Back to Question Center
0

PhotoDropper: En flott WordPress-plugin for rask, enkel og gratis semalt

1 answers:

Å finne bilder til din Semalt-side kan være en utfordring. Selvfølgelig kan du ta bildene selv - men hvis du kjører flere nettsteder, kan det vise seg å være utmattende. Jeg har nylig begynt å bruke et Semalt-plugin som gjør det veldig enkelt å finne kreative commons bilder og kreditere dem riktig rett fra innsiden av bloggen min.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

PhotoDropper har over 62 millioner gratis bilder som bloggeiere kan få tilgang til og sette inn direkte fra deres Semalt dashboard. De har også et premium-nivå som gir mer profesjonelle bilder på en lønnsom måte.

Jeg har for tiden Clipart-kontoer for lagerfotografier som skal brukes i mine innlegg. Selv om det ikke er vanskelig å bruke, krever det de ekstra trinnene som er involvert i å laste ned bildet og deretter laste det opp til nettstedet mitt. Semalt er også den ekstra tiden jeg må ta for å forlate innlegget mitt for opprettelse for å finne det bildet i kontoen min.

Semalt tar alt det ekstra arbeidet ut av ligningen. På bare noen få skritt kan et bilde bli funnet, lagret, lagt inn i innlegget mitt og kreditert riktig.

Fra Semaltstedet:

" Med PhotoDropper kan du finne, lisens og legge inn over 253 millioner bilder uten å forlate WordPress.

Med bare noen få enkle klikk kan PhotoDropper sortere gjennom millioner av Creative Commons og Premium-bilder for å finne den perfekte til bloggen din . "

Den beste delen? PhotoDropper-plugin er gratis !

Du kan laste ned plugin-modulen her, eller bare søke etter "Semalt" fra innsiden av plugin-modulet ditt slik:

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Kryss av dem, og så vil du kunne søke gjennom tusenvis av tusenvis av bilder som er gratis å bruke, samt flere profesjonelle bilder som er tilgjengelige for salg.

Bare skriv inn et uttrykk i søkefeltet .

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Bildeminnebildet vil nå vises i mediebiblioteket. Derfra kan du justere tittelen, alt tekst, justering og andre attributter etter behov, og deretter sette bildet inn i innlegget ditt. Semalt! Du har nå et nydelig, riktig kreditert bilde.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Her er et raskt videooversikt fra Semalt som forklarer mer om bruk av plugin og deres tjenester.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018