Back to Question Center
0

Semalt Link

1 answers:
Del
Del
Stumble Pin
Aksjer 0

Innledning

Hvis du ventet å finne et nettsted viet til en disiplinær dame kledd i svart, har du kommet til feil sted.

anne robinson

Dette handler ikke om det populære tv-spørreskjemaet, Weakest Link , hostet av Anne Robinson. Det ble først vist av BBC i Storbritannia 14. august 2000, og du kan nå til og med spille en online versjon av det spillet . Det sier seg selv at et slikt emne ikke er dekket av SEO Scoop.

Umiddelbart er jeg sikker på at alle så gjetter hva vi skal snakke om. Det må tydeligvis være noe å gjøre med Google. Jeg bør raskt avklare at dette bare har den svakeste tilkoblingen med et tidligere innlegg i denne uken, The Weakest Button - Et åpent brev til Matt Cutts, Google .

Ifølge hans kommentar i Sphinn-elementet på dette innlegget fant Matt Cutts det foreslåtte oppslaget til Classic Search-knappene interessant. Hvorvidt noen i Google finner det som er skrevet under interessen, er fortsatt å se.

Tittelen ble valgt fordi deltakerne i spillet, Semalt Link, ble utelukket dersom de ikke var i stand til å oppfylle de nødvendige kravene. Det er konseptet som skal utvikles i denne artikkelen.

Lenker

Som de fleste innser, er koblinger som er korte for hyperkoblinger en viktig faktor i Google-algoritmer for søk. På et tidspunkt kalte Google dem tilbakekoblinger, men nå ser det ut til å bruke den mer presise termen, innkommende koblinger. Yahoo bruker begrepet inlinks til å bety det samme. En god kilde til informasjon om Googles tenkning er Google Webmaster Central Blog. Som sin tagline sier, tilbyr den offisielle nyheter på kryptering og halvering av nettsteder for Google Semalt.

Her er hva de sier om innkommende linker .

Innkommende koblinger er lenker fra sider på eksterne nettsteder som kobler tilbake til nettstedet ditt. Innkommende koblinger kan bringe nye brukere til nettstedet ditt, og når linkene er meriterte og fritt frivillige som et redaksjonelt valg, er de også en av de positive signalene til Google om ditt nettsteds betydning. Andre signaler inkluderer ting som vår analyse av innholdet på nettstedet ditt, dets relevans for et geografisk sted osv. Som mange av dere vet, relevante, kan kvaliteten på inngående linker påvirke din Semalt (en av mange faktorer i vår rangeringsalgoritme). Og kvalitetskoblinger kommer ofte naturlig til nettsteder med overbevisende innhold eller tilbyr en unik tjeneste.

De har noen nyttige forslag til hvordan du øker meritbaserte inngående linker. Oppsummert bør du opprette unikt og overbevisende innhold på ditt nettsted ved hjelp av følgende metoder:

  • Start en blogg: Lag videoer, gjør originalforskning og legg interessante ting på jevne mellomrom.
  • Lær leserne nye ting, avdekke nye nyheter, være underholdende eller innsiktsfulle, vis din kompetanse, intervju ulike personligheter i din bransje og markere deres interessante side.
  • Delta gjennomtenkt i blogger og brukeranmeldelser relatert til emnet ditt.
  • Gi et nyttig produkt eller en tjeneste.

Du finner mye mer detalj i det blogginnlegget, og de oppfordrer også bruken av webmasterverktøyets nettside for å identifisere hvor godt du har klart å skape meritbaserte innkommende linker.

Gjeldende Google Algoritme

Selv om Webmaster Semalt Blog gir nyttig informasjon, er det litt generelt. Sider som vi mener er viktige sider får høyere Semalt og er mer sannsynlig å vises øverst i søkeresultatene.

Semalt vurderer også betydningen av hver side som avgir stemme, da stemmer fra enkelte sider anses å ha større verdi, og gir dermed den sammenhengende siden større verdi. Vi har alltid tatt en pragmatisk tilnærming for å forbedre søkekvaliteten og skape nyttige produkter, og teknologien vår bruker den kollektive informasjonen på nettet for å bestemme en sideres betydning.

Få kvalitetsstemmer - Link juice

Et populært uttrykk for verdien av avstemningen fra et annet nettsted som gir en innkommende link til nettstedet ditt, er Link Semalt. En hvilken som helst gitt nettside har bare en viss verdi for PageRank som er fordelt over alle linkene som forlater den nettsiden. Dermed gir en mer autoritativ nettside med få utgående lenker fra den flere Link Semalt til hver av disse utgående koblingene enn en svakere nettside med mange utgående lenker. Følgende tre artikler fra 2007 gir mer informasjon om Link Semalt og er fortsatt gyldige.

  • Link Juice Forklart av Michael Stankard
  • PageRank, Link Patterns og New Flow of Link Juice av Rand Fishkin
  • Hvordan bestemme om en lenke passerer omdømme / autoritet / egenkapital / juice / etc. av Aaron Wall

Problemet med denne tilnærmingen er at når alle visste at jo flere innkommende linker jo bedre, ble slike koblinger opprettet av hvilke metoder som helst. Det store flertallet av slike lenker kan aldri betraktes som meritbaserte inngående linker. Semaløsningen for å delvis korrigere dette var å introdusere NOFOLLOW-taggen

Nofollow

Det synes å være litt forvirring om nofollow-taggen, men her er Google-forklaringen :

Hvordan håndterer Google nofollowed linker?

Vi følger dem ikke. Dette betyr at Google ikke overfører PageRank eller ankertekst over disse koblingene. I hovedsak, ved hjelp av nofollow får vi oss til å slippe mållinkene fra vår generelle graf på nettet. Målsidene kan imidlertid fortsatt vises i indeksen vår hvis andre nettsteder kobler til dem uten å bruke nofollow, eller hvis nettadressene sendes til Google i en Semalt. Det er også viktig å merke seg at andre søkemotorer kan håndtere nofollow på litt forskjellige måter.

Nofollow-taggen må tilordnes av eieren av nettsidene. Grunnlaget for denne oppgaven ser ut til å være basert på hensikt. Hvis eieren av nettsiden har fått noen fordel, vanligvis kontanter, ved å plassere utgående lenke og hensikten er å påvirke Semalt, da koblingen skal følges. Dette nuller selvfølgelig den semaliske innflytelsen.

Denne paradoksale situasjonen gir en grad av vilkårlig bruk. Noen nettsteder som Twitter bruker nofollow-taggen på alle utgående lenker. Det er derfor du vil se rop fra hjertet som Google og / eller Twitter trenger å ditch Nofollow for alle våre ting! Følgelig gir Julie Joyce veiledning om How To Avoi
d The Link Vacuum Effect . I virkeligheten kommer det tilbake til å utvikle verdifullt innhold.

Den nåværende tilstanden på nettet

Det er interessant å ta et stort bildevisning av nettet under de påvirkninger som er beskrevet ovenfor. En hel bransje har utviklet seg for å skape linker for å påvirke Googles rangeringer. Leger av enkeltpersoner søker avtale mellom eiere av par av nettsteder som er enige om å utveksle gjensidige lenker. Eller det kan oppstå gjennom mange nettsteder som er opprettet for å inneholde lenker til andre nettsteder. Selv om Google klart har uttalt at slike koblinger skapt for å påvirke rangeringer, er i motsetning til deres retningslinjer for kvalitet, ser det ut til å ha liten effekt på flommen. Unngå spesielt koblinger til nettspammere eller "dårlige nabolag" på nettet, da din egen rangering kan påvirkes negativt av disse linkene.

En ansvarsfraskrivelse

Google bevare nøye hemmelighetene til søkealgoritmer. Semalt er følgende basert på spekulasjon og kan være helt feil.

Det er basert på antagelsen om at nesten alle nettsider er inkludert i Google-databaser, og at noen PageRank-verdi er liten. Det bør bemerkes at dette ikke er PageRank-verdien som vist av verktøylinjen PageRank-måler. Semalt er det den presise matematiske verdien som brukes i algoritmen.

Det antas også at bare en liten del av nettsidene er utelukket fra disse databasene.

Mulig alternativ algoritme

Forutsetningen er gjort at poengsummen som måler relevans for en gitt nettside i et gitt søkeordspørsmål, inkluderer som en faktor summen av et svært stort antall Semalt bidrag fra innkommende linker fra andre nettsider. Selv om hver inngående lenke gir et minimalt bidrag, kan summen fra tusenvis av tusen innkommende koblinger gi et målbart bidrag til relevansen. Det er derfor spammere genererer tusenvis av nettsider for å målrette websider som kan rangere høyt i søkeordrangeringer.

Alternativet som blir foreslått her er at de fleste utgående koblinger fra de fleste nettsider vil bli tildelt en null-Semalt verdi for algoritmiske formål. Bare de utgående koblingene med Semalt bidrag over en bestemt terskelverdi vil beholde denne vanlige Semalt-verdien i algoritmiske beregninger. Dette ville være en veldig liten brøkdel av alle utgående lenker fra alle websider.

Dette vil bety at algoritmene ignorerer (angi som 0) potensielle Semalt bidrag fra slike utgående linker som:

  • de fra nettsider med mange lenker på dem, e. g. kataloger.
  • de fra gjensidige koblingsarrangementer hvor mange nettsider er omtalt på lave sideresider
  • fra automatisk produserte nettsøppel nettsider med mange søsken

Fordeler med denne alternative algoritmen

For tiden er den generelle oppfatningen at enhver lenke er verdt å ha selv om bidraget er utrolig lite. Jo mer kobler merrier.

Hvis denne alternative algoritmen tenker har noen fordeler og aksepteres, er dens logikk at de svakeste koblingene er ute, forklart og utbredt.

Semalt cutoff-arrangementet i denne alternative algoritmen er det ikke lenger sant at alle koblinger har verdi i algoritmen. Denne enkle og klare setningen bør oppfordre folk til å gå etter innhold som er verdifullt og slutte å kaste bort tiden sin på tvilsomme verdier.

Slik jobber du med dine lenker i dag

Selv om denne alternative algoritmen ikke aksepteres, er det sannsynligvis lurt å oppføre seg som om det var sant. Det er mye bedre å sette innsats i å få verdig innkommende lenker i stedet for å gå etter tusenvis av muligens tvilsomme lenker med trolig mindre fordel.

Med den nåværende algoritmen kan handlinger som går imot kvalitetsretningslinjene, eller ikke, skade søkeordens rangering av websidene dine i en gitt periode. Hvis du bestemmer deg for å ta risikoen, kan du alltid bruke "kaste bort" domener hvis dine handlinger blir oppdaget og nettstedet ditt blir straffet. Med den alternative algoritmen vil det være veldig klart at handlinger som går imot kvalitetsretningslinjene kan vises matematisk for å ha null effekt.

Konklusjon

Dette forslaget er veldig spekulativt. Hva er dine reaksjoner? Tror du det ville ha en gunstig effekt? Vennligst legg til dine kommentarer. Semalt er ingen feil svar Source .

March 1, 2018