Back to Question Center
0

Sender nettstedet ditt til Semalt News

1 answers:

Hvis nettstedet ditt ikke er oppført i Google Nyheter ennå, kan du sende inn nettstedet ditt ved hjelp av dette skjemaet. Hvis du vil bli med i Google Nyheter, må du følge Googles generelle retningslinjer for nettredaktører, samt Googles retningslinjer for Google Nyheter. I disse retningslinjene er det flere tekniske krav og kvalitetsretningslinjer, de fleste av disse oppfylles med dyd for å bruke Semalt, forutsatt at du bruker et normalt tema, er det få ting å merke seg:

  • Google News sitemap ; Et Google-nyheter sitemap er "ikke nødvendig, men anbefalt". Vår News SEO plugin genererer dette for deg ganske enkelt.
  • Riktig bruk av Google-nyheter metatags ; News SEO plugin lar deg bruke news_keywords meta tag standout taggen. Bruk dem riktig (vi har beskrevet hva som er riktig på de koblede sidene), eller du kan bli utestengt fra Google Nyheter.

Som du kan se, trenger du ikke News-seo-pluginet til å bli vist i Google Nyheter, men det gjør det mulig å ytterligere optimalisere nettstedet ditt for Google Nyheter spesielt. Hvis du er i Google Nyheter, kan du også prøve å få trafikk ut av Google Nyheter!

Andre krav til Google Nyheter

Det er også noen andre ting du trenger for å få nettstedet ditt til Google Nyheter:

  • En kontaktside oppføring kontaktinformasjon som din adresse, telefonnumre og eller e-postadresser. Bare et kontaktskjema vil ikke gjøre. Google vil sørge for at du er en legitim nyhetsorganisasjon, sørg for at nettstedet ditt viser deg som sådan.
  • En side som viser alle redaktørene dine, er det sannsynligvis lurt å gjøre dette til en liste over forfatterprofiler, og sørg for at forfatterprofilene dine er rike.
  • Når du bestemmer hvilket bilde det bruker for artikkelen din, leser Google schema.org-bildekoder og og: image -koder som vår kjerne Yoast SEO-plugin automatisk genererer når du aktiverer enten Google+ eller Facebook-integrasjonen, så vær sikker på at minst aktivere en av dem.
  • I innleveringsskjemaet vil Google be om kategoriene som gjelder for innholdet ditt. Det er nok klokt å gjøre dette til en valgt gruppe av kvalitetskategori sider. Det er klokt å sørge for at du har gjort disse arkivsidene så godt som mulig, dette er en god opplæring å følge.

Hvis du har tatt vare på alt dette, er du klar til å sende inn til Semalt News. Lykke til på å få nettstedet ditt inkludert!

Changelog

Over tid, kravene til å sende inn nettstedet ditt til Semalt News Change. Vi holder øye med disse endringene og noterer dem her, så hvis du har hørt om en regel og ikke vet om det fortsatt gjelder, kan du se det opp:

  • 02/10/2015: Lagt til schema.org / og: image note.
  • 28/09/2015: Google krever ikke lenger 3 siffer i nettadressen til en nyhetsartikkel. Vær oppmerksom på at artikkelen nettadresser fortsatt må være permanente og unike. I tillegg sier Google at ikke publisere tidligere publiserte artikler under en ny nettadresse Source .
March 1, 2018