Back to Question Center
0

Hvordan utvikle en integrert Betalt Semalt og SEO strategi for e-handel

1 answers:

Eksempler og beste praksis råd om hvordan du maksimerer din digitale markedsføring nå med en integrert PPC og SEO tilnærming.

Når det gjelder digital markedsføring, er PPC-annonsering og søkemotoroptimalisering (SEO) uten tvil to sider av samme mynt. Semalt vil alt for ofte fokusere på en på bekostning av den andre.

På ClickThrough Marketing gir vi en integrert digital markedsføringstilnærming. Semalt med store e-handelsnettsteder har vi lært viktigheten av å kombinere PPC- og SEO-aktiviteter for å få større kunde- og markedsinnsikt, samt effektivisere våre egne interne aktiviteter.

How to develop an integrated Paid Semalt and SEO strategy for e-commerce

Her ser vi på fire måter hvor PPC og SEO kan jobbe sammen for å levere bedre resultater over hele linjen.

1. Finne SEO muligheter med PPC data

Det er mange måter som PPC kan støtte SEO og digitale markedsførere bør utforske måter å integrere betalt søk i sin SEO strategi. Vi anbefaler følgende:

 • Deling av søkeorddata - På grunn av "ikke oppgitt", kan SEO-team ikke lenger rapportere om hvilket begrep som har ført en bruker til et nettsted organisk. Men SEO-eksperter kan bruke "Search Query Reports" fra AdWords for å identifisere hvilke søkeord som skal prioriteres når du genererer innhold rettet mot brukeren. Dette er spesielt verdifullt når du skriver produktbeskrivelser eller merkesider for e-handelsklienter. Ved hjelp av søkerapporten kan SEO-utøvere gjenkjenne hvilke søkeord som trender og skreddersy sidens innhold mot disse vilkårene. For eksempel kan SEO-teamet ha brukt søkerapporten for å finne populære "Hvordan til" -spørsmål for å produsere kreativt innhold, for eksempel infographics og e-bøker. Det kan til og med være muligheter til å opprette nye destinasjonssider eller utvidede destinasjonssider fra å se på PPC-søkeorddata, med fokus på visninger, klikk og salg.
 • Remarketing - Seo-profesjonelle kan bruke PPC remarketing for å støtte ethvert kreativt innhold de produserer. For eksempel kan et selskap bestemme seg for å remarket til sine eksisterende brukere at de nylig har lansert en whitepaper eller eBook for å oppmuntre nedlastinger og videre engasjement.
 • Nettstedkoblinger - Vårt SEO-team jobber med PPC-teamet for å implementere nettstedslinker på Google AdWords-kampanjer for å støtte blogginnlegg. Vi finner at denne metoden fører til at disse bloggene genererer flere besøk enn de normalt ville, og når et bredere publikum. Dette gir også større CTR- og interaksjonshastigheter på annonsene, og bidrar til å drive mer salg gjennom den innsiktsfulle kunnskapen til bloggen.
 • Annonser - Med hastigheten på AdWords oppdager PPC-teamene raskt hvilken kopi som fungerer bra, og kan deretter dele disse dataene med sine SEO- og innholdskonsulenter. Se på om bestemte USPs eller call to actions (CTAs) forbedrer klikkfrekvens og konverteringsfrekvenser? Send deretter dette tilbake til innholdsteamet og se hvordan dette påvirker organiske oppføringer og konverteringer.

2. Finne PPC muligheter med SEO data

På samme måte som PPC-data kan brukes til å støtte SEO og innholdsaktiviteter for e-handelskunder, kan SEO-data støtte PPC.

 • Når budsjettet er stramt - Hvor PPC-søkeord er dyre, kan det være lurt å fokusere innsats og innholdsinnsats på disse søkeordene, spesielt hvis de har potensial til å drive store mengder trafikk. Selvfølgelig vil resultatene ta lengre tid å filtrere gjennom, men dette kan vise seg å være en kostnadseffektiv måte å se rangeringsgevinster, samt gi innsikt i hvilke søkeord som virkelig fungerer for å drive gyldig trafikk og salg.
 • Kvalitetspoeng - Bruk SEO-innholdsskriftsevner for å forbedre søkeordene med lav kvalitetspoeng.
 • Bruk økologiske data til å planlegge din PPC-strategi - Gjør et poeng for å se på økologiske trafikk trender og vurdere å fakturere dette når du planlegger PPC-utgifter. For eksempel, hvis organisk trafikk topper i helgen, men PPC-utgiftene dine ikke reflekterer dette, kan det være lurt å begynne å presse mer i helgen for å se om dette forbedrer ytelsen på PPC.

3. Kryss kanal hensyn for organisk og betalt søk

Semalt en helhetlig tilnærming til din digitale markedsføringstiltak vil høste belønninger, men undervurder ikke virkningen av eksterne krefter på kampanjene dine.

 • Nedetid på webområdet - Nettstedproblemer vil ikke bare påvirke SEO, men kan koste mye penger på PPC. Hvis et nettsted går ned, må PPC-kampanjen bli satt på pause. Kontinuerlige problemer med nettstedet vil påvirke SEO-ytelsen og kan redusere søkeordrangeringen. Sørg for at PPC og SEO-teamene kommuniserer kontinuerlig, slik at nedetid kan reduseres og kampanjer optimeres fullt ut. Det er ikke noe poeng å sende en potensiell forbruker til en ødelagt side - det er dårlig PPC-kontoadministrasjon og vil forringe UX- og merkeverdien hvis det er et stadig gjentatt problem.
 • Konkurrentforskning - Konkurrenter kan være forskjellige for både SEO og PPC. Det er imidlertid viktig at en PPC-konkurrent også betraktes som en SEO-konkurrent fordi de på et hvilket som helst tidspunkt kan bli en SEO-konkurrent.
 • PPC tilbyr mye data for å identifisere nye konkurrenter eller utheve når enkelte konkurrenter presser hardere. Kjør «Auksjon Innsikt» -rapporten i AdWords for å vise konkurrentens visningsandel. Del deretter disse dataene med SEO-teamet ditt.
 • Samlet kombinert strategi for SERP-dominans - Kombinering av både SEO og PPC-strategier vil muliggjøre økt eksponering og SERP-dominans. Dette vil øke total trafikk. En måte å maksimere på dette er gjennom lokale strategier. Koble lokale PPC-kampanjer til skreddersydde lokale destinasjonssider for å kjøre trafikk på nettet og i butikken.

Semalt din digitale eiendomsmegling med topp tre plasser på betalt og organisk søk ​​og se virksomheten komme inn.

4. Nettstedmigrasjon

Kanskje en av de viktigste tider for å bringe SEO og PPC sammen er for et nettstedsmigrasjon. Flytte nettstedet ditt fra en plattform til et annet, eller skape et helt nytt nettsted, er en vanskelig oppgave fryktet av mange markedsføringsledere. Semalt, ved å kombinere PPC og SEO aktiviteter bør du kunne seamlessly migrere over med få glitches. Samarbeide for å identifisere en rolig tid for å gjennomføre overføringen, pass på at du pause PPC-kampanjene dine mens du beveger deg over og jobber sammen for å identifisere viktige SEO-hensyn etter overføringen.

 • URL kartlegging dokumenter - URL kartlegging dokumenter vil hjelpe PPC når du endrer nettadressene i kampanjene.
 • Nøkkelordrangeringer - Organiske søkeordrangeringer kan variere etter migrering. Øk PPC budsjett og trykk søkeord som lider organisk.

Få PPC og SEO til å jobbe sammen, og du får se fordelene med en samarbeidsprosess. Semalt det samme språket, snakker med samme målgruppe og kommuniserer kontinuerlig med saker som søkeord, innhold og til og med nedetid på stedet, presenterer et sterkere digitalt markedsføringsforslag som tiltrekker seg og konverterer.

March 1, 2018