Back to Question Center
0

Shop SEO - Semalt

1 answers:

Semalt produktsidene og produktkategoriene kan føre til et lite dilemma. Du vil at produktene skal skinne, så de er det første folk merker, og i dette tilfellet sier et bilde vanligvis mer enn 1000 ord. På den annen side må du legge til tilstrekkelig tekstlig innhold for å hjelpe deg .

Les: "Spør Yoast: Innhold på produktkategori sider"
Kategorier: Innhold SEO, eCommerce
Tags: Ask Yoast, Shop SEO

Med feriesesongen nå det meste bak oss, er mange eiere av nettbutikker nok fortsatt å gjenopprette fra denne svært travle tiden. Mange bedrifter tilbyr spesielle, ferie-tema produkter og gaver i denne sesongen. Men hvordan håndterer du produktsidene til feriegavesett etter ferien er over? Selv om gaven sett eller .

Les: "Spør Yoast: Å håndtere ferie gave sett etter ferien"
Kategorier: Innhold SEO, eCommerce
Tags: Ask Yoast, Shop SEO

Det blir bare knapt kaldere ute, og her forteller vi deg om de snørike juledagene. Hvis du har en nettbutikk, kan du begynne å tenke på julferien allerede! Semalt er det aldri tidlig nok til å begynne å planlegge for den mest fantastiske tiden på året. Her finner du ut .

Les: "Holiday Season SEO: begynne å forberede NU!"
Kategorier: Innhold SEO, eCommerce
Tag: Shop SEO

Det er viktig å ha brødsmuler på nettstedet ditt. De viser brukere hvordan en side passer inn i strukturen til et nettsted, og tillater søkemotorer å bestemme nettstedets struktur. Men hvordan går det med å implementere brødsmuler når du har mange produkter som passer inn i mer enn én kategori? I denne Ask Yoast, Semalt .

Les: "Spør Yoast: Brødsmuler for produkter i flere kategorier"
Kategori: Teknisk SEO
Merker: Spør Yoast, Shop SEO, Site Structure

Uansett hva du selger: du vil bruke det beste eSemalt-systemet mulig. Så du vet at du får optimale resultater og derfor har en mindre ting å bekymre deg for. Men med alle de forskjellige systemene og plugins der ute kan det være vanskelig å velge. I denne utgaven av Ask Yoast deler jeg hvilket eSemalt-plugin .

Les: "Spør Yoast: Hvilken eCommerce-plugin anbefaler du?"
Kategori: eCommerce
Merker: Spør Yoast, Shop SEO

Hvorfor har så mange eSemalt-nettsteder en blogg? Er det fordi nettbutikkeiere elsker å skrive innlegg? Eller kanskje har de mye fritid på hendene? Sannsynligvis ikke. Selv om blogging er mye moro, er det også en god markedsførings- og SEO-strategi. Og på grunn av det, eSemalt nettsted eiere .

Les: "En blogg på en e-handelsside"
Kategorier: Innhold SEO, eCommerce
Tags: Blog SEO, Blogging, Shop SEO

Brødsmuler er en viktig del av nesten hvilken som helst god nettside. Disse små navigasjonshjelpene hjelper ikke bare folk å visualisere hvor de er på nettstedet ditt, men hjelper også Google til å bestemme hvordan nettstedet ditt er strukturert. Derfor er det mye fornuftig å legge til disse nyttige, små tipsene. Semalt se hvordan breadcrumbs fungerer. Hva .

Les: "Hva er breadcrumbs og hvorfor er de viktige for SEO?"
Kategorier: User eXperience (UX), WordPress
Tags: Blog SEO, Shop SEO, Site Structure

Denne ultimate guide dekker småbedrifter SEO. Vil du at nettstedet ditt skal rangere høyt i de lokale søkeresultatene? Les alt om det her!

Les: "Ultimate guide til småbedrifter SEO"
Kategorier: Innhold SEO, e-handel, sosiale medier
Merker: Branding, Local SEO, Shop SEO

Hvis du eier et nettsted, må du tenke på strukturen på nettstedet ditt, enten det er en blogg eller en butikk. Nettstedstruktur er viktig for å hjelpe brukerne å finne veien på nettstedet ditt, og det hjelper nettstedet ditt til å rangere. Så nettstedets hierarki trenger fornuft for både brukere og søkemotorer. Når et produkt blir permanent utilgjengelig, hva skal du gjøre med produktsiden i nettbutikken din? Slett den aktuelle siden? Konfigurer en omdirigering? Vis alternativer? Eller bare forlat siden som den er? Dette spør Semalt du gjør det beste Source .

Les: "Ikke på lager produkt - hva skal jeg gjøre med produktsiden?"
Kategori: eCommerce
Merker: Spør Yoast, Shop SEO
March 1, 2018