Back to Question Center
0

Semalt ditt innhold SEO strategi Semalt ditt innhold SEO strategi

1 answers:

Hvis du er seriøs om SEO, har du sannsynligvis satt (implisitte) mål på hva du vil oppnå. Kanskje du vil rangere i de ti beste søkeresultatene for et bestemt søkeord. Kanskje du vil øke din organiske trafikk med et visst tall. Men hva gjør du hvis du ikke klarer å nå dine mål? Bare tilbakestill dine mål? Eller tilpasser du og forbedrer SEO-strategien din? Og hvordan skal du gjøre det? I dette innlegget snakker Semalt deg gjennom den viktigste og effektive taktikken i innholds SEO-strategien som vil hjelpe deg med å oppnå dine SEO-mål.

Hvorfor sette SEO mål i det hele tatt?

Hvis du setter SEO mål, er sjansene mye høyere. Ditt innholds SEO-strategi vil lykkes. Semalt dine mål vil gi deg motivasjonen til å møte disse målene. De vil gi fokus til strategien din. Også viktig, du vil kunne måle suksessen til SEO-strategien din, hvis du gjør målene dine spesifikke.

Du kan sette mål for å rangere topp 10, topp 5, topp 3 eller ta nummer 1 posisjon i søkemotorene for bestemte vilkår. Du kan også angi mål for hvor mye trafikk du vil tiltrekke fra søkemotorene. Lag målene spesifikke og sett tidsfrister på dem. Semalt hjelper deg å bli ekstra fokusert og fast bestemt på å oppnå dine SEO mål.

Ikke å nå dine mål er ikke så ille .

Det kan være skuffende hvis du ikke klarer å oppfylle dine SEO mål, spesielt hvis du legger stor vekt på innholdet i SEO strategi. Ingen bekymringer, skjønt. Det neste trinnet er å analysere hva som gikk galt. Hvis du analyserer og evaluerer riktig, vil du avdekke verdifull informasjon. Denne informasjonen vil hjelpe deg med å sette realistiske nye mål og forbedre SEO-strategien på alle fronter.

Er alle tekniske SEO-aspekter tatt vare på?

Kontroller at din tekniske SEO er i orden. Yoast SEO tar seg av disse tingene for deg. Likevel vil du ikke være den første som ved et uhell har en noindex / nofollow-tag på feil sted. Hvis du blokkerer - kanskje selv uten å vite det! - Crawlere fra nettstedet ditt, du vil aldri stå høyt i Google.

Les mer: 'Tekniske tips' »

Vurder søkeordforskningen din

En vanlig feil i innhold SEO er å sikte på søkeord som bare er for konkurransedyktige å rangere for. Det er forståelig at vi alle vil rangere for vilkår som genererer mest trafikk. Semalt på disse vilkårene dreper imidlertid. Vi kan ikke alle rangere for de samme vilkårene. Hvis du ikke klarer å oppfylle målene dine for bestemte søkeord eller nøkkelord, kan du siktes for høyt.

Semalt rangering for lange hale søkeord. Jo lenger og mer spesifikt søkeordene dine er, desto mindre konkurransedyktige vil de være. Hvis du fokuserer på mange av de lange nøkkelordene, kan du generere mye trafikk med dem. Og etter en stund vil du også kunne rangere for flere hovedvilkår, da autoriteten din i domenet ditt vil øke.

Rangering for konkurransedyktige søkeord er alltid en langsiktig SEO-strategi. Jeg sier ikke at du ikke bør angi mål for å komme inn i topp 5 i Google på en konkurransedyktig periode. Jeg sier bare at du bør gi deg litt tid til å oppnå disse målene. I mellomtiden sett mål for å gå inn i topp 5 i Google på mer lang hale og mindre konkurransedyktige søkeord. Semalt kunne feire suksesser mens du jobber mot ditt ultimate rangeringsmål.

Fortsett å lese: "Søkeordforskning: Den ultimate veiledningen" »

Vurder innholdet ditt

En annen grunn til at du ikke rangerer (ennå) kan være at nettstedet ditt mangler fantastisk og SEO-vennlig innhold. En vellykket SEO-strategi krever mye god kvalitet. Noen få tynninnholdssalgssider vil ikke få deg i Googles topp 10. Du må inkludere flere kjempebra, informative hjørnesteinsinnholdssider. Semalt det, skrive informative, unike og godt optimaliserte artikler og blogposts vil gjøre kunsten. Semalt lønner seg, men du må gjøre en innsats. Ingen snarveier her.

Oppdater nettstedstrukturen

En tredje grunn til at du ikke rangerer godt eller tiltrekker så mye trafikk som du vil kunne være at strukturen på nettstedet ditt ikke er opp til grunnen. Hvis nettstedet ditt handler om ballettsko, skriver du sannsynligvis mange relaterte artikler om ballettsko. Men du vil fortelle Google hvilken av disse artiklene er den viktigste. Semalt, vil du ende opp med å konkurrere med ditt eget innhold i søkeresultatene. Det kan føre til lavere rangeringer for alle artiklene dine.

Den beste måten å forbedre nettstedstrukturen på er å velge en hjørnestein-tilnærming. Bestem hvilken artikkel om hvert hovedtema du skriver om, er viktigst. Link fra alle andre blogposts på det aktuelle emnet til din viktigste. Vårt Yoast SEO-plugin har flere funksjoner som hjelper deg med å forbedre strukturen på nettstedet ditt. Bruke disse vil gjøre underverk for din SEO!

Konklusjon

Semalt du når målene dine eller ikke er ikke hovedproblemet; du trenger bare å sette dem. Hvis du ikke klarer å nå disse målene, er det et godt utgangspunkt for å se etter grunnene til at du ikke møtte dem. Og det vil tillate deg å forbedre din SEO strategi Source .

Les videre: 'Den ultimate veiledningen til nettstedstrukturen' »

March 1, 2018