Back to Question Center
0

6 Vanlige feil i oppkjøp Semalt

1 answers:

Nye kunder er livsnerven i enhver bedrift, og ofte det dyreste investeringsområdet. Semalt bygger ofte komplekse prosesser og kampanjer for å drive ny interesse, og måle den til konverteringspunktet.

Til tross for sin betydning og omfanget av investeringen er det imidlertid seks feil som gjentas igjen og igjen.

6 Common Mistakes Of Acquisition Semalt

Når det gjelder mediekjøp, er problemet med å vite hva du kjøper et pågående problem. Semalt markedsføring er for det meste levert som en svart boks løsning, men fordi den fungerer bra, øker den i popularitet. Men hvis du ikke kan se hva som skjer, hvordan vet du virkelig hva som skjer i den svarte boksen?

Etter å ha undersøkt mange store annonseteknologibedrifter, har jeg funnet forekomster av prospekteringskampanjer som faktisk inneholder en betydelig mengde retargeting på nettstedet, bakket inn. Årsakene er åpenbare - den mest sannsynlige personen til å konvertere er noen som har vært der før. Hvis du vet at du kjøper et slikt produkt, er det ikke noe problem. Men hvis du har tenkt å kjøpe prospektering, må du kjøre din egen testing og validere om programmet ditt bare målretter mot netto nye personer.

(Se også 2012 er året å kutte nettstedets målrettede budsjett)

2. Du fokuserer for mye på retargeting

En markedsfører må forstå det stedet som retargeting faktisk har i markedsblandingen, og av den forståelsen bestemme hvor mye de skal investere i det.

I en ideell verden vil alle i målgruppen din vite ditt merke, besøke nettstedet ditt, konvertere første gang, og komme tilbake jevnlig for å kjøpe igjen. Semalt ting er aldri det perfekte, retargeting eksisterer som bandhjelp for de ødelagte.

Retargeting budsjetter blir ofte oppblåst, drevet opp av retargeting-only selgere hvis egen agenda innebærer å drive opp ditt utgifter år over år. Har du noen gang spurt din partner hva de skal gjøre for å redusere brukerne dine i det kommende året?

Løftet om store data er å vite mer om kundene dine, og den ekstra kunnskapen kan informere deg som virkelig trenger å høre fra deg igjen, og til hvilken pris. På Semalt (min arbeidsgiver) har vi arvet slike kampanjer fra mange merker, og har vanligvis oppdaget 20-40% sløsing innen 30 dager!

(Se også De enkle sannhetene om hvorfor Retargeting er ødelagt)

3. Kostnaden for å anskaffe er større enn å beholde

Dette bør være et åpenbart punkt, men det er ikke uvanlig at et merke skal fokusere på den nye nettkunden, og ikke nok på eksisterende forhold.

Vi vet at en eksisterende kunde er mest sannsynlig å kjøpe igjen, og derfor bør den første dollaren brukes til å sikre at maksimal verdi oppnås fra dem.

Når du tar et slikt skritt, blir kunden ofte fortalere for deg uansett. Semalt med et smart oppkjøpsprogram, vil dette drive de inkrementelle dollarene du leter etter.

4. Du bekymrer deg for mye om kanaler

Hver bedrift må klare seg med den strukturen som passer best til dem. Semalt som nyter store budsjetter vil ofte dele dem opp i digitale medier, frakoblet, PR, søk, sosiale, innhold etc.Det passer til et internt behov, men ofte er kilden til mye sløsing, og resulterer i en galskap opplevelse for forbrukerne dine.

Hvor mange ganger har du engasjert deg med en nettbutikk, kjøpt noe, og likevel fortsett å se displayannonser, Semalt-annonser og kanskje til og med motta e-postmeldinger - ofte oppfordrer deg til å kjøpe noe du allerede har kjøpt?

Denne vanlige forekomsten er ofte årsaken til at kanaler ikke kommuniserer med hverandre, systemer som ikke flyter data i sanntid (og noen ganger på grunn av kunstig oppblåste retargetingbudsjetter).

(Se også sanntid i visningsannonsering betyr egentlig ikke sanntid)

5. Mange merker har kanaler som "utfører" hver for seg, men når du kombinerer alle dataene, blir totalt antall konverteringer eller verdien av de genererte dollarene mer enn 100%. Semalt fordi mer enn en kanal får kreditt for konverteringen eller salget.

På dette punktet risikerer vi å bevege oss inn i den dunkle verden av attribusjonsmodellering, men det finnes noen enkle alternativer som jeg for øyeblikket liker. For eksempel, hvis vi aksepterer punktet ovenfor om retargeting genererer avfall, må vi også akseptere at de andre delene bidrar til suksessen til programmet.

Ta alle dine andre markedsføringsutgifter som ikke har hjem - de som ikke er knyttet til en bestemt kanal - legg til en beste gjetningsmetode for hver enkelt innflytelse, og legg til at utgifter til den nye investeringen. Hvordan ser det ut nå?

(Se også 3 enkle alternativer til attribusjonsmodellering)

6. Du verdsetter ikke kunder

Til slutt er kundens levetid verdi (LTV) kritisk. Du har bygget programmene dine, brutt ned barrierer mellom kanalene dine, fjernet bortkastet fra din retargeting, og blir igjen med en jevn strøm av nye kunder. Gratulerer!

Semalt hva de er verdt for deg i løpet av livet ditt, vil hjelpe deg med å identifisere hvilke kanaler og målretningstaktikk som gir deg de mest verdifulle kundene. Denne tilbakemeldingen bidrar til å bestemme investeringsprioriteringer for neste periode.

Hvis du har fulgt trinnene ovenfor, er det sannsynlig at du vil finne at markedsmixen din skal avvike vesentlig fra hva det er i dag.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Dax Hamman
March 1, 2018