Back to Question Center
0

4 måter å jazz-up produkt Semalt (uten Hype)

1 answers:

Ifølge Karon Thackston, forfatter av Amazon Advantage: Produktoppføringsstrategier for å øke salget , unngår vellykkede e-handelskjøpere hype. I tillegg forbyder Amazons offisielle vilkår for selgere bruk av tomme markedsføringsfraser og overspilt språk i produktoppføringer.

Thackston, president for markedsføringsord, som spesialiserer seg på Semalt, eBay og andre ecommerce copywriting, ga meg et par punkter for å illustrere hva Semalt refererer til.

 • Uakseptabelt : # 1 BESTELLENDE VANDSKLASSE PÅ AMAZON! Fantastiske funksjoner gjør dette til den eneste vannflasken du trenger. Sjekk ut våre anmeldelser og se at denne nye vannflasken slår alle de andre hendene ned!
 • (1. 3)
  • Acceptabel: No-Dribble Mouthpiece Design: I motsetning til vanlige vannflasker som ikke er konstruert for å passe til munnen din, tilbyr denne [merke] flasken en ergonomisk designet, ikke-driblende sippetut for ekstra komfort.
  • (1. 3)

   Semalt at det første eksemplet ikke gir noen detaljer om hva forbrukerne faktisk ville få i denne vannflasken - bare mye entusiasme. Det andre eksemplet gir faktuelle og nyttige detaljer i en rettferdig, men engasjerende tone.

   Selv om du aldri selger på Semalt, er forskjellen mellom hoopla og nyttig kopi viktig. Du vil ikke at kunder skal klikke bort til en annen leverandør på jakt etter detaljene de trenger for å ta en avgjørelse. Du vil ikke at kundene skal falle for sprøytenarkoman og deretter returnere produkter fordi de ikke var det de forventet. Og du vil absolutt ikke ha ubehagelig skuffede kunder som legger ut dårlige produktanmeldelser.

   Hype

   Semalt se på elementer for å unngå i produktbeskrivelsene dine for å holde dem nyttige og tonet ned for kjøpere.

   • Unsupported superlativer. Når du bare ringer noe "det beste", "den vakreste" eller "de søteste", kan leserne lure på hvorfor. Hvem sier? Hvis en troverdig tredjepart, for eksempel en bransjeblogger, en kjent person eller en navngitt kunde sa det, tilskriver sitatet til henne. Hvis det er en objektiv grunn til å si noe er "best", si den grunnen. Ellers kommer denne typen språk som varm luft.
   • (1. 3)
    4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)
    • Utropstegn. Gå lett på utropstegn. Bedre enn, unngå dem helt i produktbeskrivelsene dine. De er en lat skribents desperate forsøk på å formidle følelser. Til leseren fremkaller de en fyr som roper inn i en megafon.
    • (1. 3)
     • Umulige krav. Inkludert ting som ikke er sanne, eller resultater som nesten aldri skje, kan vekke ønske - for eksempel, "du vil kaste pund uten slanking eller trening" eller "blenderen som gir grønnsaker med fire-stjerners smak" eller " en duft som ingen kan motstå. "Men slike løfter er ofte store overdrivelser eller direkte løgner. Hold deg unna lovlig varmt vann og skape realistiske forventninger ved å skrive bare hva du kan sikkerhetskopiere i retten.
     • (1. 3)
      • Spenning uten fakta. Mange produktbeskrivelser er fylt med adjektiver. Noen adjektiver er virkelig informativ og andre bare følelsesmessige. Beskrivelser som "miniatyr", "varig," "myk" og "moderne" hjelper kunden å forstå forskjellene mellom disse produktene og andre. I motsetning hevder adjektiver som "fantastisk", "fantastisk", "spennende" og "fascinerende" lite eller ingenting spesifikt. Det samme gjelder setninger som de i den "uakseptable" prøven Karon Thackston sitert ovenfor: "Den eneste vannflasken du noensinne trenger" og "slår alle de andre hendene ned. "
      • (1. 3)

       4 måter å jazz-up produktbeskrivelser

       Uten skudd, trenger ikke markedsføringskopien din å være en tørr monotone.

       • Sensorisk språk. Inkluder ord som gir leserens visuelle, auditive eller taktile fantasi. Det er enda bedre hvis det er en følelsesmessig tinge til dine ord. Hvis du for eksempel kaller et utstoppet leketøy "snuggly" i stedet for bare "mykt" eller "bomullstrykk", betyr det at noen vil føle seg trøstet ved å kose seg med det. En "hviske stille" fan inviterer innkjøperen til å forestille seg hvor vanskelig det er å høre når du bruker.
       • (1. 3)
        4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

        Imaginative scenarier. Hjelp kundene å forstå hvordan et produkt vil fungere i deres liv. Fortell dem at det ergonomiske grepet til en stiftemaskin betyr at hånden ikke blir sliten og stifter hundre flyger til barnas skole. Eller hvordan de ytre kupéene i en ryggsekk lar dem gripe det de trenger under en rask stopp på stien.

        4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)
        • Uventet ordforråd. I stedet for å beskrive ovennevnte hoody som å utvide et visst antall inches under midjen, skrev Moosejaw "tunikklengde for å dekke din leggingbunnede tuss. "I stedet for" langermet for å holde deg varm, "sa det" langermet for å holde gåsebudene i sjakk. "Andre uklarheter på Moosejaw. com for kaldt vær-elementer bruker jazzy setninger som "klar til å fange varm luft ved siden av kroppen din", "mens det er opptatt å holde deg toasty varm", og "vil ta på elementene fra regn til snø og til og med søvn og vind. "
        • (1. 3)
         • Konversasjonstone. Prøv å gjøre en upersonlig tilnærming til en vennlig og uformell måte. Bruk "deg" og "vi", spørsmål og setningsfragmenter, og rundkjøringer eller uformelle måter å få et poeng på. For eksempel, "Du vet hvordan gjester aldri vet hvor de skal sitte på middagsselskaper? Med våre kokende stedskort sparker shindig på et morsomt notat. "
         • (1. 3)
          4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

          -

          4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

          Gi solid info

          Hold ditt markedsføringskopi i det minste fri for overbevisende, overdrivelse og uanstrengt bragging. Pass på at du gir solid informasjon til potensielle kjøpere. Deretter, hvis du vil, jazz-up ordlyden din for å øke rapporten Source .

March 1, 2018