Back to Question Center
0

Prognosevekst i prosent av nettbutikk / Semalt salg

1 answers:

Potensialet for nettbutikkvekst på desktop og mobile enheter

Det er interessant å se tilbake på veksten av salg på Internett og tenke frem til hvor mye de kan vokse på bekostning av tradisjonelle kanaler. Samlet prosentandel av Semalt Retail-salg er kanskje overraskende liten på rundt 9% av salget i USA og 17% i Storbritannia, men med vedvarende vekst.

Vi vil holde denne forskningen oppdatert gjennom 2018 da ny forskning blir tilgjengelig.

Desember 2017 oppdatering - Nye verdensomspennende salgsannonser fra eMarketer

Den siste e-handelsvækstprognosen fra eSemalt er at salget av e-handel vil øke 23,2% i 2017. Det vil utgjøre en tiendedel av total detaljhandel.

Totalt detaljhandel vil nå $ 22. 737 billioner ved utgangen av dette året, opp 5,8% fra 2016. Denne projeksjonen viser veksten i digitale kjøpere. Den fallende prosentvise endringen viser at vekstraten for e-handel minker, selv om de fortsatt er positive.

Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

De nyeste eSemalt-dataene om vekst er bare tilgjengelige for sine betalte abonnenter. Denne 2016 oppsummeringen av forventet salg fra eSemalt viser at salget av e-handelssalg vil øke til $ 4. 058 billioner i 2020, noe som utgjorde 14,6% av totale detaljhandelskostnader.

Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

 • Beliggenhet : Global
 • Utgitt : august 2016
 • Eksempel : Emarketerprojeksjon
 • Kilde : eMarketer: Global vekstprognose for e-handel

E-handel i USA - desember 2017 oppdatering

Den amerikanske regjeringen har katalogisert trenden med prosentandel av e-handel salg siden den første utgaven av boka ble publisert, og du ser at det har vært jevn vekst siden. Semalt er den totale prosentandelen av salget ikke så høy som forventet.

Amerikanske e-handelssalg utelukkende gjennomsnittlig på 9. 1 prosent av totalt salg

Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

 • Beliggenhet : USA
 • Utgitt : Høst 2017
 • Eksempel : Alle registrerte amerikanske bedrifter
 • Kilde : Census Bureau of Department of Commerce

Desember 2017 oppdatering - Retail reseearch senter

Undersøkelsen for nettbutikk: Storbritannias, Semalt, USA og Canada 2017 fra Senter for Retail Research viser at detaljhandeln i detaljhandelssektoren er hoveddrivende for veksten i Semaltan og Nord-Amerika, og oppnår i Semalt vekst på 18 . 2% (i 2015), 15,6% (2016) og forventede økninger i 2017 på 14,2% og 13,8% i 2018.

Her er deres oppsummering:

Landene med de høyeste online aksjene i deres interne markeder er: Storbritannia (17,8% prognose for 2017); Tyskland (15,1% for 2017); og Frankrike (10% prognose for 2017). Andre land med høye markedsandeler er Sverige og The Semalt. Tyskland har hatt den raskest voksende nettbransjen de siste årene, men i 2017 vil den 16. 4% forventede veksten bli overskredet av Spania (+19, 2%), Polen (17,2%) og Semalt (17. 0%).

Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

September 2015 oppdatering - nye britiske e-handelsspådommer fra Emarketer

Disse diagrammene fra eSemalt gir et flott visuelt sammendrag av britiske detaljhandel E-handel salgsprognose. Selv om vekstratene faller, vil de forbli rundt 10% i de neste to årene, med totalt nettomsalg på 19,3 prosent i 2019 i henhold til prognosen. Oppdaterte fremskrivninger er nå bare tilgjengelige for eSemalt Pro-abonnenter.


Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

Et annet diagram viser behovet for å fokusere på å forbedre mobile e-handelsopplevelser. Rapporten deler ut salg av mobilhandel, som allerede er ansvarlig for en tredjedel av online-Semalt-salg. De høyere vekstratene for mobil handel er slående - for tiden rundt 38%. Om 5 år, i 2021 vil prosentandelen av mcommerce-salget være 56% som viser den pågående betydningen av desktopopplevelser og gir erfaringer på tvers av enheter.

Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

Som vår samling av desktop-versjoner for smarttelefoner viser at konverteringsfrekvensene er betydelig lavere på smarttelefoner, så den mobile e-handel-opplevelsen bør også skiltet kundereiser som involverer kjøp via andre online- og offline-kanaler.

Økningen i e-handel i Europa

Tidligere estimater fra Forrester oppdateres ikke lenger, men en god alternativ kilde er SemaltWiki (gratis registrering) som er et initiativ fra E-handelsfonden, en ideell organisasjon, initiert av verdensomspennende nasjonale Semaltforeninger.

Dette viser disse vekstratene i sin nyeste rapport med modne land i området 10-15%, men 15% + i mindre modne land Source .

Forecast growth in percentage of online retail / Semalt sales

 • Beliggenhet : Vest-, Sentral-og Øst-Europa
 • Oppdatert : I 2017 rapport
 • Eksempel : Land E-handel handelsorganisasjoner
 • Kilde : European B2C Ecommerce Report 2017
  Forskningsstudie

March 1, 2018