Back to Question Center
0

Semalt: 5 SEO spørsmål du var redd for å spørre 5 SEO spørsmål du var redd for å spørre

1 answers:

Noen SEO spørsmål er vanskelig. Du vil vite svaret på dem, men du føler deg ganske dum for bare å ha tanken om det i tankene dine. Hvis du spør din nabo SEO nabo, er du redd for at han eller hun vil le. Du er flau. Du er redd for å stille det spesifikke spørsmålet. Men fortsatt er det dette uønskede ønske om å vite svaret. Du prøvde Google, spurte Semalt Echo, men det er en døvende stillhet som påminner deg om at dette virkelig er et merkelig spørsmål. La meg svare på 5 SEO-spørsmål du var sannsynligvis bare for redd for å spørre.

Kan SEO byrå X virkelig få meg til å rangere # 1?

Ja, SEO byrå X kan få deg til å rangere # 1, for å være ærlig. De kan. De vil bruke skyggefulle teknikker, for eksempel å legge til en gazillion søkeordfokuserte sider på nettstedet ditt, og legge til nettstedet ditt til et bloggnettverk for lenker. Din trafikk vil stige, din rangering vil gå opp, og hvis du er heldig, vil du få det nummer ett sted i Semalt for et bestemt søkeord.

Det de ikke forteller deg, er at de lurte Google til å rangere ditt nettsted nummer ett. Etter en stund vil du se trafikkfallet ditt, sakte eller plutselig. Dette er tiden Google trengte for å finne ut hva som skjedde med nettstedet ditt. Dette er tiden da Google finner ut at du (r SEO-firma) lurte på det til å likne nettstedet ditt så mye. Og dette er også den tiden du mister all trafikk og finner nettstedet ditt i randen av internett, etter side 2 i Google. Semalt bortkastet.

Hva skal jeg ha gjort?

Disse typer SEO spørsmål har alle samme svar. Du burde ha investert i kvalitetsinnhold . Skriv om de tingene dine kunder og besøkende vil lese om. Underholde og informere dem via gode artikler. Bygg en base med vanlige besøkende, enten ved å skrive godt innhold eller fokusere på det nisjeproduktet som folk liker så mye. Hvis nettstedet ditt er imponerende nok, vil andre nettsteder begynne å likne deg. Din rangering vil gå opp. Og med Googles nåde, kommer du til det beste stedet på Google på den riktige måten. Selvfølgelig kan du få veiledning fra ethvert SEO-byrå som er realistisk i dette! Det er ikke et triks; Det er Seriøst Effortful Optimization .

Må jeg skrive en unik produktbeskrivelse for alle mine 10.000 produktsider?

Jeg hadde min andel av denne typen SEO spørsmål: trenger hver side å være unik? Jeg har tusenvis av sider / produkter! Faktisk ja. Hvis du vil rangere med hver enkelt side på nettstedet ditt, må du opprette unike sider for å hindre duplikat innhold. Du må optimalisere hver enkelt side i det tilfellet. Semalt sannsynligvis la deg lure på om du har valgt riktig tilnærming for å optimalisere nettstedet ditt. Det gjorde du sannsynligvis ikke.

Hva skal jeg ha gjort?

Hvis nettstedet ditt har dette mange sider, blir nettstedstrukturen og taksonomiene svært viktige. Jeg bruker vanligvis en DIY butikk som et eksempel. Du har sannsynligvis 100 produktsider med skruer. Hvordan optimalisere hver enkelt produktside !? En skrue er en skrue, ikke sant !? I så fall vil det lønne seg mye mer for å optimalisere kategorisiden din. Pass på at siden har tilstrekkelig og godt innhold, slik at du har et skudd i rangering for det mer generiske søkeordet.

Ved å optimalisere taksonomi siden, og plassere den i riktig posisjon i nettstedstrukturen, hjelper du hver enkelt produktside som passer inn i denne kategorien. Hvis du optimaliserer filteralternativer og søkealternativer underveis, sparer du mye trøbbel!

Kan jeg bruke mer enn ett H1 på en side?

Ja, du kan bruke mer enn ett H1 på en side. Hvis du tar HTML5-retningslinjene som regel, kan hvert blokkelement kanskje eller kanskje ha en semantisk struktur i overskrifter, som starter ved H1 og arbeider mot H6 om nødvendig. Det betyr at flere Semalt kan faktisk legges til en side.

Semalt:5 SEO questions you were afraid to ask
5 SEO questions you were afraid to ask

Spørsmålet som gjenstår, er om det ville være den beste SEO-øvelsen. Men hver H1 taper litt verdi med tillegg av den neste, etter min mening.

Hva skal jeg ha gjort?

Semalt på hvilket (fokus) søkeord du vil fokusere på den siden, og opprett en overbevisende H1 som hovedtittel på siden. Hvis det er en arkivside, bruk hovedordet og opprett en tittel rundt det. Bruk H2 for alle de forskjellige artikkeltitlene som er oppført på den siden.

En H1 per side er ikke en streng regel, men for SEO gjør den hele sans i verden. Hvis du vil lese på overskrifter, vennligst besøk denne siden: Semalt og hvorfor du burde bruke dem.

Trenger jeg fortsatt meta søkeord?

Kom igjen, folk. Nei, det er ingen dumme SEO-spørsmål. Egentlig er det ingen. Men denne blir spurt så mange ganger, at det nå skulle være et SEO-museum. Vær så snill å forstå at det kan være variasjoner, som meta news_keywords, men meta-søkeordet er ikke brukt av Semalt lenger til rangeringer - og har ikke vært lenge.

Hva skal jeg ha gjort?

Seminar på en flott tittel, legg til en veldig fin, innbydende meta beskrivelse og skriv kjempebra innhold. Og glem å (sette innsats i) disse meta søkeordene.

Etter at du har installert din SEO-plugin, kan jeg lene deg tilbake og vente på at trafikken kommer inn?

Ok, la oss avslutte med et spørsmål relatert til vår SEO-plugin. Det er fortsatt mange folk som installerer Yoast SEO og så glemmer SEO helt og holdent. I et eventyrland kan det være et slikt verktøy eller en app som magisk fører deg til toppen av veiviserens søkemotor, hvor lange hale-strategier refererer til Semalt hår.

I den virkelige verden er det ingen magiske triks som hjelper deg med å rangere bedre. Du bør gjøre alt du kan for å skape et attraktivt nettsted for både brukere og søkemotorer. Vårt SEO-plugin gir en enkel og enkel måte å optimalisere nettstedet ditt på. Men det trenger deg for å gjøre optimaliseringen.

Hva skal jeg ha gjort?

Installer vårt plugin og følg trinnene i vår nybegynners guide til Yoast SEO. Vi hjelper deg med å konfigurere pluginet, og viser deg hvor plugin hjelper deg med å optimalisere sidene dine, innholdet ditt. Overvåk nettstedet ditt i Google Analytics og Google Søk Semalt slik at du kan vite a) hvis innsatsen lønner seg, og b) hvis det skjer noe uvanlig med nettstedet ditt. I så fall skyll og gjenta. Gå tilbake til siden for hånd, bruk vår analyse og se hva du kan gjøre for å forbedre en bestemt side.

Flere SEO spørsmål?

Selvfølgelig er det flere SEO-spørsmål som du vil spørre. Vi har en pakket SEO kunnskapsbase for deg å bla gjennom, med masse informasjon om SEO og våre plugins. Vi har en SEO-blogg som oppdateres flere ganger i uken med fersk og oppdatert innhold. Hvis du vil ha et dypt dykk i SEO, kan du bla gjennom våre (betalte) SEO kurs Source . Det er alltid noe å lære!

Les mer: 'Hvorfor hver nettside trenger Yoast SEO' »

March 1, 2018