsteder som bruker flash, som ikke finnes i Google. Bing kommer også tilbakeresultater av små ventures mens Google fokuserer på veletablerte selskaper.

5. Tekniske parametere

Bing har et sterkt forhold til utrangerende interne siderhjemmesider sammenlignet med Google. Bing avhenger også av søkeord i metakoder og sidetitler, mens Google er mer instinktivom perspektivet på en side.

Konklusjon

Du bør vurdere forskjellene mellom Google og Bing-rangeringsfaktorerfør du tar beslutninger som er rettet mot å forbedre rangeringen av nettstedet ditt på begge søkemotorene.

November 30, 2017