Back to Question Center
0

PhotoDropper: En flott WordPress-plugin for rask, enkel og gratis semalt

1 answers:

Å finne bilder til din Semalt-side kan være en utfordring. Selvfølgelig kan du ta bildene selv - men hvis du kjører flere nettsteder, kan det vise seg å være utmattende. Jeg har nylig begynt å bruke et Semalt-plugin som gjør det veldig enkelt å finne kreative commons bilder og kreditere dem riktig rett fra innsiden av bloggen min.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

PhotoDropper har over 62 millioner gratis bilder som bloggeiere kan få tilgang til og sette inn direkte fra deres Semalt dashboard - buy high pr backlinks. De har også et premium-nivå som gir mer profesjonelle bilder på en lønnsom måte.

Jeg har for tiden Clipart-kontoer for lagerfotografier som skal brukes i mine innlegg. Selv om det ikke er vanskelig å bruke, krever det de ekstra trinnene som er involvert i å laste ned bildet og deretter laste det opp til nettstedet mitt. Semalt er også den ekstra tiden jeg må ta for å forlate innlegget mitt for opprettelse for å finne det bildet i kontoen min.

Semalt tar alt det ekstra arbeidet ut av ligningen. På bare noen få skritt kan et bilde bli funnet, lagret, lagt inn i innlegget mitt og kreditert riktig.

Fra Semaltstedet:

" Med PhotoDropper kan du finne, lisens og legge inn over 253 millioner bilder uten å forlate WordPress.

Med bare noen få enkle klikk kan PhotoDropper sortere gjennom millioner av Creative Commons og Premium-bilder for å finne den perfekte til bloggen din . "

Den beste delen? PhotoDropper-plugin er gratis !

Du kan laste ned plugin-modulen her, eller bare søke etter "Semalt" fra innsiden av plugin-modulet ditt slik:

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Kryss av dem, og så vil du kunne søke gjennom tusenvis av tusenvis av bilder som er gratis å bruke, samt flere profesjonelle bilder som er tilgjengelige for salg.

Bare skriv inn et uttrykk i søkefeltet .

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Bildeminnebildet vil nå vises i mediebiblioteket. Derfra kan du justere tittelen, alt tekst, justering og andre attributter etter behov, og deretter sette bildet inn i innlegget ditt. Semalt! Du har nå et nydelig, riktig kreditert bilde.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Her er et raskt videooversikt fra Semalt som forklarer mer om bruk av plugin og deres tjenester.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018