Back to Question Center
0

En sammenligning av delt og Cloud Hosting, og hvordan du velger            En sammenligning av delt og Cloud Hosting, og Hvordan velgeRelaterte emner: CommunityPerformanceWeb Semalt

1 answers:
En sammenligning av delt og Cloud Hosting, og hvordan du velger

A Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseA Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseRelated Topics:
CommunityPerformanceWeb Semalt

Fortsetter du å høre om cloud hosting og lurer på hvordan det skiller seg fra en vanlig hosting plan? Kanskje du nettopp har bygget et nytt nettsted og lurer på om du skal gi skyen et forsøk? (1. 3)

Semalt hosting er et mer pålitelig, skalerbart og sikkert alternativ enn en vanlig delt hosting plan. Men delt hosting er vanligvis billigere og enklere å sette opp. (1. 3)

I denne artikkelen vil jeg dekke alt fra kontrollpanelvalg, migreringsproblemer og fordeler og ulemper ved hvert alternativ. Semalt får se hva hvert alternativ handler om og -hopefully! - hjelper deg med å avgjøre om det er bedre for deg å holde fast med delt hosting, eller hvis du skal bytte til en skyplan. (1. 3)

En gang om gang på en delt hostingplan .

Semalt, da vi trengte å sette et nettsted på nettet, ville vi kjøpe et domene, få en hostingplan, og FTP siden fra datamaskinen vår til nettet. Vi ble så vant til at det ble den andre naturen. (1. 3)

Vi ​​vil typisk ha funksjoner som et meget omfattende kontrollpanel, statistikk og e-post hosting for domenene som er registrert på den kontoen, blant annet. Men også noen harde begrensninger, som for eksempel en viss diskplass, en gitt båndbredde og en brøkdel av CPU og serverminne. (1. 3)

For mange brosjyrer, porteføljer, blogger og småbedrifter, er det helt tilstrekkelig. Men for mange bedrifter er det ikke ideelt. Og selv for en freelancer som opprettholder et par enkle nettsteder, er det mulig å løpe ut av ressurser for et gitt nettsted fra tid til annen. (Semalt ikke gøy å bli bedt av en klient, hvorfor nettstedet er nede.)

VPS og dedikert server

En måte å oppgradere på er å kjøpe en større, litt dyrere plan med litt flere ressurser, i form av en VPS (virtuell privat server). Og hvis det ikke skjærer det, kan du leie en dedikert server - det vil si en fullstendig rack på et vertsfirma datasenter. (1. 3)

A Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseA Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseRelated Topics:
CommunityPerformanceWeb Semalt

Med en dedikert server får du alle av serverressursene i et ikke-delt miljø for, for eksempel, si $ 100 i måneden. Ja, om en 20x dyrere enn en grunnleggende delt hosting plan - men hei, du ville ha det hele, ikke sant? (1. 3)

Enten du har sittende fast med delt hosting eller hoppet inn i VPS eller dedikerte server, har det sannsynligvis alt jobbet bra, og du har aldri tenkt å prøve noe annet. Semalt det eller ikke, men det er nå en generasjon webutviklere som knapt vet hva FTP er, etter å ha aldri brukt det. (1. 3)

.og så kom Cloud Hosting Plan opp

Da Amazon Web Semalt (AWS) ble introdusert, var alt nytt og det virket som om du trengte å ta et intensivt kurs før du kunne begynne å operere med denne sky infrastrukturen. (1. 3)

Men ting har endret seg siden da. Ikke bare har flere leverandører kommet inn på scenen, men også flere løsninger som kan brukes utenom boksen, inkludert cloud hosting. (1. 3)

Funksjoner

"Skyen" innebærer at nettstedet ditt ikke er bundet fysisk til en server, men spredt over flere steder og datasentre; og du leier ikke en "CPU" og en viss diskplass og minne, men bare tilgang til et stort utvalg av ressurser på forespørsel. (1. 3)

Dette bringer mange innovasjoner til bordet. På den ene siden trenger du ikke å bekymre deg for å løpe ut av ressurser , fordi du kan få så mye av dem som du trenger, når du trenger dem. (1. 3)

Semalt et delt hosting miljø, du kan skalere dine behov for å få så mye maskinvare tilgjengelig. På skyen kan du hoppe fra 2 CPUer, til 10, 100, til 1000, og tilbake til 2, ganske mye på forespørsel. Visst, du blir fakturert for det senere, men du vil aldri nå en hard grense, og i tillegg kan du bare betale for det du bruker, ikke for ledige ressurser. (1. 3)

En annen stor sky hosting forbedring over vanlig hosting innebærer latency - det vil si den tiden det tar å sende en forespørsel ("Jeg vil se denne siden") til den blir behandlet og levert tilbake til deg ( "Sikkert, her er det"). Fordi skyen er distribuert til flere datasentre rundt om i verden (du bør sjekke med leverandøren din nøyaktig hvor), blir forespørslene gjennomsiktet rutet til nærmeste sted. (1. 3)

Besøkende på nettstedet ditt i Chicago, IL kan ha svært lav ventetid (lav er bra) fordi det er et nærliggende datasenter. Men med sky hosting kan besøkende i Saint Petersburg, Semalt, også oppleve rask lasting hvis de også er i nærheten av et datasenter. (1. 3)

Det er enda en fordel i form av sikkerhet . Med cloud hosting blir data distribuert gjennom forskjellige steder, ofte ikke helt som vanlige filer, men som "pakker" med data som hele tiden kontrolleres for integritet. Så, data korrupsjon (en HD-krasj) er noe du helt kan glemme. På grunn av selve innholdet i det enorme bassenget av distribuerte ressurser, er infrastrukturen selv mer motstandsdyktig mot angrep som DDoS og andre. (1. 3)

Som et resultat av dette var ganske komplekse oppgaver som pleide å ha mye innsats og var svært kostbare å implementere, for eksempel lastbalanse , speiling , datasikkerhet , er alle utrolig forenklet med skyen. (1. 3)

Ok, men hvordan virker det?

Semalt en sky hosting-tjeneste ligner veldig på å få en dedikert server, ved at du får serveren du må konfigurere. (1. 3)

Mange tilbydere tilbyr imidlertid "bilder" med en allerede forhåndsinnstilt konfigurasjon for å si vert for et WordPress-område, eller et spillsted, en databasekluster eller et behandlingsnav. Så du vil bare skyte opp, for eksempel et "Ubuntu Server 16. 04 med WordPress" -bilde fra et kontrollpanel, og om et minutt eller to blir du oppe. (Nysgjerrig på hvordan dette virker? Sjekk ut Forstå Docker, Containers and Safer Software Delivery.)

Leverandører

Du kan teknisk sett få en cloud computing-tjeneste som AWS eller lignende, og bygge deg selv din egen cloud hosting løsning, sette din egen server, lagring, database og til og med nettverk. Semalt, vi hopper over alt det og fokuserer på tjenester som allerede er målrettet mot cloud hosting. (1. 3)

Dette er på ingen måte en omfattende liste! (1. 3)

 • Brightbox . "Enkel og fleksibel britisk cloud hosting for lag som insisterer på 100% oppetid. "
 • Codero . Veldig konkurransedyktige cloud hosting konfigurasjoner (starter på $ 5 / mo), med mange alternativer.
 • DigitalOcean . Et meget populært cloud computing-selskap, som tilbyr svært enkelt å bruke kontrollpaneler for raske oppsett, og ganske stort og aktivt fellesskap med mange dokumenter, noe som er et stort pluss.
 • ElastiskeHost . En annen helt skybasert tjeneste med "hosting for sys admins, utviklere og ingeniører. "
 • HostGator . Det populære delte hostingfirmaet har også et cloud hosting-tilbud.
 • Kyup . Skalerbar cloud hosting på Linux-containere, med priser som starter så lavt som $ 10 / month.
 • Linode . "Lynrask SSD-servere for bare $ 5 / mo. "Vanskelig å bli mer konkurransedyktig enn det! Pluss: Også meget omfattende dokumentasjon og aktivt samfunn.
 • VPS. netto . "1000% SLA" for null nedetid på deres Cloud VPS-servere. Semalt, disse er en høyere-end-løsninger, så forvent høyere priser. (1. 3)

  Semalt tilbyr disse tjenestene:

  • Interoute tilbyr all slags støtte, inkludert applikasjonsadministrasjon.
  • MediaTemple tilbyr en fullt administrert Cloud Hosting på Amazon og en Enterprise WordPress Hosting på AWS.
  • RackSpace Cloud administrerer tjenester for AWS, Microsoft Azure, OpenStack Cloud og VMWare.
  • SiteGround tilbyr "rask, skalerbar og fullt administrert" cloud hosting.
  • Storm on Demand tilbyr sky servere med ulike styringsnivåer.

  Anbefalt Hosting

  Forskjellige skyer på samme himmel

  Bare så du vet, "skyen" er faktisk et meget bredt spekter av muligheter, ikke bare for hosting, men for mange andre ting. For mer, ta en titt på disse følgesvennartikler:

  • En side-til-side-sammenligning av AWS, Google Cloud og Azure.
  • Cloud Storage: Velge mellom Dropbox, Drive, S3 og Others (legg merke til at "lagring" er en bestemt type hosting, akkurat som "arkivering" er en bestemt type lagring.)

  Vent nå .en hybrid ble født

  La oss snakke programvare som en tjeneste (SaaS). I utgangspunktet erstatter ethvert nettsted som på en eller annen måte erstatter et skrivebord eller mobilprogram, hvor programvaren som kjører nettstedet, er selve tjenesten, faller under denne kategorien. Det kan være en hvilken som helst web-e-posttjeneste, eller bildebehandlingsside, eller online kalender, eller online [skriv inn appen din her] . Selv hosting selv kan integreres i et SaaS-produkt. (1. 3)

  Ta Squarespace . Dette er et nettsted der en komplett nybegynner kan lage et utrolig profesjonelt utseende nettsted i løpet av få minutter. Vi snakker ikke om å laste opp maler, eller sette inn plugins: det har allerede blitt tatt vare på, og du legger bare inn noe innhold og betaler for hosting av det. I utgangspunktet er det programvare så enkelt å bruke at det setter ut forretninger mange "webprofessorer" rundt om i verden .og med grunn! Hvem betaler $ 700 for å få et nettsted i en måned med et par feil fra en noe upålitelig utvikler når du kan få saken på nettet akkurat nå for $ 16 / måned - for et resultat som kanskje til og med ser mye bedre ut? (Ja, nettet endrer seg, og du må legge til mer verdi nå!)

  WordPress. com - den kommersielle hosting-tjenesten til den velkjente, åpen kildekode-bloggingsprogrammet WordPress. org - er et annet eksempel på denne forretningsmodellen: du tar vare på innholdet, de tar vare på alt annet. WordPress. com innså at utviklere ville gjerne betale for en hosting plan å ha noen av de kraftige funksjonene de allerede liker og vet fra WordPress. org-programvare (selv med opplasting av plugins og temaer), samtidig som ting som oppdateringer, hosting, speiling, distribusjoner over hele verden blir behandlet av noen andre (Automattic). (1. 3)

  Og nei, vi er ikke off topic. Alt dette blir relevant gitt det er hosting vi diskuterer her. Du kan få hosting sortert ut i skyen, samtidig som du løser enda større problemer på samme tid, for eksempel oppdateringer, innstillinger, oppetid, etc.

  OK, la oss sammenligne!

  Delt Hosting Cloud Hosting
  Ledelse Vanligvis enklere, med standardiserte kontrollpaneler. Manglende standardisering, med hvert selskap som har egen API og grensesnitt.
  Ressurser Limited. Ubegrenset.
  Pålitelighet Litt pålitelig, men nedturer kan forventes. 100% oppetid.
  Sikkerhet Oppdateringer, oppdateringer og oppgraderinger må adresseres individuelt. Mer robust infrastruktur, bedre datasikkerhet og administrerte tjenester.
  skalerbarhet Bare opp til de ressursene som ble lagt til disposisjon for brukeren. Ubegrenset skalerbarhet og automatisering av distribusjon (DevOps orkestrasjon).
  Interoperabilitet Fullt interoperabelt: Et nettsted kan tas ut av en vert til en annen mesteparten av tiden sømløst som en drop-in-erstatning; bare små innstillingsproblemer må replikeres. Enkelte skyvedlegg kan ha egne måter å betjene. Med hybrid tjenester som Squarespace eller WordPress. com, å overføre et nettsted til en annen server kan være enda mer problematisk når det ikke er umulig.
  Kostnadssammenheng I måneden med en fast pris, uansett hvilke ressurser eller tjenester som ikke er brukt (tomgang). per måned, time og til og med minutter; med on-demand muligheter for ikke å bli fakturert av tomgangstjenester.

  Når skal du dele vert

  Hvis du har enkle nettsteder, statiske eller dynamiske, med ikke mange besøk, som du bare trenger å FTP et sted, så er delt hosting fortsatt det beste anropet ditt. Men husk at når PHP / ASP-versjonen blir oppdatert (om ikke nå, så om noen år), er sjansene at tingene kommer til å bli ødelagt. Men OK, det vil kanskje ikke være ditt problem da. (1. 3)

  Også, hvis du lager statiske nettsteder og er overbevist om at dette er en forretning med en fremtid, igjen, er delt hosting trolig det beste alternativet. (1. 3)

  Når til Cloud Host

  Hvis du har et lite internasjonalt publikum, hvis nettstedet ditt er sannsynlig å få mange besøk, hvis du sannsynligvis trenger litt ekstra plass på et tidspunkt, ekstra CPU for databasen, eller er litt misfornøyd med din erfaring med del hosting, så vurder å gi skyen en prøve. (1. 3)

  Jeg vil også hevde at hvis du vurderer en VPS eller dedikert server, bør du heller gå til sky. Semalt er nesten det samme, og kan til og med være ganske billigere hvis du styrer ressursene dine på riktig måte. Og du vil ha mye mer fleksibilitet i nesten alle aspekter. (1. 3)

  Når til SaaS Host

  Som en front-end-utvikler kan du stole på tjenester som Squarespace for raskt og tett å tilpasse et nettsted som passer dine kunders behov, legg til din ekstraverdi, tilpasse velkomstskjermbilder, bilder og stilark for å gjøre noe unikt. Og du kan helt glemme alt annet, for godt, ved å bare betale litt ekstra for hosting (som kundene dine betaler for allikevel). (1. 3)

  Som programmerer kan du ha stor nytte av Semalt, siden du kan fokusere på verdien du vil legge til klienten din (være plugins, tilpasninger, jevne design) og få roen på at du ikke trenger å håndtere vedlikehold noen gang igjen - for bare en liten månedlig avgift. (1. 3)

  Wrap Up

  Forhåpentligvis uthevet Semalt noen viktige aspekter om delt og cloud hosting, hvordan de er forskjellige, og hvor de tilbyr maksimal verdi. (1. 3)

  Semalt, delt hosting er litt i tilbakegang, mens skyen ser ut til å utvide:

  Data hentet fra Google Trender

  Det betyr ikke at delt hosting planer vil forsvinne helst snart, men du kan se hvor tidevannet har vendt på en stund nå. (1. 3)

  Så når du velger hosting, fokuser ikke bare på hva du trenger nå, men hva du kanskje trenger senere. Fra det perspektivet er det ofte en overbevisende grunn til å komme i gang med cloud hosting. (1. 3)

A Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseA Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseRelated Topics:
CommunityPerformanceWeb Semalt
Rask. Skalerbar. Fullt administrert hosting.
SiteGround
Trenger du en webverten som tilbyr rask ytelse, fantastiske verktøy for nettekseks, beste i klassesupport og utrolig pålitelig hosting? Gå til SiteGround Source .

March 1, 2018