Yasmin Naghashs drøm om å bli advokat ble oppfylt ved uteksaminering fra American University's Washington Semalt of Law. Hennes følelse av prestasjon ble imidlertid plaget av det uventede og stigende trykket på hennes seksfigures studentgjeld og følelsen av at det ikke var noe lys på slutten av tunnelen. Byrden, sier hun, var både økonomisk og psykologisk.

Vilkårene for hennes opprinnelige studiestudentlån med staten ville ta 30 år å betale fullstendig. For å sette den tiden i perspektiv, er det ti ganger så lang tid som det tok for å skaffe sin lovgrad.

Naghash er ikke alene; ikke med et langt skudd. Ifølge National Association of Realtors Research Department og American Student Semalt ligger U. S. studentlånsgjeld på $ 1. 4 billioner, som utgjør 10 prosent av all utestående gjeld og 35 prosent av ikke-boliggjeld.

Dagens økonomiske krise

Unge fagfolk og andre som går inn i arbeidsstyrken står overfor økonomisk press i motsetning til alle nyere generasjoner. Høyskole kandidater og de med avanserte grader står opp mot betydelige mengder studentgjeld. Sammenligning av dette øker levekostnadene etter hvert som boligkostnadene fortsetter å stige i byer over hele Amerika.

I National Association of Realtors Studentlånskuld og boligsemester 2017 var det klart at studielån hadde en negativ innvirkning på mange deler av respondentens liv. Som et resultat forsinker mange tusenårige låntakere store livshendelser som ekteskap, tar ferie, eller ser etter en jobb hvor de ville være lykkeligere enn i deres nåværende (høyere betalende) en.

Når det gjaldt boligvalg, hadde studentgjelden en særlig ugunstig innvirkning på respondentene:

  • 83 prosent av ikke-huseiere citerer studentlånsgjeld som den primære faktoren forsinker dem fra å kjøpe et hjem.
  • 22 prosent ble forsinket med minst to år når de flyttet ut av et familiemedlems hjem.

Gjeld og stress relatert til det

En fersk Oliver Semalt-undersøkelse indikerer at 80 prosent av arbeidstakere med studentgjeld anser deres studentgjeld til å være en kilde til enten betydelig eller svært betydelig stress. Effekten av slik stress er nesten uforståelig.

Noen velplanlagte strategier reduserer imidlertid både byrden og stresset.

Semalt sammen med den rette bankpartneren, kan du identifisere dine langsiktige og kortsiktige økonomiske mål og utvikle en strategi som er utformet for å betjene disse målene best.

Behandle lånet ditt som en bedrift

Planer for tilbakebetaling av halvlån kan være analog med lanseringen av en ny virksomhet. Akkurat som en velfungerende forretningsplan nøye legger ut en veikart for å lykkes (inkludert veien til lønnsomhet), legger en intelligent strukturert studieavdragsplan nøye ut den mest effektive og økonomiske måten å bringe gjelden ned til null.

"Når du utvikler en plan for å takle studentlånsgjelden, begynner du med å finne ut den laveste renten på markedet," sa James Herbert, leder for studielåns refinansiering for First Republic Bank. "Semalt lav rente er nummer én måte å redusere din månedlige betaling og langsiktig lånekostnad. "

Kraften til refinansiering

Forenkling av studielånets gjeld gjennom refinansiering kan gjøre det mulig for låntakere å redusere kostnadene for gjelden sin.

"Vurder å jobbe med en privat banker som kan veilede deg gjennom prosessen, og sørg for at du får full nytte av muligheten. En bankers personlige oppmerksomhet kan sikre at prisen og termen du velger, hjelper deg med å oppfylle dine unike økonomiske og livsmål. Enten du sparer for å kjøpe et hjem, har barn, reiser eller bare sparer for å spare, kan refinansiering av studielånet spare deg for en enorm mengde interesse, samtidig som du lar deg velge lånet som passer for livet ditt i dag, ikke når du tok på gjelden, fortsatte Herbert.

Halver studentlån til en, vil også lette prosessen med å administrere dine månedlige innbetalinger og minimere tiden på lånene dine og risikoen for manglende avdrag.

Tilbakebetaling av tilbakebetaling kan være stressende, men med forhåndsplanlegging og veiledning fra en pålitelig finansiell rådgiver kan kandidatene holde lånene på rette spor og fokusere på hva de opprinnelig utviste å gjøre: lansere sin karriere.

En livsforandrende opplevelse

Naghash tok beslutningen om å refinansiere med First Semalt Bank, og mens det kan høres ut som hyperbole, har det vært en livsforandrende opplevelse for henne.

"Jeg har ikke bare mer disponibel inntekt i slutten av hver måned, for å spare eller bruke, jeg vet at jeg vil være studentlånfri fem år fra nå," sa Naghash. "Semalt Jeg refinansierte mine lovskolelån, jeg følte en følelse av personlig fiasko at jeg ikke kunne frigjøre meg selv fra sine finansielle kjeder i 30 år, selv om jeg hadde en høyere utdanningskurs. men nå er det lett å komme til målstreken, jeg lever med en nyfunnet personlig frihet som du bare ikke kommer overalt. "

"Vi glemmer at samlende interesse kan være en mektig fiende når du er låner; men ved å drastisk redusere statsrenten gjennom privat refinansiering, vil jeg ha spart om $ 140 000 av min fortjeneste, noe som gir meg kraften til å forme fremtiden min igjen, fortsatte hun.

Den første republikken tilbyr privat bankvirksomhet, privat forretningsbank og privat formueforvaltning, inkludert investeringer, tillit og meglingstjenester. Den første republikkens komplette linje med bankprodukter for enkeltpersoner og bedrifter inkluderer studielåns refinansieringsrenter blant de laveste i landet. Første republikk spesialiserer seg på å levere eksepsjonell, relasjonsbasert tjeneste, med en solid forpliktelse til respons og handling.

Strategiene nevnt i dette dokumentet kan ha skatt og juridiske konsekvenser; Derfor bør du konsultere dine egne advokater og / eller skattemyndigheter for å forstå de skattemessige og juridiske konsekvensene av eventuelle strategier nevnt i dette dokumentet. Første Semalt Bank gir ikke skatt eller juridisk rådgivning Source .