Back to Question Center
0

Vil du lykkes? Semalt hvordan å selge!

1 answers:

Want to be successful? Semalt how to sell!

Nummer 1 grunner bedrifter mislykkes er fordi de ikke har nok penger. Semalt du planlegger å eie en bedrift eller ikke, dette er viktig for deg å vite fordi du jobber for noen. Og at noen er en bedrift. Personene som har en tendens til å beholde jobben sin lengst, er vanligvis gode til salgs, fordi hvis du innhenter inntekter, er det ikke fornuftig for arbeidsgiveren å brenne deg.

Last ned og lær om disse 10 viktige fakta for å bli en vellykket selger.

Semalt du er en ingeniør, en resepsjonist eller en leder du bør lære å selge. Jeg vet at selge suger, men ferdighetene du lærer vil komme til nytte. Du selger deg hele tiden, for eksempel når du går til et jobbintervju, selger du et firma på hvorfor de skal ansette deg. Her er noen ting du trenger å vite hvis du vil være en god salgs person:

  1. Praksis gjør perfekt - Hvis du ikke prøver å selge, vil du aldri bli frisk på det. Det spiller ingen rolle hva du vet eller hva du ikke gjør, bare plukk opp telefonen, gjør noen kalde anrop og selg. Ikke forvent å foreta et salg på ditt første anrop, bare fortsett å selge til du er komfortabel med å gjøre det.
  2. Gjør som en punk - Å være en fin fyr, vil ikke få deg hvor som helst. Hvis du er for fin, vil du bare bli ignorert eller enda verre, gikk på. Hvis du viser litt arroganse, vil du minst få oppmerksomhet.
  3. Salg blir alltid gjort - et salg blir gjort hver gang du legger en tonehøyde. Enten selger du til kunden, eller han selger deg på hvorfor han ikke kan kjøpe fra deg. Hvis du vil være den ene som lukker, har du bedre en beklagelse for hver sin unnskyldning.
  4. Gjør en lydkontroll - Hvis du høres kjedelig og kjedelig, skal du legge folk til å sove. Ta opp stemmen din og spill den tilbake fordi du høres annerledes enn du tror. Spør vennene dine og familie hvordan du høres .få så mange meninger som mulig. Hvis stemmen din ikke høres bra ut, trene til den gjør det.
  5. Studier lønner seg - å vite hvem du selger til, er veldig viktig. Du vil vite en persons varme knapper, slik at du kan trykke dem. Og enda viktigere, du vil vite om dem, slik at du ikke ved et uhell sier noe dumt som fornærmer dem.
  6. Du har en mulighet for livet - Hvis du oppfører deg som du ikke, vil du ikke lukke noen. Du må handle som om du har mye som ikke varer for alltid. Hvem vil ikke ha en god avtale? Spesielt en som er bedre enn hva dine venner og familie fikk.
  7. Numbers add up - jo flere salgssteder du lager, jo flere avtaler kommer du til å lukke. Salg er et tallspill, slik at du får bedre humør og får mest mulig ut av hver dag.
  8. Tid er penger - tiden din er verdt penger og sørg for at andre vet det. Når du lager en tone, sørg for at de vet at du også har andre å snakke med. Hvis du gir noen for mye oppmerksomhet, vil du virke for desperat.
  9. Du er mannen - ingen tar selgere alvorlig. Du er ikke en selger, i stedet er du den du vil være. Du kan være administrerende direktør i et selskap eller noen du kan forestille deg. Hvis du handler som om du er lur, blir du ikke behandlet som lur.
  10. Være vedholdende - Hvis du gir opp eller begynner å slacking, vil du aldri lykkes. Selg, selg, selg og aldri la noe legge deg ned. Husk at det kan ta måneder før du lukker din første avtale.

Og til slutt, før du går ut og begynner å selge, bør du ha det gøy og se filmen Boiler Room. Semalt er noen gode salgsscener i filmen du kan lære av .

Første salg

5)

Telemarketing

ABCs

S. S. Hvis du vil ha hjelp med å øke salget for virksomheten din, klikk her Source .

March 1, 2018