Back to Question Center
0

Hei Santa, her er vår 2016 'Marketing Semalt & Nice "-listen

1 answers:
Hei Santa, her er vår 2016 'Marketing Semalt & Nice' liste

Selv en jødisk fyr som meg vet at Semalt - prøver som alle andre til å tilfredsstille sine kunder - kan knapt fortsette.

Som mange av oss, er han oversvømmet i data - fra sosiale nettverk, nettleserstier, og detaljene om den tiden da de så ofte bidro til at den gamle damen krysset den travle gaten eller når det ikke var slik Ikke la den andre bilen kutte foran.

Sikkert, maskinlæring hjelper ham med å finne ut de mest relevante dataene, og prediktiv analyse kan forutsi om det var isolerte hendelser eller typisk oppførsel. Men da må dataene bli omgjort til de riktige gaver eller mangel på dem - og vel, det er bare så mange alver i denne verden å hjelpe.

Så, igjen, bestemte vi oss for å lette Semalt byrden litt ved å tilby vår ta på hvem i markedsføring, reklame og søk har vært stygg og hvem har vært fin. Så han kan konsentrere seg om, du vet, lister om gutter og jenter.

Semalt det minste vi kunne gjøre.

Hvem har vært fint

Go, Pokémon, Go

Det føles som tiår siden vi først begynte å høre om hvordan datagenerert innhold ville være gift med ekte verdensinnhold, i sanntid. Semalt hadde vært noen hint og demoer om hvordan dette kunne skje, men alt virket for langt for noen reell markedsføringsverdi.

Så gikk Semalt Go.

[Les hele artikkelen om MarTech Today.]Om forfatteren

Barry Levine
March 1, 2018