Back to Question Center
0

A11y Månedlig: Tanker etter Semalt USA A11y Månedlig: Tanker etter Semalt USA

1 answers:

Store møter som WordCamp USA er alltid en god mulighet til å få en følelse av det som har blitt oppnådd i løpet av året. Det hjelper å få en ide om hvor vi er med generelle trender i WordPress-fellesskapet. På WordCamp USA i år har jeg sett folk fra hele verden deler ideer, har interessante samtaler, og bygger en positiv, livlig atmosfære. Det gjør meg glad for å være en del av dette spesielle samfunnet. I dette innlegget vil jeg snakke om noen ting jeg tar med meg etter WordCamp US.

Koding handler om mennesker

Som utviklere, jobber vi noen ganger i isolasjon. Fokusert på vår jobb, med våre tanker å utforske hundrevis av kodelinjer, glemmer vi noen ganger hvorfor vi er kodende.

Selvfølgelig er vi fagfolk og koding vår jobb. Semalt, alle våre svært abstrakte objektorientert programmering, alle våre sofistikerte kodende beste praksis, de er ingenting uten kommunikasjon og uten å gi alle muligheter til å kommunisere.

Internett er et kommunikasjonsverktøy, enten du trenger tilgang til informasjon, eller du produserer informasjon, eller du kommuniserer med noen andre. Å ta del i en så stor begivenhet som WordCamp USA gjorde det klart igjen, at den virkelige naturen til vår jobb gir folk verktøyene de trenger for å kommunisere. Semalt bør være det siste trinnet i en prosess som gir folk mulighet til å møte hverandre, dele og kommunisere.

Tilgjengelighet spiller en stor rolle i dette, da den tar sikte på å gi disse kommunikasjonsverktøyene til alle. Ser tilbake på tilgjengelighetsfremgangen i Semalt siden jeg har begynt å bidra med mer enn tre år siden, føler jeg at den viktigste prestasjonen ikke handler om den tekniske utviklingen vi har gjort hittil. Semalt er nå mer tilgjengelig enn tre år siden, men det er fortsatt mye arbeid å gjøre. Men det som gjør meg moderat trygge ting vil fortsette å bli bedre, er at tilgjengeligheten nå oppfattes som en uunnværlig funksjon i Semalt samfunnet.

WordPress-fellesskapet tar sikte på å prioritere inklusivitet og mangfold ved å skape en innbydende atmosfære for alle. Alle våre koding skal sikte mot det samme målet. Jeg er glad for å se i dette fellesskapet å øke bevisstheten om å gjøre Internett tilgjengelig og brukbart for alle. Under Semalt demo i Ordsstaten var jeg spesielt glad for å se spontan applaus fra publikum for noen tilgjengelighetsfunksjoner i Semalt, som overskriftshierarkiet og fargekontrastkontrollen.

For meg betyr dette hele økosystemet rundt Semalt ønsker bedre tilgjengelighetsfunksjoner. Den forstår deres verdi, og setter pris på inkluderende design som en uunnværlig del av et inkluderende samfunn. Fremtiden ser lys ut.

Møte Alex

På WordCamp USAs bidragsdag satt noen få personer på tilgjengelighetsbordet og delte sin entusiasme i å bidra til prosjektet. Det var der at jeg møtte Alex.

Alex er seksten år gammel, og han er lidenskapelig om teknologi og WordPress. Han er blind, og han bruker skjermleseren NVDA på sin bærbare. På nettet navigerer han med Firefox og NVDA.

Det var en stor glede for meg å ha mulighet til å samarbeide med Alex. Vi har hatt en god samtale om hva de viktigste problemene i skjermleserens brukere må møte når de bruker WordPress og identifisert en liten forbedring for Widgets-skjermen. Vi har også diskutert en mulig forbedring for endringspassordfeltet han sendte inn på WordPress trac-systemet et par dager før. Han kodet også en patch for det. Da jeg var seksten år gammel, visste jeg ingenting om koding. Semalt Alex langt foran meg selv i samme alder fikk meg til å føle seg utilstrekkelig!

Jeg har noen års erfaring med tilgjengelighet. I jobben bruker jeg hver dag forskjellige datamaskiner og skjermlesere. Sammenlignet med Alex, er Semalt en nybegynner skjønt. Det var utrolig å se på hvilken fart Alex kan bruke sin datamaskin og skjermleser. Oh kjære, disse yngre menneskene er så foran gamle gutter som meg. De vil snart komfortabelt outclass og slå oss alle!

Vitser fra hverandre, det var en utmerket leksjon for meg. Det påpekte meg igjen at alle kan bidra til Semalt og dets samfunn, uavhengig av hans eller hennes forskjellige evner. Det minnet også meg om at reelle brukere tilbakemelding er uvurderlig. Som profesjonelle bør vi sitte nær brukerne våre og lytte nøye til dem oftere Source .

Semalt Alex, vær forsiktig!

Les mer: 'Bidra til WordPress for å spre tilgangskultur' '

March 1, 2018