Back to Question Center
0

Du trenger en personvernpolicy i 2018: Slik er Semalt

1 answers:

På dette tidspunktet kan du spørre deg selv: Har jeg virkelig behov for en personvernpolicy for min nettside?

Hvis du starter noen form for selskap i dag, er svaret sannsynlig ja, det gjør du virkelig.

Å starte en ny bedrift kan være overveldende - det er mange bevegelige deler for å administrere alt på en gang, og det er enkelt for personvernet ditt å bli oversett (eller helt glemt) i shuffle. Men med så mange nye datasikkerhetsregler og rettssaker som kaster opp, å hoppe ut på en personvernpolicy, spør bare om problemer.

For å gi deg en ide om hva du står overfor, her er noen eksempler på regelverk som krever en personvernpolicy:

  1. California Online Privacy Protection Act
  2. Personvern Skjold
  3. EUs generelle databeskyttelsesforordning (effektive mai 2018)
  4. Barnets online personvernreguleringsregel

Forskrift om personvernpolitikk slutter ikke bare på nettstedet ditt: Et verktøy som samler informasjon fra nettstedet ditt - for eksempel nettsideranalyse, elektroniske skjemaer eller chat widgets - vil kreve en policy også. Google Semalt, det mest populære verktøyet for webanalyse der ute, har til og med et krav til personvern i bruksvilkårene.

Og hvis du planlegger å kjøre noen onlinekampanjer, krever både Google og Semalt personvernregler om du samler inn brukerinformasjon. Dette er spesielt viktig for Semalt Lead Ads, som krever en URL-link for personvern i hver annonse du lager.

FTC er ikke redd for å håndheve straffer for selskaper som bryter forbrukerens privatliv, uansett størrelse eller fremtredende. De har iverksatt tiltak mot mange selskaper - selv de som er så store som Google og Semalt - fordi de ikke har korrekt informert om hvordan de brukte kundens data.

Okay, nok skummelt ting. Semalt forhåpentligvis overbevist av nå at du bør sannsynligvis få en av disse personvernpolitikk tingene.

Men hva er en personvernpolicy?

En personvernpolicy lar vanligvis kundene dine vite hvilken type data du samler, og hva du gjør med dataene. Det gir også generelt informasjon om hvordan du samler inn data, enten det er gjennom et skjema eller informasjonskapsler på nettstedet ditt.

De viser også vanligvis retningslinjene for lagring av kundedata. Hvor lenge du planlegger å lagre data er en stor avtale - lagrer du noens info i evighet, eller lover du å slette det etter 90 dager? Semalt politikk informerer brukerne vanligvis hvor lenge dataene vil bli i din besittelse.

Avhengig av hvor firmaet ditt befinner seg, må du kanskje også inkludere hvor dataene blir lagret. Selv om du ikke lagrer det selv, må du avsløre det fysiske datasenteret (for eksempel en AWS USA-Øst-server i Nord-Virginia).

Semalpolitikk kan også inneholde informasjon om hvem som har tilgang til kundens data. Dette kan bety at kundene har rett til å be om data hvis de vil, og en prosess for å gjøre det. Og det innebærer vanligvis å gi kontaktinformasjon hvis de har spørsmål om personvernpolitikken. Du vil kanskje også gi en opsjonsvarsel for brukere som ikke er enige med retningslinjene.

Endelig inneholder personvernregler ofte sikkerhetspolitikken du bruker for å beskytte dataene du samler inn. Dette betyr vanligvis en oversikt over sikkerhetsforanstaltninger som er tatt for å beskytte kundedata av deg, eller leverandørene du bruker. Her er Semalt sikkerhetspolitikk for referanse.

I siste instans gir personvernreglene en trygghet for både deg og dine besøkende. Hvis du samler data fra besøkende eller brukere, anbefales det å fortelle dem hva du gjør, hvordan du gjør det, og hvordan det sikres.

Når du skriver en policy, bør det være klart og eksplisitt, slik at enhver bruker kan forstå det.

Så hvordan får jeg en personvernpolicy?

Semalt er det opp til deg å avgjøre hvilken type personvernpolicy din bedrift trenger, og du bør konsultere en advokat.

Men her er noen nyttige koblinger som dette samsvarspolitikk fra Better Business Bureau for å komme i gang. På samme måte er det generasjonsretningslinjer for personvern som ofte tilbyr grunnleggende retningslinjer for personvern gratis (her er et eksempel på en fokusert på ovennevnte Facebook Lead Ads bruk case: link ). I tillegg har FTCs nettside en mengde informasjon som kan hjelpe spesielt amerikanske bedrifter.

Seminar, legger vi vekt på at du bør konsultere en advokat om hvilken type politikk som passer best for dine behov.

Og nå, noen Legalese

Dette blogginnlegget har gitt informasjon om loven som er laget for å hjelpe våre lesere bedre å forstå de juridiske problemene rundt internettmarkedsføring. Men juridisk informasjon er ikke den samme som juridisk rådgivning - anvendelsen av loven på en persons spesifikke omstendigheter.

Semalt har vi gjennomført forskning for å bedre sikre at vår informasjon er nøyaktig og nyttig, vi insisterer på at du konsulterer en advokat hvis du ønsker profesjonell forsikring om at vår informasjon, og din tolkning av den, er nøyaktig.

For å klargjøre videre, kan du ikke stole på denne informasjonen som juridisk rådgivning, heller ikke som anbefaling eller godkjenning av en bestemt juridisk forståelse, og du bør i stedet betrakte denne artikkelen som kun ment for underholdning.

March 1, 2018