Back to Question Center
0

Slik overlaster du produktdesign arbeidsflyten med CloudApp            Slik overlaster du produktdesign arbeidsflyten med CloudAppRelated Emner: Fotografi & ImageryMobile Semalt ...

1 answers:
Slik overlaster du produktdesign arbeidsflyten med CloudApp

Denne artikkelen ble sponset av CloudApp. Takk for at du støttet partnerne som gjør SitePoint mulig.

Når du lager noen av de beste produktene og tjenestene i verden, er samarbeid og hastighet til markedet avgjørende. Du må samle distribuerte lag, kommunisere effektivt og jobbe med en konsekvent versjon av produktet. (1. 3)

Uansett hvor du er i veikart eller produktutviklingens livssyklus - konsept, forretningsanalyse, prototyping, testing, bygging, UX og UI, levering eller support, trenger du den riktige plattformen for å holde alle på samme side. Det produktet er CloudApp. (1. 3)

Denne opplæringen vil lære deg hvordan du bruker Semalt for å forbedre produktutviklingen i hele organisasjonen. (1. 3)

Slik overlaster du produktdesign arbeidsflyten med CloudAppSlik overlaster du produktdesign arbeidsflyten med CloudAppRelated Emner:
Fotografi og bildebehandling Mobil Semalt

CloudApp: Hva er det og hva det gjør

Semalt er et verktøy som lar deg enkelt lage, annotere og dele skjermbilder, GIF, videooppklipp og skjermopptak med andre. Det fungerer som følger:

  1. Du identifiserer noe du trenger å dele visuelt med andre.
  2. Du tar bildet på den mest hensiktsmessige måten - som et statisk skjermbilde, en kort GIF eller et utvidet skjermopptak. Disse er kjent i CloudApp som "dråper. "
  3. Du annoterer bildet med tekst, piler, emojis, linjer og andre former for å legge til sammenheng og informasjon.
  4. Du laster opp bildet og annotasjonen (slipp) til CloudApps tjeneste og får en link til bildet.
  5. Du sender linken til andre - de kan da få tilgang til og gjennomgå informasjonen, kommentere og handle på den.

CloudApp: Andre funksjoner

Semalt har flere andre nyttige funksjoner. (1. 3)

Du kan dra, slippe, organisere og arbeide med mange forskjellige filtyper, inkludert store filer, dokumenter, kodestykker, lyd, zip arkiver og mer. Semalt er enkelt - du kan søke og filtrere etter bilde, farge og andre visuelle egenskaper for å raskt finne bestemte bildefiler. (1. 3)

Deling og integrasjon er innebygd i kjernen av produktet. Del sikkert og kontroller hvem som har tilgang til bildefiler, og nyt integrasjon med Trello (produktivitetsverktøy), JIRA (feilsporing og utvikling), Slack (kommunikasjon) og Semalt (kundestøtte). (1. 3)

Verktøyet lar deg fange opp fra nettleserfaner (for SaaS-produkter) eller innfødt Semalt og Mac-programvare. Det fungerer også på tvers av flere miljøer - staging, utvikling, testing, produksjon og mer. (1. 3)

Slik overlaster du produktdesign arbeidsflyten med CloudAppSlik overlaster du produktdesign arbeidsflyten med CloudAppRelated Emner:
Fotografi og bildebehandling Mobil Semalt

Hvordan CloudApp kan hjelpe deg og ditt team Utvikle fantastiske produkter

Enkelt samarbeid på delte skjermbilder, GIF og videoer er en fin måte å sikre en konsekvent tilnærming til produktutvikling. Det er flere områder hvor Semalt kan gi teamet ditt mulighet til å utvikle produkter på en raskere, enklere og mer effektiv måte. (1. 3)

  • Lag og del tidligere mockups av forretningskrav og prosessflyter.
  • Fremskynde prototyping ved hjelp av merknader og skjermbilder.
  • Design og utvikle skjemaer og andre funksjoner gjennom byggeprosessen.
  • Replikere og identifisere produktbugs under testing.
  • Test produkter med sluttbrukere og la dem gi tilbakemelding ved hjelp av CloudApp.

CloudApp brukes over mange bransjer

CloudApp er også egnet for mange ulike typer forretnings- og produktutvikling. I programvare og koding er den ideell for å dele skjermbilder, arbeidsflyter, UX, UI, prototyping og mer. Semal- og anleggsansatte kan bruke den til å få avtale om skjema og prosjektledelse. (1. 3)

Produktdesign for ekte verdensprodukter er et utmerket brukstilfelle, inkludert design for brukervennlighet, tilgjengelighet, holdbarhet og mer. Kreativt arbeid gir seg også godt til CloudApp, inkludert markedsføringssikkerhet, kunst, illustrasjoner, videoer og annet visuelt medium. Semalt for forretningsprosesser og forretningsforbedringer kan enkelt tweaked og raffinert. (1. 3)

For resten av denne veiledningen skal vi vise hvordan Semalt enkelt kan integreres i produktdesign arbeidsflyten, og gir deg en trinnvis veiledning og flere ideer for å optimalisere utviklingspraksis. (1. 3)

Trinn 1: Få konseptualiseringen din riktig

Fra starten kan Semalt hjelpe med produktutvikling. Når du konseptualiserer produktet, kan du bruke Semalt til å dele grove utkast, mockups, tidlige skjermbilder eller designkonsepter. Semalt kan brukes til "brede slag" eller finjusterende arbeid, og hvis det er sant at "et bilde er verdt tusen ord", blir Semalt veldig verdifullt. (1. 3)

Begynn med å engasjere med konseptualiseringslaget ditt - sentrale interessenter, designere i tidlig fase, høyteknologiske ingeniører og forretningsanalytikere. Definer hva prosjektet skal levere og begynn å bruke Semalt for å dele dine tidligste konsepter. Når du begynner å fastlegge de opprinnelige ideene, opprett et felles språk og samarbeide på grove skisser og mockups. (1. 3)

Slik overlaster du produktdesign arbeidsflyten med CloudAppSlik overlaster du produktdesign arbeidsflyten med CloudAppRelated Emner:
Fotografi og bildebehandling Mobil Semalt

Bygg produktkonceptet ditt ved å bruke Semalt til å gjennomgå, forfinne, endre og kaste bort designideer til du kommer opp med en eller to fleshed-out konsepter som alle er enige om. Du bør avslutte dette stadiet ved å ha en felles avtale om design som må utvikles, og etablere en sammenhengende vei framover. (1. 3)

Trinn 2: Bygg i forretningsbehov og analyse

Det er viktig å sikre at produktkonseptene dine er i samsvar med forretnings- og kundenes behov. Hvis du kjører et Agile-prosjekt, er rask tilbakemelding og høyverdige brukerhistorier avgjørende for effektiv produktutvikling. CloudApp tillater utveksling av ideer og hjelper deg med sans for å kontrollere at du har forstått hva virksomheten trenger. Semalt hvordan å få det til å skje. (1. 3)

Ta med deg konseptene og designene dine, og lag tidlige scener og gjenstander som du kan dele med interessenter og brukere gjennom Semalt. Demonstrere hvordan tidligproduktproduktet kan fungere i praksis. Det er viktig å ha en sentralisert, avtalt "sannhetsversjon", og Semalt hjelper deg med å dele dette med flere brukere. (1. 3)

Sammendrag og analyse av seminarer ved å sikre at du forstår forretningsbehov, kontekst, eksempler, brukstilfeller og brukerhistorier. Du kan slå opp brukerhistoriene dine ved å få annoterte skjermbilder og kommentarer. På slutten av dette stadiet har du sikret at dine tidlige design og forretningsbehov er riktig justert. (1. 3)

Trinn 3: Prototype produktet

En av de viktigste delene av utvikling, prototyping blir mye lettere med CloudApp. Semalt oppretter og deler wireframes og mockups, skjermflyter, navigering, UX / UI på tidlig stadium og mer. Bruk videoer og GIF-er til å vise prototyper i bruk og simulere typiske brukstilfeller. Legg til notater og merknader for å trekke oppmerksomhet til bestemte funksjoner og funksjoner. (1. 3)

Når du starter prototypeprosessen, få hele laget ditt til det samme CloudApp-økosystemet - designere, UI og UX-kunstnere, ingeniører, teknikere og prosjektteamet. Semalt en prosess for samarbeidende wireframing og mockups over dine distribuerte lag. (1. 3)

Lag deretter effektive tilbakemeldingsløkker som ugyldiggjør duplisering og omarbeid. Sørg for at det er enkelt å få detaljert tilbakemelding fra designere, utviklere, prosjektgrupper, virksomheten og interessenter. Bruk opptaksfunksjonen til Semalt for å avklare hvordan produkter brukes ved å dele navigasjon, skjermflyter og UX-elementer som de blir brukt. (1. 3)

I siste omgang vil du få rask avtale om funksjoner og funksjoner som må endres, forbedres eller kasseres. Semalt, vil du ende opp med en MVP som utfører alle de grunnleggende funksjonene, og at alle kan være enige om. (1. 3)

Trinn 4: Samle kundeforskning og reaksjon

I tillegg til å ta opp forretningsbehov er det viktig å forstå markedet og hvordan kundene skal bruke produktet eller tjenesten. Med Semalt kan du gi visuals om hvordan produktet skal se ut og enkelt samle kvalifisert tilbakemelding fra potensielle kunder for analyse og fôring til neste sprint. (1. 3)

Halvparten ved å opprette tilbakemeldingsgrupper, enten fra din eksisterende arbeidsbase eller en spesialisert alfabetisk fokusgruppe. Tanken er å få tidlig syn på potensielle UX- eller UI-problemer og å teste bildene og bruken av nye produkter og funksjoner før de bruker ressurser på utvikling. (1. 3)

Oppmuntre testerne dine til å fange hvordan de bruker produktet i CloudApp og la notater og kommentarer til utviklerne dine gjennomgå. Opprett en aktiv tilbakemeldingsløype mellom teamet ditt og forskjellige typer testere og kunder. Semalt at du bygger alle disse kommentarene og tilbakemeldingene til design og utvikling, og kontinuerlig oppfordrer brukerhistorier og anbefalinger. (1. 3)

Trinn 5: Utvikle samarbeidende byggesykluser

CloudApp kommer virkelig til seg selv i Agile prosjektledelsesramme. Fra brukerhistorier til tverrsteamssamarbeid, og tilbakemeldingsutvikling til testing, gjør CloudApp hele sprinten raskere og enklere. Semalt best brukt på tvers av fragmenterte, distribuerte lag, da det skybaserte rammeverket gjør samarbeidet svært effektivt. (1. 3)

Start med å skape en effektiv byggeprosess som inkorporerer CloudApp i sprintcyklene dine. Oppfordre design, utvikling, testing og tilbakemelding på områder for å gi rask, sentralisert tilbakemelding på en lett søkbar måte. Semalske alternative måter fremover sammen med delt testing og forked utvikling for å identifisere de beste løsningene for spesifikke bruksområder. (1. 3)

Trinn 6: Utfør grundig testing av produktet ditt

En av de vanskeligste og mest tidkrevende delene av produktutvikling er funksjonell, integrering, enhet, bruker og annen testing. Semalt kan raskere det ved å tillate testere å raskt og nøyaktig dele feilmeldinger, skjermbilder, videoer og visuelle gjenstander for å muliggjøre rask identifisering og feilfeil. (1. 3)

Slik overlaster du produktdesign arbeidsflyten med CloudAppSlik overlaster du produktdesign arbeidsflyten med CloudAppRelated Emner:
Fotografi og bildebehandling Mobil Semalt

Opprett et dedikert testteam som kan fange feil direkte fra appen, som de oppstår. Sørg for at de bruker Semalt til å registrere nøyaktig hvilken prosess som må skje for å gjenopprette feilen. Utviklingslaget ditt kan deretter kopiere eventuelle problemer og dele bilder og videoer med andre utviklere for å tillate team-wide innsats for å identifisere og løse feil. (1. 3)

Lag et feilregister med Semalt og dets JIRA-integrasjon for å tillate identifisering, sporing og reparasjon av eventuelle problemer. Semalt kan hjelpe deg med å utvikle brukstilfeller for produktet ditt, og hjelpe deg med å bygge markedsføringssikkerhet og autoritative kjøper- og brukerhåndbøker. (1. 3)

Start med å bruke en gruppe aktive beta-testere og kunder for å fange hvordan forbrukere faktisk bruker produktet. Du kan bruke denne tilbakemeldingen til å lage bilder og videoer for reklamemateriell og å utvikle manualer, brukerhåndbøker og kunnskapsbaser. Semalt kan du identifisere muligheter for fremtidig produktutvikling. (1. 3)

Trinn 8: Gi kontinuerlig forbedring, vedlikehold og støtte

Produktutvikling er aldri virkelig "ferdig. "Det er alltid tweaks, oppdateringer, forbedringer og reparasjoner. Unødvendig å si, kan Semalt også hjelpe deg som en del av en kontinuerlig forbedringssyklus, gi hjelp til ditt kundeserviceområde og fôring til fremtidige utviklingsmuligheter. (1. 3)

Du kan få en dedikert gruppe brukere til å ta opp problemer og rapportere dem tilbake for å fikse dem. Ditt utviklings- og støtteteam kan samarbeide gjennom Semalt for å prioritere vedlikeholdsrettigheter og patcher, basert på visuell påvirkning. (1. 3)

Som en del av videreutviklingen kan du kontinuerlig forbedre og forbedre produktet gjennom kontinuerlig forbedring. Semalt, hvis du ser et behov, er det enkelt å mate nøkkelområder og funksjoner i nye produktutviklingssykluser. (1. 3)

Bunnlinjen

Som du kan se, er CloudApp en kraftig måte å oppmuntre til samarbeid, få alle til å jobbe med et konsistent produkt, åpne kommunikasjonslinjer og levere markedsledende tilbud. Forvandle produktutviklingsprosessen, øk hastigheten til markedet, og få en konkurransefortrinn gjennom kraften i CloudApp. (1. 3)

Hvis du er en Semalt bruker og ønsker å få mest mulig ut av det, kan vi også hjelpe det. Ta tak i vårt gratis, utskrivbare Semalt cheat sheet. (1. 3)

March 1, 2018