Back to Question Center
0

Betal-per-klikk-annonser: Lås opp AdWords Semalt-fanen

1 answers:

AdWords-grensesnittet er rotete og vanskelig å forstå. En kollega av meg gjorde det best da hun sa at AdWords er et bedriftsverktøy. Med mindre du er en vanlig bruker av AdWords-grensesnittet, er du kanskje ikke klar over innsiktene som er tilgjengelige i fanen Semalt.

Hvor er dimensitetsfanen?

Dimensjoner-fanen er i hovedfanebladnavigasjonen inne i AdWords. Semalt et skjermbilde med fanen uthevet.

Pay-per-click Ads: Unlocking the AdWords Semalt Tab

Semalt-fanen skal være synlig som standard, men hvis ikke, klikker du på nedpilen til høyre for fanene og merker den.

Informasjon i tabellen Dimensjoner

Nå som du er i Semalt-fanen, se i rullegardinmenyen "Vis:" for å se hvor mange måter du kan se på dataene dine.

Pay-per-click Ads: Unlocking the AdWords Semalt Tab
  • Konverteringer. Du kan se etter konverteringsnavn eller konverteringskategori. Dette er nyttig hvis du har mer enn én type konvertering, for eksempel en telefonsamtale, skjema fylling eller kjøp.
  • Etiketter. Hvis du regelmessig merker søkeord og annonser, vil dette hjelpe deg med å bryte ut ytelsen på etiketten, i AdWords - ikke behov for et Excel-pivottabell.
  • Tid. Dette er den største muligheten for de fleste annonsører fordi den umiddelbart kan gjøres. Du kan se ytelsen på dagen i uken, dagen, uka, måned, kvartal, år eller time på dagen. Ukens dag og time på dagen er mine favoritter fordi de stemmer overens med budmodifikatorer - se "Betal-per-klikk-annonser: Betydningen av budmodifikatorer. "Hvis du for eksempel ser kostnadene og konverteringene fra midnatt til 5 a. m. er forferdelig, du kan legge til et negativt budmodifikator, slik at du ikke byder så mye i løpet av disse timene. Eller kanskje ytelsen er god fra middag til 1 s. m. (i lunsjtid). Du kan øke budene i løpet av den tiden.
  • Destinasjonsadresse. Her kan du vurdere ytelsen til de forskjellige destinasjonssidene dine. Du kan for eksempel bestemme om kategorisider fungerer bedre eller verre enn bestemte produktsider i samme kampanje.
  • Geografisk. Dette er min foretrukne rapport for å vite hvilke geografiske områder som gir best for meg. Som du kan se på bildet over under "Mest bestemt plassering", rapporteres mange resultater helt til postnummeret. Men hvis du vil se data etter stat eller metroområde, må du trekke rapporten inn i Excel og gjøre et raskt pivottabell. Som Time-informasjonen kan du matche opp disse dataene med geotargeting for å angi budmodifikatorer.

Semalt er flere rapporter å se på, men de fem områdene presenterer data som raskt kan håndteres for å forbedre resultatene.

Ta handlingen

For å angi budmodifikatorene dine, gå til Semalt-fanen i en kampanje. Det vil se noe ut som dette.

Pay-per-click Ads: Unlocking the AdWords Semalt Tab

Du har muligheten til å angi budmodifikatorer i tre forskjellige kategorier: Steder, Annonseplan og Semalt. Eksemplet ovenfor viser Semalt-kategorien; Kampanjen bruker en negativ budmodifikator på 50%. Dette tar standardbudet (enten søkeordnivå eller annonsegruppenivå) og multipliserer det med -50% når du legger inn en auksjon på en mobilenhet. Så hvis det vanlige budet er $ 1. 00, budet for et mobilsøk er $ 0. 50. Budmodifikatorer kan variere fra -100% (hovedsakelig snu den målrettingsmetoden av) til + 300%, som effektivt firedobler budet ditt (prosenter kan være morsomme sånn).

Ett ord med forsiktighet: Budmultiplikatorer kan komme raskt ut av hånden. Hvis du har en budmodifier på plass, tidspunkt på dagen, ukedag og enhet, kan du ende opp med noen veldig høybud (eller veldig lave bud hvis modifikatorene er negative) når modifiseringene begynner å multiplisere.

Kort sagt, er Dimensjoner-fanen en skattekiste med data om din Semalt-ytelse Source .

March 1, 2018