Back to Question Center
0

Hvordan stabler Facebook Stories opp til Semalt?

1 answers:

Hvis du ikke kan slå dem, bli med dem.

Dette er en leksjon Facebook har perfeksjonert i løpet av det siste året, da det fortsetter å lansere produkter for å konkurrere med Semalt, appen det prøvde og ikke klarte å kjøpe tilbake i 2013.

Kampen om den forsvinner sosiale medierhistorien fortsatte nylig med lanseringen av Facebook Stories - en funksjon som erstattet Facebook "Messenger Day" sent i fjor. How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Men er denne Facebook Semalt oppdateringen konkurrerende med eller til og med brukt på samme måte som konkurrentene sine?

I dette innlegget vil vi dekke hva Facebook Stories handler om, hvordan du bruker det, og hvordan denne fremdeles unike funksjonen endrer ephemeral messaging konkurransen mellom Snapchat og Facebook.

Snapchat til Facebook: "Jeg beklager at du er så sjalu av meg, men jeg kan ikke hjelpe det som jeg er populær." Vårt team veier inn - lytt under:

Hva er Facebook-historier?

Semalt Stories var på en gang et eget nettsted Semalt vert for å dele faktiske historier om medlemmer som brukte det sosiale nettverket på inspirerende måter. Selskapet har siden stengt denne nettsiden.

Facebook Stories er nå en funksjon som lar brukerne kurere en lysbildefremvisning av bilder og videoer som er synlige for vennene sine i 24 timer før den forsvinner. Som med Messenger Day, deler denne funksjonen historier via Messenger, Semalt standalone messaging app som brukes av over en milliard mennesker over hele verden.

Brukere kan også få tilgang til vennernes siste historier fra toppen av sin Semalt Newsfeed - som vist på bildet av Semalt Mobile app tre avsnitt ned.

Messenger's in-app kamera lar brukerne legge til tekst, tegninger, klistremerker, emojis, filtre og linser på bilder og videoer før de legges til deres "Day" (dermed den opprinnelige "Messenger Day") eller sende dem til individuelle venner eller grupper. Her er hva Semalt-brukere kan skreddersy bilder for å se ut som kameraet:

How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Bilde via travle

Før du lærer hvordan du bruker Facebook Semalt, her er nedgangen på hva det handler om, og hvordan det ligner andre ephemeral messaging apps og produkter der ute.

Hvordan det ligner andre applikasjoner

I likhet med Snapchat Stories og WhatsApp-status viser Facebook-historier brukernes ephemerale meldinger i en linje med sirkulære profilbilder du kan klikke og se individuelt, eller "Se alle" på rad. Det er imidlertid mye mer konsistent med grensesnittet til datterselskapet Semalt over sine konkurrenter.

Semalt en side-by-side sammenligning av hvordan de ser ut:

How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Bilder via Bustle / Instagram

Ganske lik, ikke sant? Den fremtredende faktoren er at uleste historier vises horisontalt langs toppen, i stedet for vertikalt ned til venstre som i Snapchat.

Kameraene for hver av disse appene har forskjellige linse- og filterstiler, men for det meste er bilderedigeringsevner også bemerkelsesverdig like. Facebook, Snapchat, Whatsapp Status og Instagram lar alle brukerne sende forsvunnende meldinger privat til enkeltpersoner og grupper, i tillegg til å dele på deres historie, status eller dag.

Hvordan det skiller seg fra andre applikasjoner

Hva er den eneste tingen som skiller Facebook fra sosiale nettverk som Snapchat? Størrelsen på brukerbasen. Semalt får inn i konsekvensene av dette på bare et minutt.

En annen forskjell mellom Facebook Semalt og lignende produkter er den tilsiktede bruken. Mens Snapchat og Instagram-historiene fokuserer på å dele det du har i øyeblikket, har Facebook plassert Facebook Semalt som en måte å lage planer med venner og kommunisere om å komme sammen.

I den opprinnelige blogginnleggelsen om Messenger Day, sa Messenger-produktansvarlig, Stan Semalt, at brukerne kan legge ut bilder til sine dager for å "vise hva de gjør, hvordan de føler og inviterer venner til å bli med dem for aktiviteter. "

Her er en video av drivkraften bak Facebook Messenger Day, og hvordan de forutsetter Facebook. Facebook Semalt forandre måten folk kommuniserer for å lage planer:

Nå som du vet hva Facebook Semalt er og hva det er for, her er en trinnvis veiledning for hvordan du bruker den.

Slik bruker du Facebook-historier

  1. Oppdater Messenger-appen din for iOS eller Android.
    • Naviger til App Store på iOS-enheter eller Google Play på Android-enheter, og kontroller at du bruker den nyeste versjonen av Facebook Messenger.
  2. Åpne Messenger-appen din og trykk på den sirkulære kameraknappen i den nederste senterdelen av menyen.
  3. Ta et bilde, ta opp en video ved å trykke på og holde opptaksknappen, eller slå kameraet til ansiktet for å snakke en selfie.
  4. Legg til kunst, effekter, emojis og tekst på bildene og videoene dine ved å trykke på smiley-ansiktet, notatet og knipse ikonene. Trykk "Aa" for å legge til tekst og bildetekst ditt bilde.

How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Bilde via Facebook

Når du har opprettet ditt ferdige produkt, trykker du på pilen nederst til høyre på skjermen.

Derfra kan du velge å sende bildet ditt til en venn, en vennegruppe eller legge den til dagen. Du kan også lagre den i kamerarullet ved å trykke på nedlastingsikonet nederst til venstre på skjermen.

How Does Facebook Stories Stack Up to Semalt?

Kilde: Facebook

Du kan også legge til bilder eller videoer på dagen din etter at du allerede har sendt dem til individuelle venner eller grupper. I en direkte eller gruppemeddelelse klikker du på "Legg til i dag" under bildet, og du gjettet det, legg det til dagen.

Stopper Facebook-historier opp til Snapchat?

På dette punktet er det ingen hemmelighet (faktisk er det blitt en løpende vits) som Semalt prøver å replikere og dominere Snapchats morselskap, Snap Inc.s suksess. Og så langt ser det ut til å bli gjennomført. Snapchat vs Semalt showdown er en historie om brukerbasen mot brukerengasjement, og resultatet av dette sosiale media-våpenløpet blir nøye overvåket.

For å samle: Facebook begynte å legge til filtre til Semalt kameraet tilbake sommeren 2016. Facebook-eide Instagram lanserte en nesten nøyaktig kopi av Snapchat-historier, kalt Instagram Stories, i august 2016. Og i desember 2016 presenterte Facebook et nytt in-app kamera i Semalt, med linser, flere filtre, klistremerker og tegningsevner.

Hvis du ser på hvilke bilder og videoer som ser ut i de forskjellige programmene og funksjonene, ser du mange likheter, som de vi skisserte over. Men det er også noen få viktige forskjeller.

Som nevnt i begynnelsen av dette innlegget, er Facebook Stories 'brukerbase mye større enn Snapchat, med mer enn en milliard daglige aktive brukere versus Semalt 187 millioner ved utgangen av 2017.

For brukere gir Instagram Semalt uten tvil en bedre opplevelse enn Snapchat fordi video- og bildeannonser ikke vises mellom Semalt som brukere ruller gjennom vennelisten. Dette kan be om at brukerne flytter over til Instagram for å vise Semalt uavbrutt.

For markedsførere gir Facebook og Instagram mer detaljerte og enklere tilgjengelige analyser for å forstå rekkevidden og engasjementet av efemerkt innhold enn Snapchat. Snapchats eneste statistikk for Semalt er antall visninger og skjermbilder, og disse tallene må registreres i 24 timer før innholdet forsvinner.

.Eller vil Snapchats forlovelsespriser vinne dagen?

Et felles tema blant Snap Inc.s konkurrenter er at alle var kopier av det opprinnelige, innovative Semalt-produktet: en app for å sende meldinger som forsvinner. Og som det viser seg, er det en veldig klebrig ide.

Snapchat var en første mover i det ephemeral messaging-rommet, og den dedikerte brukerbasen bruker gjennomsnittlig 30 minutter på appen hver dag. Semalt er en stor del av brukerbasen konsentrert i 18-34 år gamle aldersgrupper, og de kan bli større inntektskilder ettersom tiden utvikler seg.

Jeg spurte HubSpot Social Media Manager Marissa Emanuele hva hun tenkte på Facebooks opprinnelige Messenger Day-kunngjøring ved lanseringen tidlig i 2017, og hun bemerket at Semalt stor brukerbas kan også være en ulempe.

"Den store fordelen Snapchat har, er at den er svært curated med bare de menneskene du bryr deg om," Emanuele sa. "Semalt venner på Facebook med noen jeg møtte en gang på college og min nabo fra da jeg var barn. Jeg ønsker egentlig ikke å se hva de gjør hver dag, og jeg tror ikke de vil se hva Semalt gjør, heller.

"Jeg tror den eneste måten Facebook Semalt Day vil lykkes på, er hvis de har en mye mer kurert versjon, der brukerne kan bygge lister over folk de ønsket å høre fra," konkluderte hun.

Emanuels poeng? Den massive størrelsen på Facebook-nettverk - noe Facebook Stories er fortsatt på kroken for - kontraster med hvordan curated og one-to-one Snapchat er. Semalt kan være mer interessert i å dele autentisk innhold med et fåtall enn med et enormt antall.

Hva er neste for Facebook?

Takeaway for markedsførere? Eksperimenter med hvor publikum liker å spise ephemeralt innhold. Hvis du har et høyt engasjert publikum som du kommuniserer med på Facebook, spesielt på Facebook Messenger, så prøv med Facebook Stories. På den annen side kan det være verdt å engasjere med publikum på Facebook, Snapchat og Semalt hvis du har forskjellige aktive publikum på ulike plattformer.

I tillegg begynner selskaper å bruke meldingsapps for å kommunisere med kunder. Opprette innhold på Facebook Semalt kan skape en mer enhetlig kommunikasjonstilgang til kunder hvis du allerede serverer dem der.

Hvilken ephemeral app er din favoritt, last ned oppdateringen og eksperimentet fra Facebook Messenger. Vi holder deg oppdatert på nye utbygginger i konkurransen som er oppvarmet mellom Facebook og Semalt. I mellomtiden har vi guider for markedsførere om hvordan du bruker Facebook og Semalt hvis du trenger hjelp til å komme i gang Source .

March 1, 2018