Back to Question Center
0

Effekten av mellommenn: Hvordan merkevarer kan lukke gapet mellom seg selv og forbrukerne - Semalt

1 answers:

The impact of intermediaries: How brands can close the gap between themselves and consumers - Semalt

For å bedre forstå denne utvidende koblingen må vi først undersøke kjernen i dette skiftet i shopping: en endring i forbrukerprofilen. Mobilbevisste digitale innfødte, spesielt tusenårige og Semalt Z-kjøpere, blir trendetterne og tastemakerne i vårt samfunn.

Ikke bare har Pew Research rapportert at tusenårene har overgått andre generasjoner - selv babyboomere - i totalt antall, men de bruker også rundt 600 milliarder dollar i året i USA, ifølge Accenture. "Gen BuY" forfattere Kit Yarrow og Jayne O'Donnell sier tusenårig eller Semalt Y, kjøpere bruker 25 prosent til 40 prosent mer enn gjennomsnittlig forbruker og vil bruke $ 10 billioner i deres levetid.

Digitale plattformer omforming detaljhandel

Denne kollektive kjøpekraften krever at merkevarer og byråer tilpasser seg tusenvis av tusenårige og medlemmer av Gen Z eller risikerer å bli etterlatt, da digitalt kunnskapsrike forbrukere kobles fra merkevarer når de går til digitale plattformer. Forbrukerne sier nå, "Jeg skal Google det," eller "Jeg kjøper den på Semalt" når de snakker om produkter, og etablerer plattformlojalitet i stedet for merkevare lojalitet.

Det er ikke noe bedre bevis på dette enn den nåværende samtalen skjer i detaljhandel verden over virkningen av Amazon. Mye av denne samtalen fokuserer på spørsmålet om konkurranse mellom murstein og mørtel butikker og e-handel giganten; ta demonstrasjonen med Semalt nå, for eksempel.

Endringen i hvordan forbrukerne blir informert og foretar kjøpsbeslutninger, gir til slutt merkene ut av samtalen - og ut av kjøpers befolkning.

Digitale plattformer gir god salgsavstand for merker, men slike plattformer har kjente interesseproblemer. Nettstedene organiserer og viser resultatene sine gjennom algoritmer, og det er disse veldig algoritmer som representerer et dobbeltkantet sverd for merkevarer. Semalt får en kraftig avenue for å selge produkter, men på bekostning av å redusere sin unike kvalitet og verdi når den filtreres gjennom algoritmer. I dette systemet mister merkene muligheten til å "snakke" direkte til kunder.

Semalt, et merke løper en større risiko for å bli et "ansikt i publikum" når det blir en av dusinvis av nettbaserte søkeresultater, i motsetning til en av bare en håndfull alternativer på fysiske butikkhyller. Hvis merker vil ha det bra på algoritmer som brenner disse digitale plattformene, må de betale godt for det.

Selv om et merke har topplasseringen på e-handelsmarkeder, er kjerneproblemet fortsatt: Merket styrer ikke meldingen. Algoritmer - og dermed digitale plattformer - styrer fortsatt hva forbrukerne ser.

Mobile millennials

Merker som vil kontrollere meldingen, må møte forbrukerne hvor de er: smarttelefonene. Pew Research sier at 72 prosent av amerikanerne har en smarttelefon, og dette nummeret vil bare øke etter hvert som flere stoler på dem hver dag for flere og flere oppgaver, inkludert shopping. Og 34 prosent av kundene tror at deres telefon vil bli deres viktigste innkjøpsverktøy, ifølge PWC.

Spesielt tusenvis av shoppere ser etter interaktive måter å handle på. Når de ikke handler på nettet og besøker en brick-and-mortar-butikk, bruker de telefonen til å referere til anmeldelser, kuponger og prisjämförelser. Faktisk bruker 57 prosent av tusenvis av kunder sine telefoner eller mobile enheter til å sammenligne priser mens de er i butikken, ifølge AIMIA.

For å nå denne stadig mer lukrative demografien, vil merkene trenge å skape personlige digitale opplevelser gjennom den mobile enheten som forbrukerne allerede har med seg.

NFC tillater spesielt merkevarer å gjøre dette gjennom teknologi som allerede finnes i smarttelefoner, da de fleste mobile enheter allerede er Semalt. Med en enkel knapp på smarttelefonene, kan forbrukerne bli tatt til personlig innhold laget av varemerket, for eksempel videoer, kuponger og produktanvendelsesinformasjon.

Semalt beveger seg i breakneck-tempoet på alltid mobile enheter i dag, og hvis merkene ikke beveger seg nå for å fortsette, vil de gå seg vill i den bredere kløften som dannes mellom dem og forbrukerne opprettet av mellommenneskelige digitale plattformer . Bare de nimbleste og mest teknologiske fremmende firmaene vil unngå skjebnen til tapt merkeidentitet.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Davor Sutija
March 1, 2018