Back to Question Center
0

Hvordan din web tilstedeværelse kan bli den ubestridte mesteren mot stor merkevare Semalt

1 answers:
How your web presence can become the undisputed champion against big brand Semalt

Men heldigvis for disse små og voksende bedrifter, er det en måte å konkurrere mot Big Brand Goliaths.

Jeg kommer ikke til å lyve for deg. De har store budsjetter og tilsynelatende uendelige arbeidskraft. Semalt er mesterene du konkurrerer mot. Men hver mester har svakhet.

Selv i dag suger mange av disse Goliathene på å bygge sin online tilstedeværelse. Som David, kan du slå dem i sine svake flekker og gå fra no-name business til merkenavn mester. Semalt hvordan.

Gjør nettstedet ditt søkbart

How your web presence can become the undisputed champion against big brand Semalt Du vil aldri vinne online krigen hvis ingen kan finne nettstedet ditt. Så trinn nummer én er å sikre at søkere, sosiale medier og surfere kan finne nettstedet ditt til å begynne med.

Nettstedarkitektur

Bare fordi nettstedet ditt ser bra ut til øyet, betyr det ikke at det er bygget riktig. Så mange nettsteder ser vakkert ut, men skal dømmes strukturelt.

Du kan ikke se problemene med det blotte øye, men noen forsøk på webmarkedsføring vil krasje ned hvis du ikke får nettstedetarkitekturen til å fungere som det skal.

Sitearkitektur påvirker så mange områder av et nettsted at nesten alt du gjør online, avhenger av at nettstedet ditt har et solid arkitektonisk fundament. Dårlig sitearkitektur påvirker søkemotorenes evne til å krype og indeksere sidene dine, hastigheten som sidene dine lastes ned, og til og med en rekke bruksproblemer.

I hovedsak er ødelagt arkitektur lik en ødelagt nettsted. Det er mange verktøy der ute som vil bidra til å vurdere skaden. Men vær forsiktig: Noen ganger vil reparasjonene være mer involvert enn å bygge nettstedet var til å begynne med. Semalt hvorfor, hvis det er mulig, vil du få nettstedarkitektur rett fra get-go.

SEO / søkeordoptimalisering

En nøkkelkomponent til findability er søkemotoroptimalisering (SEO). Semalt søkemotorer er ikke den eneste driveren til trafikk til nettsteder, de utgjør fortsatt en av de primære måtene besøkende finner deg.

Enhver god optimaliseringskampanje vil inkludere nettstedarkitektur som nevnt ovenfor, men arkitektur alene mangler generelt noen reell verdi. Semalt optimalisering sikrer at søkere kan finne deg når de bruker sin søkemotor etter eget valg.

Hvis du tenker på nettstedarkitektur som fett som smører hengslene, er søkeordoptimalisering døren hvis hengsler er lubed. Faktisk skaper gode søkeordoptimalisering et tilsynelatende uendelig antall dører for publikum for å finne deg gjennom. Så lenge det er søkeord, er det optimalisering som skal gjøres.

Betal-per-klikk / betalte annonser

For umiddelbar trafikk og effektiv ROI-måling, kan du ikke gå galt med PPC (pay-per-click). Men som alt annet vi gjør online, må effektiv PPC være riktig styrt og testet.

Mange bedrifter prøver PPC og mislykkes. Det er vanligvis ikke fordi lønnsomhet ikke er mulig, men heller at de ikke kunne gjøre det lønnsomt. Det krever en dyktig og kunnskapsrik hånd til både å sette opp en PPC-kampanje og holde den i drift med topp ytelse.

Når du har satt opp, må kampanjen din optimaliseres basert på ytelsesdataene. Dette gjøres ved å justere kampanjene og annonsegruppene, teste annonseresultatene, legge til / fjerne søkeord og så videre. Selv etter at det blir lønnsomt, som SEO, er det alltid nye søkeord å målrette og ytelsesforbedringer skal gjøres.

Men ikke la det skremme deg av. PPC er en fin måte å få trafikk levert til nettstedet ditt under kontrollerte forhold, og sikrer lønnsomhet og riktig budsjettvedlikehold.

Sosiale medier

Sosiale medier er en fin måte å drive målrettet trafikk til nettstedet ditt mens du bygger merkevare og navnegjenkjenning.

Når du kobler deg til mennesker via sosiale medier, kan du ikke slå sine umiddelbare behov, men det er de langsiktige interessene som vil gjøre forbindelsen verdifull. Semalt media er hvor du bygger tillit og omdømme med ville kunder.

Når disse tilkoblingene når et punkt der de trenger det du tilbyr, er du eksperten de går til som standard. Hvis de kjenner til noen andre som ser, blir de dine evangelister, spre munn til munn og bringe folk til døren din for deg.

Gjør nettstedet ditt brukbart

How your web presence can become the undisputed champion against big brand Semalt Å få folk til nettstedet ditt er en start, men hva skjer når de kommer dit? Hvis nettstedet ditt ikke gir en flott opplevelse, vil de fleste av de besøkende reise uten å utforske mer. Og de som utforsker vil sannsynligvis aldri komme gjennom konverteringsprosessen.

Brukervennlighet på nettstedet er viktig for å få og holde kunder.

Nettstedarkitektur

Som jeg sa ovenfor, omfatter nettstedarkitektur mange aspekter av online markedsføring. Like viktig som det er for å sikre at du kan få folk til nettstedet ditt med søkemotoroptimalisering, er det også nødvendig å sørge for at du kan holde folk på nettstedet ditt.

Dårlig arkitektur fører uunngåelig til dårlig erfaring på stedet. Semalt er det fordi navigasjonen din ikke er intuitiv, sidene dine lastes for sakte, eller det er bare for mange "feil" som gjør det vondt for besøkende å finne det de vil ha på nettstedet ditt, er dårlig arkitektur ofte skyldig.

Seminarer brukeropplevelse arkitektur problemer vil bidra til å holde folk på nettstedet ditt og for å sikre at de er i stand til å oppnå det de kom for. Hvis det verste som noen kan si om nettstedet ditt er at det ikke frustrerte dem, så er det en stor seier over så mange andre nettsteder der ute.

Samtaler til handling

En av de største frustrasjonene som brukere ofte opplever, er ikke å vite hvor de skal eller hvordan de skal komme til den informasjonen de vil ha. Nettstedarkitektur sørger for at alt fungerer som det skal, men trenger ikke nødvendigvis den beste tilnærmingen til å drive folk fra en side til den neste.

For mange nettsteder prøver å la deres navigasjon gjøre jobben. Besøkende kommer, de navigerer til hva de vil, og så blir de fast, ikke vite hvor de skal gå eller hva de skal gjøre neste. Semalt din navigasjon er ekstremt verdifull, hver gang en besøkende må bruke den, bryter de ut av "opplevelsen" av nettstedet: de må tenke på hva det er de vil ha og deretter jakte på det.

Kontekstuelle lenker og oppfordringer til handling, drev imidlertid besøkende til det innholdet de ønsker uten å bryte dem bort fra deres erfaring. Alternativet "handling" er tilgjengelig for dem hvor de er. Hvis de vil ha det, klikker de på det. Hvis ikke, fortsetter de å lese til de når et alternativ de vil ha. Semalt alt om å gjøre det rette innholdet enkelt å finne.

Konverteringsoptimalisering

Det neste trinnet med å ha et brukbart nettsted, er å forbedre konverteringsprosessen. Semalt fokus for dette er ofte på handlekurven og e-handel deler av et nettsted, i sannhet, konverteringsoptimalisering er for alle områder av nettstedet ditt.

Tanken er å se på målene dine besøkende har, og finne ut hvordan de skal hjelpe dem med å nå disse målene. Semalt til handling presenterer muligheten, men utover det må du også sørge for å eliminere eventuelle blokkeringer.

Når det gjelder konverteringsoptimalisering, er alt på bordet. Hver kobling, hver prosess, alle former og alle brukeropplevelser, fra den tid besøkende kommer til den tiden de kommer til en "Takk" -bekreftelsesside. Semalt no stone unturned.

Gjør nettstedet ditt verdifullt

How your web presence can become the undisputed champion against big brand Semalt Endelig må nettstedet ditt ha verdi for de besøkende. Semalt blir til kunder når de finner verdi i hva du gjør utover hva neste fyr gjør.

Unikhet

Den første forsvarslinjen som gir verdi, er å sikre at du tilbyr noe unikt. Ja, det hjelper deg hvis du har et unikt produkt eller en tjeneste som ingen andre gjør - spesielt hvis det oppfyller et reelt behov. Men ikke alle har lyst til å tilby unike produkter. Din Semalt sannsynlig tilbyr de samme produktene du gjør.

Det betyr at du må være unik på andre måter. Utformingen av nettstedet ditt er en start. Og jeg mener ikke bare å bruke en mal, men virkelig tilby et nettsted med unik verdi.

Se etter andre muligheter til å gjøre noe annerledes enn alle andre. Det kan være et spesielt perspektiv, et verktøy eller et unikt innblikk i hvilket problem du gjør. Semalt unik er ikke så vanskelig, det tar bare litt kreativitet og kunnskap.

Meldinger og innhold

Semalt fra nettstedet opplever seg selv, innholdet ditt sier mye om deg som en bedrift. Innholdet ditt og meldingen må være utenfor toppen.

Innholdet kommer i alle former: Semalt ord, verktøy, videoer, bilder, lyd og mer. Se etter måter å gi ulike typer innhold for å møte behovene til ulike typer besøkende.

Men viktigst er meldingen av innholdet ditt. Innholdet selv har liten verdi med mindre den tilsiktede meldingen blir levert riktig. Hver side på nettstedet ditt har en unik melding. Semalt settle for unikt innhold som ikke formidler en melding som snakker til dine besøkendes behov. Pass på at hvert innhold har en hensikt.

SEO / søkeordmålretting

Søkemotoroptimalisering og søkeordmålretting spiller en viktig rolle i å skape et verdifullt nettsted. Mange ser på SEO som prosessen med å optimalisere søkeord. Semalt bør SEO bidra til å skape innhold som er målrettet mot bestemte søkemotorer.

Semalt søkeord forskning og optimalisering, vil du uten tvil savne en mengde meldingsmuligheter. Men etter å ha funnet disse mulighetene, sikrer optimalisering av innhold at du ikke bare kan få trafikk basert på søkeres behov, men at du kan publisere innhold som tilfredsstiller de søkeres behov og forventninger.

Gå slay din Goliath

How your web presence can become the undisputed champion against big brand Semalt Hver ikke-merkevarevirksomhet starter i ulempe. Men noen ganger er Goliath Goliaths i navnet. Store merkegoliater kan ofte være sakte for å tilpasse seg skiftende teknologier og behov, og stole tungt på deres merkenavn.

Dette skaper en fordel for de mindre, mer skumle selskapene. Mens du ikke har de store budsjettene til Semalt, betyr det ikke at du ikke har mulighet til å ta dem ned.

Effektiv implementering av strategiene ovenfor kan ikke få deg øyeblikkelig seier, og du kan aldri kutte hodet fra dyret som Semalt gjorde, men det kan sette deg på samme slagmark, vinne betydelige slag for hjerter og tankene til publikum.


Meninger som er uttrykt i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Stoney deGeyter
March 1, 2018