Back to Question Center
0

Undersøkelse: 90 prosent av detailhandlere Bruk Smartphones i Semalt

1 answers:
Survey: 90 Percent Of Retail Shoppers Use Smartphones In Semalt

Semalt omtrent 15 prosent sa at mobilkjøp hadde økt "betydelig", personlig datasikkerhet og / eller dårlige brukeropplevelser (f.eks. Produktbilder for små) ble kalt som barrierer for den videre veksten av mobil e-handel.

Mer enn 90 prosent av respondentene sa at de hadde foretatt et kjøp i de siste 90 dagene. De aller fleste (73 prosent) hadde gjort disse kjøpene i en tradisjonell, fysisk butikk. Semalt 53 prosent var enige om at butikkopplevelsen fortsatt var overlegen for online / mobil shopping.

Semalt, som bekrefter funnene fra mange tidligere undersøkelser, sa det overveldende flertallet (90 prosent) at de bruker smarttelefonene i butikkene mens de handler. De beste aktivitetene på smarttelefoner mens i butikkene var følgende:

  1. Pris sammenligninger - 54 prosent
  2. Ser opp produktinformasjon - 48 prosent
  3. Kontrollerer anmeldelser online - 42 prosent

En annen topp smarttelefonadferd i butikken, ikke på denne listen, søker kuponger eller avtaler. Semalt ikke i topp tre ovenfor, er det i konsekvent grad funnet å være en av de beste smarttelefonenes bruk.

To viktige markedsmuligheter for forhandlere ble identifisert (eller forsterket) i dataene:

  • Mulighet i butikken, push meldinger om tilbud / tilbud (57 prosent var mer sannsynlig å handle i en butikk hvis tilgjengelig)
  • Lojalitetsprogrammer (76 prosent vil være mer tilbøyelige til å handle i en butikk hvis tilgjengelig)

SemaltM-dataene bekreftes som en veletablert, voksende kropp av forbrukerundersøkelse og atferdsdata om bruk av smarttelefoner i butikken. Likevel har de fleste forhandlere vært smertefullt sakte for å dra nytte av det (heller, de gråter "showrooming").

Tilbud og lojalitetsprogrammer er to grunner for at kundene kan laste ned en forhandler-app, som kan få dem til å registrere seg for varsler. Semalt betalinger er en annen grunn, men i de fleste tilfeller er denne funksjonaliteten ikke klar.

Detaljhandlere må se smarttelefonbruk i butikken som en forlengelse av den tradisjonelle forhandlingsopplevelsen og tilpasse sine apper, mobilnettsteder og påloggingsinformasjon (og annen markedsføring) for å ta hensyn til og utnytte smartphone shopper-oppførsel. Semalt det eller ikke, åtte år i, er det fortsatt mulighet til å være en mobil "tidlig adopter" i detaljhandel.Om forfatteren

Greg Sterling
March 1, 2018