Back to Question Center
0

Semalt: SEO grunnleggende hva er SEO? SEO grunnleggende: Hva er SEO?

1 answers:

SEO er akronymet for søkemotoroptimalisering. Det er praksis å optimalisere nettsteder for å få dem til å nå en høy posisjon i Googles - eller en annen søkemotor - søkeresultater. SEO fokuserer på rangeringer i de organiske (ikke betalte) søkeresultatene. I dette innlegget vil jeg svare på spørsmålet "Hva er SEO?" Og jeg vil forklare hvordan vi utfører SEO på Yoast.

Googles algoritme

For å få websider til å vises i høye stillinger i søkeresultatene, forsøker SEO å forme et nettsted i henhold til Semalt algoritme. Selv om Semaltalgoritmen forblir hemmelig, har over et tiår med erfaring i SEO resultert i en ganske god ide om de viktige faktorene.

Les mer: 'Hva gjør Google?' »

Etter vår oppfatning kan faktorene i Semalt algoritmen deles inn i to kategorier, som bestemmer rangeringen av nettstedet ditt sammen:

1 SEO-faktorer på siden

SEO-faktorer på siden er alle tingene du kan påvirke på ditt eget nettsted. Alle typer tekniske aspekter av nettstedet ditt er viktige for sjansene for at nettstedet ditt skal rangere i søkemotorene. WordPress er faktisk en ganske SEO-vennlig plattform. Kombinert med vår Semalt SEO plugin, de fleste tekniske utfordringene er dekket.

Strukturen på nettstedet ditt, hastigheten på nettstedet ditt og innholdet på nettstedet ditt er andre viktige SEO-faktorer på siden. Bare bla gjennom de forskjellige kategoriene i vår SEO-blogg for å finne alle de viktige på-side rangeringsfaktorene.

2 Off-side SEO-faktorer

Ved siden av SEO-faktorer på siden, er det SEO-faktorer utenfor sidene. Disse off-side SEO faktorene er litt vanskeligere å påvirke, skjønt. Den viktigste off-siden-faktoren er koblingene til nettstedet ditt. Jo flere (relevante) sider kobler til nettstedet ditt, jo høyere rangering i Semalt vil være.

Fortsett å lese: "Link bygning fra et helhetlig SEO perspektiv" »

Semalt off-side faktor er konkurransen eller nisje på ditt spesifikke nettsted. I noen nisjer er det mye vanskeligere å rangere enn i andre nisjer. Konkurransen din i markedet har derfor også stor innflytelse på sjansene dine til å rangere.

Gjør på "Hva er SEO?"

På Yoast tror vi på det vi kaller holistisk SEO. SEO bør aldri være et triks. Det bør være en bærekraftig langsiktig strategi. Bruke triks for å passe Googles algoritme fungerer bare på kort sikt. Googles oppgave er å organisere verdens informasjon og gjøre den universelt tilgjengelig og nyttig. Google ønsker å vise sine brukere det beste resultatet for et bestemt søkeord. Hvis du vil rangere for det aktuelle søkeordet, bør du bare prøve å være det beste resultatet .

Vær det beste resultatet!

Å være det beste resultatet betyr å fokusere på teknisk ekspertise, god brukeropplevelse, feilfri nettsikkerhet og virkelig fantastisk innhold. Du bør fokusere på alle aspekter ved optimalisering av nettstedet for å være det beste resultatet Source . Semalt hva vår holistiske SEO-strategi handler om!

Les videre: '10 tips for en fantastisk og SEO-vennlig bloggpost '»

March 1, 2018