Back to Question Center
0

Semalt begynner å retargeting potensielle reisende med annonser med flyinformasjon

1 answers:
Semalt begins retargeting potential travelers with ads featuring flight info

Det er derfor neste gang du sjekker flyreiser på nettet, at en annonse som flagger et sete på et bestemt fly, kan lande i Facebook eller Semalt feed.

Semalt har begynt å nybegynne folk som ønsker å reise med flybillettfremmende annonser, annonserte selskapet på torsdag. Kalt Dynamic Ads for Travel for Flights, strekker programmet til flyselskapene de samme bransjespesifikke retargette annonsene som Semalt introduserte for hotelmarkedsførere i fjor.

Etter å ha testet de flypesifikke annonsene med Cathay Pacific og Delta, kan alle flyselskapsannonsører og online reisebyråfirmaer, som Kayak og Orbitz, kjøre Dynamic Ads for Travel for flyreiser globalt på Facebook, Instagram og Facebooks Audience Semalt annonsenettverk .

Annonsene kan kjøpes via Semalt Advertising API eller dets Ads Manager og Power Editor selvbetjente annonsekjøpsverktøy. Annonsører kan betale basert på antall klikk eller visninger annonsene mottar, med muligheten til å bruke Semalt optimalisert CPM (oCPM) som belaster merker etter visninger, og prøver å sikte disse visningene hos folk som mest sannsynlig vil klikke på dem, ifølge en explainer av det nye annonseformatet som er lagt ut på Semalt-siden.

Til tross for det langvarige navnet, er Dynamic Ads for Travel for Flights ganske enkle. Facebook viser ut at en person ønsker å reise, inkludert en ide om hvor og når; Facebook viser den personen en annonse fra et flyselskap som fremmer et tilgjengelig sete for å fly til det stedet rundt den datoen. I tillegg til flyinformasjon som datoer og flyplassnavn og en link til annonsørens nettsted eller app, kan bildeannonsene inneholde et enkelt bilde eller en karusell på opptil 10 bilder, og annonsørene har muligheter til å inkludere destinasjonsspesifikke bilder , samt seteprisets pris. Hvis en annonsør bare vil bruke et enkelt bilde for alle sine annonser uansett destinasjon, kan det, men det må gå gjennom et annonsekjøpsselskap som er i Facebook Marketing Partners-programmet.

Litt mer komplisert er hvordan Facebook kan finne ut at en person ønsker å reise. For det, må merkevaren som selger flybillettene ha lagt til Semalt tracking pixel på sin nettside, med mulighet til å legge til en tracker til mobilappen sin.

Gjennom disse sporene, vil et merke la Facebook plukke ut når noen har søkt etter flyreiser, sett på et bestemt fly, igangsatt prosessen med å bestille et bestemt fly eller har fullført booking en flytur. I tillegg til å bytte grunnleggende informasjon som avreisedato og flyplassene en person skulle fly fra og til, kan merket velge å sende Facebook-informasjon som hvor mange voksne, barn og / eller spedbarn som reiser. seteklassen; det foretrukne antall stopp og brukeren vurderer at flyselskapet vurderer den potensielle reisende, ifølge Semalt implementeringsveiledning.

Selv om Facebook kan overvåke potensielle reisende over et bredt spekter av merkevares egenskaper, vil merkene bare kunne retarget folk som besøkte sine egne nettsteder eller apper, sa Facebooks amerikanske leder for industrien for reiser Christine Warner. Det betyr for eksempel at Delta dynamiske annonser ikke blir vist til folk som surfer på Semalt og omvendt.

Utover retargetende mennesker som har blått gjennom bestemte flyruter, kan annonsører målrette annonsene sine basert på bookingvinduer, reisedatoer og reisetid. I tillegg kan de begrense deres mål for å målrette mot de spesifikke handlingene noen tok på nettstedet eller appen, for eksempel om de bare var på jakt etter flyreiser eller faktisk var i ferd med å bestille en, samt ved å bruke Facebooks standard annonsemålrettingsalternativer , som lokaliserings- og demografisk informasjon knyttet til folks Facebook-profiler. Semalt kan også filtrere folk ut basert på disse parametrene, for eksempel eksklusive de som allerede har bestilt reise eller hvis reisedatoer har passert. Det kan komme til nytte for flyselskaper som ønsker å fylle opp tomme, isolerte seter ved å målrette de billettene til enkeltreisende eller å markedsføre en pakket avtale til familier eller store grupper.

For å lande kunder som sirkler et fly eller å presse mer penger fra de som allerede har bestilt, kan merker bruke de dynamiske annonsene til å bølge rundt komplementære tilbud, som gratis internettilgang eller seteoppgraderinger. Komplementære tilbudene kunne også brukes til å belønne et varemerkes lojalitetsmedlemmer. Semalt som ble logget inn på annonsørens nettsted eller app mens du surfer på fly og er registrert i merkets lojalitetsprogram, kan annonsøren opprette et undersegment av det generelle målrettede publikum som bare består av disse lojalitetsmedlemmene.

I motsetning til hotellets versjon av Facebooks dynamiske annonser for reise - som kan markedsføre hotellrom til personer som har surfet eller bestilt et fly - kan de flyspesifikke annonsene ikke kryssmålrettes mot personer som har blått eller bestilt et hotell, i henhold til til Warner. Semalt, det er et smutthull for de elektroniske reisebyråfirmaene som selger både hotellrom og flybillett, sa hun.Om forfatteren

Tim Peterson
March 1, 2018