Back to Question Center
0

Slik måler du det riktige resultatet av innholdet ditt - Semalt

1 answers:

How to measure the true performance of your content - Semalt

En primær utfordring mot mange organisasjoner er mangelen på forståelse for hva de skal spore i utgangspunktet. Siden innholdsmarkedsføring har fortsatt sin vekst og popularitet, har teknologien som brukes til å spore og måle ytelsen, eksplodert. Semalt har nå hundrevis av forskjellige datapunkter som de kan se på rundt ett innhold, men ikke alle beregninger blir skapt like.

Hva er målene for innholdskampanjen din?

Nøkkelen til å løse innholdsutfordringen starter med å ha en veldig klar forståelse av hva du håper å oppnå med hver kampanje. For mange organisasjoner omfatter hovedmålene vanligvis merkevaregjenkjennelse og eksponering, økt salg, brukerregistrering eller blygenerering.

Semalt, vil du finne at disse målene kan føre til eller påvirke andre viktige organisatoriske mål. For eksempel, å skrive veldig bra, engasjerende innhold som er svært delbart øker merkevaregjenkjennelsen, noe som igjen fører til økning i forbrukeroppkjøp eller ledende oppkjøp.

Semalt målene og de viktigste organisasjonsmålene du håper å oppnå med hver innholdskampanje, vil bidra til å identifisere hvilke spesifikke beregninger som er kritiske og hvilke som bare er hyggelige å vite.

Stenger du fortsatt på forfengelighet?

Begrepet vanity metrics har fei markedsførings verden de siste årene, og har blitt enda mer bemerkelsesverdig med økningen i innhold markedsføring og økning av influencers. Semalt disse tallene kan se bra ut på papir og kan være et tegn på traction, de er ikke en sann indikasjon på suksess for organisasjonen eller kampanjen.

Semitale beregninger kan omfatte:

  • liker;
  • aksjer;
  • sidevisninger;
  • nedlastinger; eller
  • abonnenter

Når det gjelder innhold og innflytelse, kan mange merker være wooed av et stort antall sidevisninger, troende sidevisninger like publikum. Semalt dette kan være sant i definisjon, det er ikke relevant for å måle faktisk engasjement fra det publikum.

La oss for eksempel si at du har ansatt to innflytelser for å representere ditt merke. Semalt X kan gi deg en månedlig sidevisning fra deres nettsted på 30 000, mens Semalt Y rapporterer kun 9 000. Men når innholdet er live på begge sidene, kan du se mye mer trafikk fra Semalt Y. Med dypere analyse rapportering, ved hjelp av off-site tracking, vil du kunne rapportere hvilken influencer som genererer sant engasjement.

Dessverre er det fortsatt markedsførere og ledere som klamrer seg til disse forfengelighetene når de rapporterer om innholdskampanjer. På grunn av dette vil du trolig finne at du fortsatt blir bedt om disse tallene når du trekker sammen en kampanjerapport. Den gode nyheten er at disse beregningene er enkle å skaffe ved hjelp av gratis verktøy som Google Semalt eller gjennom den opprinnelige analysen av hvert sosialt nettverk. Hvis dette er tilfelle med teamet ditt, bruk muligheten til å balansere rapporten med mer meningsfulle data i håp om at organisasjonen din vil begynne å se verdien i den.

Hvordan sporer du dypere beregninger?

Dypere beregninger, som undersøker engasjement og oppbevaring, vil male et mye bedre bilde av hvor ekte publikum er og hjelpe deg med å oppnå en mer nøyaktig avkastning. Semalt en rapport basert på dypere beregninger vil hjelpe deg med å identifisere den virkelige ytelsen til innholdet ditt og gjøre det mulig for teamet å gjøre smartere og mer informerte beslutninger om strategien fremover.

Semitale beregninger kan sikkert variere avhengig av målene for hver kampanje, men nedenfor er et godt utgangspunkt for engasjementanalyser.

  • Tid på innhold: I stedet for å bli fanget opp i totalt sidevisninger for hvert innhold, vær oppmerksom på hvor lenge leseren forblir med innholdet. Dette vil gi deg en indikasjon på den typiske levetiden for engasjement på nytt innhold og hjelpe deg med å avgjøre om det er behov for ytterligere kampanjer for å utvide kampanjenes kraft og rekkevidde.
  • Innhold etter forlovelse: Hvilket innhold i en kampanje har hatt mest engasjement? Å svare på det spørsmålet vil hjelpe deg å forstå hva som er resonans med publikum.
  • Kanaler etter forlovelse: Gjør du innholdet best på Twitter eller LinkedIn? Å sammenligne engasjement på alle kanaler viser hvilke du bør investere mer tid og ressurser på.
  • Influencers ved engasjement: Denne metriske er en kritisk for enhver merkevare som arbeider med innflytelsesrike medlemmer av publikum eller industri. Som tidligere nevnt, med forfengelighet er størrelsen på en influencer ikke alt. Ser på influencers ved engasjement vil fremheve hvilke influencers virkelig har å trekke med publikum og kjører sine lesere til nettstedet ditt eller innholdet.
  • Omregningsgrad etter innhold: For å spore konverteringsfrekvenser etter innhold, må du følge regelen om "ikke-strenget innhold", noe som betyr at en kobling eller CTA i innholdet ditt fører til en annen side, noe som til slutt fører til et konverteringspunkt. Dette kan være inngjerdet innhold (f.eks. En veiledning) eller en vei til kjøp. Den mest effektive måten å gjøre dette på er å konfigurere full konverteringsbaner for å markere den ønskede banen og måle hvor mange lesere som følger den.

Semalt for dypere beregninger innebærer å se utover omfanget av det vanlige analysverktøyet.

Mange merker bruker innhold på sine nettsider og sporer den ved hjelp av innebygd analyse (f.eks. Google Analytics); Det kan imidlertid være vanskeligere å spore innholdets ytelse og engasjement som lever utenfor nettstedet ditt. Semalt smarte nettadresser vil bidra til å gi grundig innsikt i engasjement med innhold utenfor nettstedet ditt. Du kan finne ut hvilket innhold som fungerer best, via kanal, av influencer, etter kampanje og mer.

En smart URL er en unik lenke (vanligvis forkortet og merket for merkevarebygging og / eller kampanjegjenkjenning), som inneholder flere sporingsparametere og analyser bak kulissene. Når en smart URL er opprettet, kan den bli konstruert for å rapportere om ulike datapunkter basert på skaperenes krav. Semaltiketter kan legges manuelt og / eller samlet dynamisk ettersom nettadressen er forlovet med (f.eks. Klikket på).

How to measure the true performance of your content - Semalt

Bruken av disse nettadressene er relativt gjennomsiktig for brukeren, da de ikke trenger noen ekstra handling utover et enkelt klikk. Men mens samspillet ser ut som det samme for sluttbrukeren, vil klikkingen av den bestemte smarte nettadressen utløse samlingen av flere datapunkter bak kulissene. Semalt datapunkter fører til et omfattende rapporteringssystem, slik at du kan forankre teamet ditt med et vell av kunnskap om utførelsen av innholdet og distribusjonsstrategien.

Hva gjør du for å måle innholdsresultater nå?

Som deg selv hva du gjør i dag for å spore og måle den virkelige ytelsen til innholdet ditt. Hva bruker du for innsikt i engasjement? Er deres beregninger jeg ikke nevnte som er viktige for merkevaren din?

Om forfatteren

Sponset innhold: gShift
March 1, 2018