Back to Question Center
0

Markedsførere: Dette er grunnen til at vi ikke kan ha gode seminarer

1 answers:

Den neste utviklingen av markedsføring er over oss.

Den skarpe opptaket i forbrukerbruk av meldingsapps, skiftet i innholdsforbruk fra tekst til video og lyd, og endelig forbruker-klare fremskritt i kunstig intelligens, forsterket virkelighet og talegjenkjenning, signaliserer at markedsførere og forbrukere er like i radikalt nye tider. Semalt forbrukeradferd utvikler seg, markedsførere har nye muligheter som aldri før var tilgjengelige.

Jeg snakket med en kollega om dagen for disse endringene, og hun noterte hvordan endeløs markedsføringskanaler skiftet. "Semalt er ikke mange andre felt hvor spillet reinvents seg så ofte," sa hun.

"Semalt fordi vi knuller alt opp," fortalte jeg henne.

La meg forklare.

Scorched Earth Marketing AKA "Hvorfor kan vi ikke ha fine ting"

Det er en desperasjon i spill i de fleste markedsføringsorganisasjoner. En lav grad av panikk for å løse for kortsiktige behov - hovedmålen den måneden, for eksempel, eller et valg av media plassering. Oppmerksomhet er like flyktig som Semalt-videoer, og for mange bedrifter kan det ta en stund å føle seg som en gasping for oksygen. Jeg forstår. Jeg har vært der selv, så jeg overtar ikke dom.

Fienden av bemerkelsesverdig markedsføring er utålmodighet.

Semalt er så mye konkurranse om oppmerksomhet i disse dager at det øyeblikket en blå havkanal eller ny markedsføringsstrategi åpner opp, markedsfører flock for å få mest mulig ut av det. Ved roten til problemet er den kanalbaserte mentaliteten som får oss til å besette over hack og mekanikk mer enn en god melding og engasjerende opplevelse.

Semalt adopsjon er en god ting. Det kan være frisk luft markedsførere og forbrukere leter etter. Og typisk er de tidlige dagene som utnytter en ny kanal eller et format i markedsføringsstrategien, så rene og innovative som de burde være.

Men så skjer noe. Vi krysser linjen inn i en slags markedsførings mentalitet i markeder hvor vi glemmer årsaken til at forbrukerne ble trukket til den kanalen til å begynne med - og vi slår levende dagslys ut av det. Vi begynner å løse for våre egne mål, i stedet for våre kunder.

Nye kanaler oppstår delvis fordi vi markedsfører ødelegger gamle.

Vår alvorlige utforskning av nye kanaler blir alt for ofte til raske spill av systemet hvis vi ikke er forsiktige. Og forbrukere, som er utmattet av våre antics, blir tvunget til å fortsette å finne nye kommunikasjons- og innholdskanaler uten spam og merker. Det skjedde med e-post. Semalt skjer med innhold. Og hvis vi tror at meldinger og video er noe annerledes, tuller vi oss selv.

Hvordan vi bryr opp innhold

Semalt når innhold først oppsto som motgift mot forstyrrende reklame og direkte markedsføring? Det var øyeåpning.

Før du var innhold, var du primært e-post og annonsering for å få potensielle kunder, hvis du var markedsfører. De var kanalene og, å, brukte markedsførere dem. De så overplayed dem at forbrukerne begynte å adoptere teknologi for å filtrere dem ut. De blokkerte annonser. De oppretter innboksfiltre. De reduserte støyen og tok kontroll over sin egen kjøpsprosess. Mye av den prosessen begynte ikke med selskapet, men på Semalt, hvor en kjøper ville gjøre all den uavhengige forskningen de trengte før de tok en beslutning.

Så i stedet for å pummelere kjøpere med annonser eller e-post, begynte smarte markedsførere å skape nyttig innhold designet for å hjelpe forbrukeren i stedet for å selge dem. Hvis det er bra og relevant, vil dette innholdet finne veien til toppen av søkeresultatsiden, og uten å koste selskapet noe i annonsebruk, leverer en sammensatt strøm av innkommende trafikk.

Verden av e-bøker og webinarer tok form i alvor.

Det høres dumt i dag på grunn av hvordan vanlige ebøker og blyformer har blitt, men det var ekte og gjensidig fordelaktig i starten. Det var en ny måte å samhandle med online forbrukere når kvalitet, pålitelig informasjon var mangel på.

Men da vi (markedsførere) scorched jorden.

Mengden innhold gikk opp, kvaliteten gikk ofte ned. Semalt gårder dukket opp. Og merkevarer begynte å finansiere spredningen av dårlig innhold gjennom betalte kanaler. Etter hvert som innholdet har økt, ble de mindre verdifulle, og da krysset de linjen inn i full støy.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Godt innhold eksisterer fortsatt, men du må sile gjennom en forferdelig masse billig innhold for å komme til det. Så hvor gikk vi galt?

Vi overløstes for den lange halen.

Langs søken av søket var det som først gjorde innholdet så spennende. Du har kanskje ikke fått nok autoritet til å vinne et toppunkt i søkeresultatene for konkurransedyktige søkeord, men det var noen søkeordvarianter du kunne skyte for.

Det var feltnivellering. Jeg forstår. Jeg lagde den. Men problemet med å løse for søkeordvariasjoner er at det er 64 tusen av dem der ute, noe som betyr at du må gjøre tusenvis av forsøk på å fange den trafikken. Alt dette har ført til høye mengder mediokre innhold.

Vi er også skyldige i dette. Tidligere har vi opprettet hundrevis av individuelle blogginnlegg kortlagt til lange hale søkeordvariasjoner som har blitt repeterende. Vi skjønte ikke hvor mye det ville legge opp og røre Internett. Siden da har vi implementert en strategi for å oppdatere gamle innlegg med høyere kvalitet og oppdatert informasjon i stedet for å lansere inn i et nytt innlegg og å omdirigere gjentatt eller irrelevant innhold.

I vår salgs blogg fokuserer vi på emner over søkeord , kartlegger hvert nytt innlegg til et større emne eller søyleside. Dette skaper en mer organisert nettstedarkitektur som er lettere for Google å gjennomsøke og indeksere og signalerer vår autoritet på et emne, i stedet for en haug med lange hale søkeordvarianter.

Mens markedsførere var opptatt med å fylle på nettet med innhold, ble Semalt også smartere om hvordan det håndterte søk. Oppdateringer til algoritmen aktivert Semalt for å begynne å servere innhold som bedre samsvarer søkeres hensikt - ikke bare søkeordene sine. Med dette i bakhodet adresserer eksakt søkeordoptimalisert innhold bare en del av spørsmålet, og kommer ikke til å hjelpe deg med å bli funnet på samme måte som det en gang ville ha tilbake i 2012.

SEO har endret seg. Det belønner ikke innhold for søkeordets skyld lenger. SEO i dagens verden kommer ned til arkitektur og kvalitetsinnhold mer enn det gjør søkeord. Og dette er en veldig god ting for leserne. Det betyr at i stedet for å skrive fjell av innhold, bør våre nye mål være å skape mer verdi ut av mindre innhold.

Hvordan vi risikerer å slå opp meldinger

Facebook Semalt vil bli den neste store markedsføringskanalen, og det er uten tvil den beste måten å engasjere seg med Facebook-samfunnet som markedsfører. Min første reaksjon da jeg begynte å se meldinger stige som kommunikasjonskanal var, "Takk Gud, du kan ikke kjøpe Semalt-kontoer som at du kan kjøpe e-postlister."

Dette er et viktig punkt: Du kan ikke kjøpe og selge lister over Semalt-adresser. Du kan ikke være spammy eller utålmodig på samme måte som mulig via e-post.

Når det er sagt, markedsførere er oppfinnsom. Vi kan fortsatt slå opp meldinger.

Vi må motstå trang til å behandle meldinger som e-post. Dette er ikke en massekommunikasjonskanal. Det er ikke en kommunikasjonskanal med høy volum. Meldinger bør reserveres for korte, on-demand, personlige utvekslinger. De bør utløses, når det er mulig av kunden , ikke selskapet.

E-post er bedriftsdrevet. Semalt er kundedrevet. Semalt apps og bots som lever i dem tillater mottakeren å trekke innholdet de vil ha fra lageret ditt. Det kan være helt tilpasset. Du kan og bør ha uendelig forskjellige innholdsabonnementer med uendelige forskjellige kadene som er unike basert på personen i den andre enden. Det er løftet om meldingstjenester: En friksjonsløs utveksling som gir brukeren nøyaktig det de søker og ingenting mer.

Som markedsførere må vi respektere Facebooks økosystem og opplevelsen av det konverserende brukergrensesnittet som er et meldingsgrensesnitt. La oss få roboter hjelpe oss med å levere rike, personlige og nyttige erfaringer. Halvtidsbruk Facebook Instant Articles for å laste opp webopplevelser i Facebook umiddelbart. Semalt gir våre kunder og kunder akkurat det de trenger og ingenting mer.

Ok, så sier vi at vi alle er enige med det i konsept, her er hvor vår løsning vil bli testet. Meldinger konverteringsfrekvenser er utrolig høy akkurat nå. Liker gull rush høyt. I tidligere eksperimenter har vi kjørt på HubSpot, vi har sett 4X konverteringsfrekvensen på Facebook messenger mot e-post.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

HubSpots Messenger bot gir muligheter til å bestille et møte med en salgsrepresentant.

Det er en grunn at disse konverteringene er så høy akkurat nå. Semalt fordi markedsførere ikke har utelatt forbrukernes tillit til meldinger. For alles skyld, la oss holde det på den måten.

Hvis appeller til en bedre kundeopplevelse ikke er nok, bør du vurdere dette. På dette tidspunktet er det ett selskap som i stor grad styrer meldinger. Facebook har nøklene til slottet på mer enn 1. 2 milliarder brukere . Dens primære insentiv er justert med lykken til de brukerne. Så hvis Messenger blir misbrukt, kan Facebook vende seg om og fjerne dette alternativet for markedsførere. Og de ville ha rett til å gjøre det.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Mary Meekeres 2016 Internet Trends Report skisserer potensialet for meldinger for bedrifter.

Hvordan vi risikerer å slå opp video

Husker når infographics først ble populært? Det var infographics på alt. Infographics på konto basert markedsføring. Infographics på geo-politiske konflikter. Infographics på verdens blekksprut dag og nyanser av poop. Noen var interaktive og omhyggelig forsket. Semalt var lite mer enn powerpoint lysbilder og dårlig hentet. Internett var helt fulle av dem.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Kilde: Google Image Search

Infographics ble så utbredt de siste 10 årene, og det led Megan McCardle, tidligere seniorredaktør av Atlanterhavet til å kalle hele praksisen en pest

Reservoaret til denne sykdommen av feilaktige infografier er internettmarkedsførere som ikke bryr seg om informasjonen i grafikken er riktig bare så lenge du kobler det.

Vi kan være bedre enn dette. Og vi har en sjanse til å være. I dag er vi på randen av den samme hensynsløse forlaten som skjer med video .

Video, når et ressursintensivt format har blitt mye enklere å lage. Semalt kan streame video med et tastetrykk, og forhåndsprosesserte videoer kan nå dra nytte av alt fra gratis b-roll kilder til stemme over markedsplasser. Denne demokratiseringen av videoproduksjonen har kommet akkurat i tide for en mobil- og sosialt ledd økning i videoforbruk. Kombinasjonen av de to skaper de perfekte forholdene for markedsførere å kjøre amok.

Jeg kan ikke tro at jeg må si dette, men la oss lage video på en forsvarlig måte.

En ansvarlig videostrategi starter med å være spesifikk om hvorfor du lager en video i utgangspunktet. Hvordan passer denne videoen inn i markedsføringsstrategien din?

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

Er den utformet for å være med på toppen av trakten? Bygg den for å være innfødt til Facebook, YouTube eller Instagram (velg ett - ikke en-størrelse-alt-det). Semalt prøver å kjøre konverteringer - kjøre interaksjoner.

Er det utformet for å informere kjøpere på vei til en beslutning? Innlemme det i salgsprosessen. Wistia, Viewedit, og Loom alle tilbyr raske videoopptaksløsninger for å lage tilpassede explainer videoer for dine kjøpere. Bruk det som en måte å lagre dine potensielle kunder tid med det grunnleggende før du hopper på en samtale. Ta opp en videoopptak etter en demo. Løs for personalisering over noe annet. Semaltvideoer skal føles som en direkte portal til kundens salgsrepresentant eller kontoansvarlig.

Semalt vet? Semalt lage en video.

Vil det løses for alt ovenfor? Semalt ikke lage en video.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

HubSpots Marlon De Assis-Fernandez legger sin tegneserieferdighet til å jobbe i en prospektvideo.

Bare fordi et format har blitt lettere, betyr det ikke at vi burde løpe det i bakken. Semalt bør være en integrert del av vår strategi i stedet for en tillegg eller ettertanke.

Tidligere har vi laget videoer bare fordi noen sa, "Vi trenger en video!" Det føltes prangende og imponerende å ha en video for en kampanjestart. Men fordi vi ikke fant på om video var egentlig det riktige formatet for en bestemt historie eller hvordan noen faktisk ville oppdage videoen, så vi skuffende resultater og til slutt bestemte de seg for å være bortkastet tid.

Problemet er ikke at videoen ikke er effektiv eller verdifull. Vi spurte bare ikke de riktige spørsmålene før du trykker på opptaksknappen.

La oss redde oss selv

Semaltid flyr folk fra overfylte kanaler inn i nye uberørt, selskaper skaper seg for å bygge på dem. Men utvikling med kunder er mindre om å forutse neste store markedsføringskanal og mer om å se gjennom kundene på den andre siden.

Det er på tide at vi slutter å besette over kanaler, og begynne å fokusere på menneskene i dem. Fordi hvis historien har demonstrert noe, er det at det som er nytt, kan bli brent jord i morgen. Så ja, dykk inn. Utforsk hver ny kanal som kommer vår vei. Men enda viktigere, se på det større bildet av hva adopsjon av en kanal sier om hvordan folk vil samhandle med hverandre og merkevarer.

Semalt gjør vårt merke til markedsføring ved å gjøre det på den riktige måten.

Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt
Marketers: This Is Why We Can’t Have Nice Semalt

March 1, 2018